FK Drina Zvornik

Samo ZRINJA

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Samo ZRINJA » 15 nov 2010, 01:18

drinamen je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.

PS:U subotu dolazimo po 3 boda ;)
Mi nismo Široki pa da vas pustimo :lol:
Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.
Vidimo se u subotuuu. ;)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 15 nov 2010, 01:27

Samo ZRINJA je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
Samo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.

PS:U subotu dolazimo po 3 boda ;)
Mi nismo Široki pa da vas pustimo :lol:
Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.
Vidimo se u subotuuu. ;)
Da danas je baš bilo pošteno :)

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 15 nov 2010, 15:11

Ma kakva crna pobjeda, nama će vjerovatno svi biti kompletni tako da nevjerujem da može išta drugo da bude pored čistog 1, naravno nisam 100 % siguran ali opet s druge strane nama je svaki bod ko kuća, ko je gledao utakmice sa Leotarom, Veležom i Slavijom zna o čemu pričam, čista dominacija Drine na terenu. Naš najveći neprijatelj u subotu može biti samo naš tim, jer znamo da zabrljamo perfektno ispred svog gola a i izgleda da će pljusak biti samo tako, al nadam se da ovi prognostičari griješe, u svakom slučaju do tada valja pregledati ponovo snimak na kome smo zamalo uzeli sva tri boda al jbg.

[youtube][/youtube]

evo malo i statistike što se tiče naše ekipe:

Lista strijelaca:
3. gola - Ivan Ninić, Nemanja Obradović;
2. gola - Dragan Ristić,Ognjen Đelmić;
1. gol - Predrag Protić;
1. autogol - Bojan Mihajlović.

Pozicija na tabeli:
12. Leotar 5-2-7...14:25...17
13. Čelik 4-4-6...14:14...16
14. Zrinjski 5-1-8...16:21...16
15. Velež 4-1-9...15:27...13
16. Drina 3-2-9....11:24...11

Što se tiče fer pleja, Drina dijeli 9. mjesto sa Sarajevom sa 35. žutih kartona, a što se tiče crvenih tu zauzima prvo mjesto sa 5. kartona.

Ekipa Drine pokvarila je prosjek posjete na svom stadionu, na šest prvenstvenih utakmica u prosjeku je posmatralo svega 982. gledalaca, ali ako gledamo prosjek kroz istoriju onda je on nešto povećan.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 nov 2010, 16:59

Sve ono sto sam pricao je izaslo na vidjelo.Gdje su sad oni pitari sto pricase o petardi?
Drina je realno po kvalitetu jaca od 4-5 ekipa.
Sad se vjerovatno pitari vade na svakakve nacine,jbt pa Drina bez glavnih 6 igraca je bila pred pobjedom.
Isto tako moze Drina i ispast al sigurno je da je kvalitetom zasluzila opstanak.
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 15 nov 2010, 17:12

Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.

Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 15 nov 2010, 17:18

Tačno samo na svu sreću još uvijek samo odlučujemo o svojoj sudbini. U naredna 4 kola 3 puta smo domaćini i ako to odradimo kako treba sigurno se čupamo. Realno da je ovaj trener bio od početka sad bi bili 7-8 ali jbg šta je tu je.

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 15 nov 2010, 22:10

drinamen je napisao/la:
:) :) :) :)

E jado, vratiti ćete se vi odakle ste i došli.Trebate biti ponosni što vam mi dolazimo u grad. ;)

I da sve će se saznati uskoro,tako da je nepotrebno da se više javljam.
Javit ću se nakon tekme da mi čestitate. ;)

Pozz

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 15 nov 2010, 22:28

drinin vuk je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.

Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!
Da ste vi klub s obrazom naravno da jeste,kao i svaki drugi u ovoj nakaradnoj ligi!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 16 nov 2010, 00:16

Samo ZRINJA je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
:) :) :) :)

E jado, vratiti ćete se vi odakle ste i došli.Trebate biti ponosni što vam mi dolazimo u grad. ;)

I da sve će se saznati uskoro,tako da je nepotrebno da se više javljam.
Javit ću se nakon tekme da mi čestitate. ;)

Pozz
Slobodno se javi kad dođeš. Ako suđenje bude pošteno i vi pobijedite ja ću vam prvi čestitati.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 16 nov 2010, 00:18

HSKZM je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:

Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!
Da ste vi klub s obrazom naravno da jeste,kao i svaki drugi u ovoj nakaradnoj ligi!
Da ste vi juče izgubili našli bi se u vrlo neugodnoj situaciji i poslije utakmice u Zvorniku bi ste čak mogli zasjesti na zadnje mjesto. Vrlo zanimljivo kako juče dadoste 4 gola. Možda vi niste njima platila ali se jeste dogovorili. Kao što je već godinama poznato koliko su "poštene" vaše utakmice sa Leotarom.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 nov 2010, 14:18

Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke

[youtube][/youtube]

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 16 nov 2010, 14:23

najbolji navijaci do sada :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 16 nov 2010, 15:12

B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke

[youtube][/youtube]
Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)? :mrgreen:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 nov 2010, 15:15

Čestitke i sa moje strane na uzetom bodu na Koševu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 16 nov 2010, 15:16

elSaik je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)? :mrgreen:
Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 16 nov 2010, 18:28

B o X je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao. ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 nov 2010, 21:23

Ponesite zastave marsala :)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 17 nov 2010, 03:42

Bravo momci, odličan ste rezultat izvukli na Koševu a da li ćete opstati ne znam pogotovo ako budete u trci sa Veležom, Čelikom ili Zrinjskim nema vam spasa oni mogu igrati sa juniorima ali će opstati. Vidimo se na proljeće u BL ;)

goxi
Kontakt:

Post Postao/la goxi » 17 nov 2010, 13:56

Napred DRINA!!! Svaka čast momci, samo nastavite sa dobrim partijama, a mi ćemo biti tu da vas podržimo!
slika

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 17 nov 2010, 14:55

elSaik je napisao/la:
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao. ;)
Znam tekst pjesme i znam kome je namjenjena, ipak nije namjenjena Slaviji i Zrinjskom, sad što se tako potrefilo šta ću ja. Važno je da se koncepcija najave svidjela navijačima Drine, pogotovo Vukovima, i naišla je na veliko oduševljenje. Ipak, jednim dijelom se ova pijesma i može vezati za Drinu, nju je stvorila radnička klasa avgusta 1945. godine :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.