FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Publika je zviždala na kraju utakmice, ali nema tog jaceg pritiska da uhljup ode, jer mediji mu glade ki.tu. Preko njih se može napraviti pritisak na levata. Ali mediji (Sport i MD) su podanicki soj, koji dobija signale i direktive iz kluba - šta da pišu . Znaci, Barto i banda ne žele da smijene uhljupa i agonija se nastavlja. Valjda ce ih neko sravniti sa zemljom i raznijeti u LP, nanijeti im tešku bruku (kad ih vec Roma i Liverpul nisu opemetili).
Barca ima 8 bodova iz 4 kola ...i previše gledajuci igru ! protiv Dortmunda koji ih je raznio nisu zaslužili ni bod, a izvukli su ga , sjetimo se odbrana Ter Stegena (cak i penal skinuo)...protiv Slavije u obje utakmicu su bili donji, posebno su bili razbijeni u prvoj, izvukli su 4 boda, a objektivno su zaslužili 1...Inter su riješili Messi i Suarez na individualu, plus kukavičluk talijana u drugom poluvremenu.
Barca ima 8 bodova iz 4 kola ...i previše gledajuci igru ! protiv Dortmunda koji ih je raznio nisu zaslužili ni bod, a izvukli su ga , sjetimo se odbrana Ter Stegena (cak i penal skinuo)...protiv Slavije u obje utakmicu su bili donji, posebno su bili razbijeni u prvoj, izvukli su 4 boda, a objektivno su zaslužili 1...Inter su riješili Messi i Suarez na individualu, plus kukavičluk talijana u drugom poluvremenu.
Čim daju ove Ramos level izjave znači da smo baš u ku.rcu
Je.bem mater svakom igraču koji je stao prošle sezone iza ovog morona na klupi
Je.bem mater svakom igraču koji je stao prošle sezone iza ovog morona na klupi
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Koji vam je?
Pa prvi smo...
Pa prvi smo...
Šta kaže Šakirin ebač.. sjeća se prvih mjeseci sa Enriqueom kao nije išlo... ne sjeća se dobro očigledno.. prvih mjeseci ih je Enrique odrao od kondicionih treninga tako da je to utjecalo na igru.. kad su ušli u formu, pojeli su protivnike.. Enriqueova jedina greška je što je pod pritiskom u drugoj sezoni i pričom "možemo mi bez trčanja osvajati jer smo ebeni tehničari" odustao od toga da im uzme dušu na pripremama
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
TedBundy je napisao/la: ↑05 nov 2019, 21:03Yebem mu i Milana i Sašu.Derdiyok je napisao/la: ↑05 nov 2019, 20:58Yebe teniser i ne vadi
Gerard Piqué: "Lideri smo i u ligi i u Ligi prvaka. Iako ne igramo kako bismo to željeli, rezultati nisu tako loši."
"Imali smo nekoliko šansi, ali danas lopta nije htjela u gol."
"S Enriqueom smo započeli loše pa smo osvojili trostruku krunu..."

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Utakmicim protiv praške Slavije, Serigo Busquéts se izjednačio na petom mjestu sa Miguelom Bernandom po broju mečeva odigranih za klub iz Katalonije. Njih dvojica su upisala po 549 nastupa, a Sergio će šansu za 550. susret imati već za vikend. Migueli je za Barcelonu igrao u periodu od 1973. do 1988. godine.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odluka da ne odgledam više minute dok je Valverde tu svakim danom se sve više čini kao najbolja odluka ikad.
Ni ja cirkus ne gledam.
Ako i večeras preživi, mora da je žirant upravi i nekolicini igrača.
Ako i večeras preživi, mora da je žirant upravi i nekolicini igrača.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Al mi nije jasno fkt cemu toliko podrske od strane igraca za trenera? Zaista me interesuje razlog jer ni za koga se nisu ovako zauzimali, cak ni za Guardiolu i Enriquea koji su sve uzeli s njima.
Zbog cega zele da konj ostane na klupi ako i dalje zele dobro klubu? Mislim, zar oni fkt ne vide da kontinuirano lose izgledaju na terenu i da mozda na prste jedne ruke prebrojat tekme gdje smo bili bolji od protivnika?
Zaista me interesuje na koji nacin i zasto vjeruju da mogu osvojiti sve ove godine?
Zbog cega zele da konj ostane na klupi ako i dalje zele dobro klubu? Mislim, zar oni fkt ne vide da kontinuirano lose izgledaju na terenu i da mozda na prste jedne ruke prebrojat tekme gdje smo bili bolji od protivnika?
Zaista me interesuje na koji nacin i zasto vjeruju da mogu osvojiti sve ove godine?
27.10.2020
Pa šta će se zauzimat za Gvardu i Enriquea? Gvardi se nikad nije tresla stolica. Enriqueu jeste u prvom dijelu prve sezone, ali jedan od razloga je bio i često klupiranje zvjezdica. Kasnije obojica gospodski sami otišli nakon loših sezona.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije Valverde ništa kriv, jednostavno Uprava mu nije dovela igrače koje je tražio
Ali koliko znam nisu javno istupali ni za koga ovoliko koliko za Enriquea. Normalno da javno neces rec nek pseto ode s klupe, ali ako ga ne zelis onda neces pruzat ni javnu podrsku.
Dakle, zasluzuju sve sto im se desava, prvi Messi pa svi onda ostali za njim. Treba to rastjerat sve.
Dakle, zasluzuju sve sto im se desava, prvi Messi pa svi onda ostali za njim. Treba to rastjerat sve.
27.10.2020
Hoće li nas dovesti do toga da prizivamo pobjede Dortmunda i Intera?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne piše im se dobro protiv Intera a ni protiv BvB ako ne poprave igru, al' eto i bod im je dovoljan u Italiji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Upravo se kući igralo 0-0 sa Slaviom, šta fali prizivat pobjede protiv Dortmunda i Intera, respektabilne ekipe.
14,2 km.
Toliko je Slavia večeras više pretrčala. Pretrčani kilometri ne moraju nužno biti odraz volje i motiviranosti ekipe. Ipak, bojimo se da to ovdje jest slučaj. Opet.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sta ce covjek on trazio Iniga Martineza,Filipe Luisa i Wiliana a ovi mu doveli Griezmana,De Jonga i Firpa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Evander, Shategabri i 18 gostiju.