FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 04 nov 2019, 21:27

Ovaj Gerland je Bayernov Batman, malo, malo, reflektor u nebo, dođi treniraj nas, nogirali smo nekoga.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 nov 2019, 21:42

BenjooJutub je napisao/la:
04 nov 2019, 19:42
Zar mislite da će sada dovesti neko zvučno ime za trenera kad su mediji u Njemačkoj otkrili da uopšte nisu ni željeli otpustiti Kovača nego da je to odlučeno kada je on ponudio ostavku.

Dovesti ovog Flicka pa onda na ljeto ganjati neko vrhunsko trenersko ime.

Ja mislim da je ova sezona zagrijavanje, ispitivanje igrača za veliki projekat koji slijedi kada dođe Kahn i vjerovatno novi sportski direktor umjesto Hasana. Mislim da prava rekonstrukcija sa vrlo jakim temeljima i abnormalnim trošenjem kreće iduće ljeto.

Nadam se da doći Sane, Werner, Nubel, Havertz, Upamecano odnosno mladi igrači sa provjerenim kvalitetom. Možda se čak i radi na dovođenju Eriksena. Iz trenutnog kadra imamo Pavarda, Hernandeza, Sulea, Kimmicha, Alabu, Goretzku, Coutinha, Thiaga, Comana, Gnabrya, Lewandowskog..

Dodati im još dva-tri iskusna, kvalitetna 30+ igrača kao onomad Alonsa... Koji mogu uskočiti i iskustvom povući ekipu kada zakoči. To sada nemamo a ima nekoliko vrlo zanimljivih igrača kojim ističe ugovor 2020 ( Mertens, David Sliva, Matuidi)

Neuer, Kimmich, Pavard, Sule, Hernandez, Thiago, Martinez, Eriksen, Havertz, Sane, Lewandowski

Zamjene: Nubel, Upamecano, Alaba, Goretzka, David Silva, Coman, Gnabry, Werner

E ovakvom kadru pridodati nekog ekstra inteligentnog i karizmatičnog trenera, tipa Ten Hag, Pochettino, Tuchel i onda možemo biti ključni faktor u Evropi kao u periodu 2011 - 2017.

Znam, od ovoga ništa neć biti ovako, nadam se da će me demantovat jer se potajno nadam da se u tajnosti kuha nešto veliko i da se svo ovo vrijeme to čeka. Nikako mi ne ide u glavu da u Bayernu možemo imati nesposobne ljude i interesdžije u upravi, jer to nije Njemačka etika i navika. :D

Igram previše FM, tako da nemojte mi zamjeriti na ovim željama, realna sam osoba ali ajde da iznesem neku svoju viziju pa makar bila i nerealna.

Pozdrav :oops:
Nije uopce nerealno, nubel je vec dogovoren, werner je uvijtk opcija kao i havertz
Eriksen? To vec teze, igra poziciju kao i havertz

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 nov 2019, 21:44

:plac:
isakovich je napisao/la:
04 nov 2019, 17:09
Ma dajte o kakvim vi filozofijama pricate,o kakvom cekanju da se neki na nama uce,kao ljepota igre stil bla bla,kad je to donijelo titulu Lp ili nesto slicno.
Treba nam neki jak autoritet,neko ko ce nasim balerinama probuditi zelju za uspjehom.Treba nam trener koji moze i zna instant djelovati,koji ima umijece da od svakog naseg igraca izvuce maximum.
Puste rijeci bi bile da pisem koga bi volio ili smatram da bi bio dobar,jer ce na.kraju biti kako odluce ovi u upravi.
Moj favorit je Allegri mozda grijesim,ne zna njemacki,
ne zna ga ni Murinho koji bi mi zgadio Bayern da dodje,on je izlapio trener,i zna da ovdje ne bi imao igrace koje pozeli.Inter,Real i Manchester su mu dali sve sto pozeli a Chelsea da se ne prica,to Bayern nije u stanju.
Nije bayern dovoljno atrakcija za njega,
Mourinho uci Njemacki vec nekoliko mjeseci. Schweingsteiger ga isto gura prema Munchenu

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 nov 2019, 21:53

Bolje mu je nek ga gura Ani i nek smiri dozivljaj :hmmmm:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2019, 22:05

Bundesliga je napisao/la:
04 nov 2019, 21:53
:rol: :rol:

Ma kakav klovn, goni ga....

Saće nova anketa, neće meni kolču niko vise banovati :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 nov 2019, 22:07

geronimo je napisao/la:
04 nov 2019, 22:05
Bundesliga je napisao/la:
04 nov 2019, 21:53
:rol: :rol:

Ma kakav klovn, goni ga....

Saće nova anketa, neće meni kolču niko vise banovati :mrgreen:
Ova je fakat rekla svoje. Zamisli na ovakvom pitanju imati jednak broj glasova kao Muller i Alibaba ZAJEDNO. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 nov 2019, 02:03

Bayern@heart je napisao/la:
04 nov 2019, 21:21
Ten Hag odbacio mogućnost preuzimanja Bayerna sad u toku sezone. Možda na kraju sezone. To je rekao danas na pres konferenciji pred meč Chelsea-Ajax. Očekivano

Dakle mislim da će biti između Profe Arsena, Ragnicka ili da Flick ostane do kraja sezone.

Po mrni treba vratiti onog Hermanna pomocnog od Juppa on je dosta prošle sezone pomogao i Niki. Mislim da bi bio dobar i kao glavni trener
Ma sve vuce na to da ce Flick ostati ( ili neko drugi privremeno da izvuce sezonu ) pa se ceka na kraju sezone Ten Hag ili Pochettino.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 nov 2019, 03:21

Kovacu se zamjera ne gledljiva igra ali su mou i max favoriti..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 nov 2019, 06:46

Rosicky je napisao/la:
05 nov 2019, 03:21
Kovacu se zamjera ne gledljiva igra ali su mou i max favoriti..
Ne razumijes komplet,

ta oba su trenerske gromade,mou je papak to stoji,al Max bi mogao sa ovim Bayernom napraviti rezultat.
Eto Real je igrao prelijepo pa osvoji hrpu Lp
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 nov 2019, 06:48

Max vidjen na Göthe institutu u Rimu, treba A2 za radnu dozvolu ;)
VOLIM BAYERN

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 05 nov 2019, 09:52

Mediji pisu da je Allegri odbio ponudu Bayerna... ten Hag ne zeli napustiti Ajax u toku ove sezone, tek na ljeto bi mogao preći.
Znaci ostaju Murinho, Wenger jedini ozbiljniji kandidati...
Najvjerovatnije ce Flick ostati do kraja sezone.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 05 nov 2019, 10:18

Ponuditi Ragnicku mjesto SD i da vodi ekipu do kraja sezone, tad dodje Ten Haag i mjera. Svakako kad dodje Kahn ocekujem ofanzivu na sve talenata sto valja u Njemackoj sa cim se slazem. To i treba da bude kostur Bayerna, na to iz ostatka Evrope dodas samo kvalitet gdje ti fali i ponovo ce Bayo biti top klub.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2019, 14:03

Dakle, da rezimiramo:

Ten Haag i Allegri su se izjasnili da (trenutno) neće, Moua neće Höness (džaba je učio).

Ostali su Rangnick, Wenger i naravno Flick.

Flick je samostalno trenirao jedino Hoffenheim i to kad je bio o Oberligi, dakle nije samostalno vodio čak ni trećeligaša.

Za razliku od njega, vitez tužnog lica ima bogato iskustvo, nažalost ne baš impresivno, a poznat je kao očinska figura, mek ko duša, po meni premek za ove vaše harambaše. Inače, za njega lobiraju u SportBildu (Hinko).

Rangnick nije baš neka trenerska veličina ali nije ni neznalica, poznat je kao dosta bahat i prgav lik, dakle odlično bi se uklopio u profil kluba. Moglo bi bit da ga krme baš ne šmeka, no sad je red na rumenom da bira.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 nov 2019, 14:06

Moze i Ragnick do kraja pa onda nek ostane SD.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

cavendish
Kontakt:

Post Postao/la cavendish » 05 nov 2019, 14:18

I šta kažete ode Miller iz Bayerna? On i njemu slični otjerati će iz kluba Pepa, Murinja I Klopa sve zajedno samo ako se njima ne ugadja.

https://m.bild.de/sport/fussball/fussba ... obile.html

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 nov 2019, 14:20

Khmmm,i tuzno i smijesno :) :) :)
VOLIM BAYERN

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2019, 14:34

Neki mediji izvještavaju o kontaktu sa Tetejcem i dogovoru za iduću sezonu. Po tome bi uzeli nekog samo da premostite, osim ako se ne radi o većoj igri da privolite nekog ko sad odbija a kasnije bi htio (npr. Ten Haaga). Inače, nać nekog dobrog a na kratko je nemoguća misija, ova ideja sa Rangnickom do ljeta, ako postoji, bi svakako trebala biti usuglašena sa novom garniturom.

Pisalo se prošli tjedan da nudite 69 milja funti tj. 80 milja ojra za Sanea, to bi bio diskont 20% od cijene koja se svojedobno vrtila po medijima (prije negoli je krenulo napuhavanje do 150).

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 nov 2019, 14:37

Je ko Tetejac?

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 05 nov 2019, 14:39

Wenger bi bio najbolji izbor za nas...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2019, 14:45

@harden

Duga devetka, 9mm

Hm, Thomas Tuchel