ciro_ciro je napisao/la:zmaj od b. ti pod tim nikom blatiš ih sve odreda, a sa drugim nikom ih moliš za intervjue i zoveš ih.... kani se toga...
Ne volim pisati o Zvijezdi, jer već dugo nemam prilike pratiti igre voljenog kluba, ali zaista ne znam kakve su ovo diskusije. Sve se svodi na par pojedinaca, koji su, po onom što se dalo pročitati, krivi što Zvijezda već ove sezone ne može do naslova?
Meni je jako lijepo vidjeti Zvijezdu na trenutnoj poziciji na tabeli, kamo sreće da tako i ostane. Mislim da ne treba previše "attackovati" pojedince, već im dati podršku, sigurno da nisu bezveze došli u Gradačac. Došli su da igraju i mislim da znaju da igraju.
Treba neko da sve to posloži, možda još jedan do dva nova igrača, dovoljno. Zvijezda, bar u ovih 14 odigranih kola, odigrala je sjajno u gostima, a sjetimo se prošle sezone i gostovanja Veležu, Borcu... Brzo se zaboravlja?
Malo jeste nezgodno što svaki klub osvoji po bod na B. Ilidži, ali to je već do psihološke priremljenosti naših igrača. I na tome treba dobro poraditi.