Sefkete, nekad smo bili dobri.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
https://viralviralvideos.com/2014/09/24 ... n-slap-gif
To se znalo još ljetos, ako već ganjaš Talijana onda uzmi bar nekoga ko ima neke rezultate iza sebe, ali eto vidiš da oni ganjaju mediokritete.Sarrifufna je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:43Mislim da trebate iskesirati Maxa i istrpiti ga do kraja sezone bez obzira na igru i rezultate. Misljenja sam da bi to bio pravi potez.![]()
Ali mislim da Max puca na puno vise, pitanje je samo koji jezik trenutno uci... engleski, njemacki, spanski.
Mogu ti reci da je Gatusso znao kapacitete ove ekipe, isao je prije svega na cvrstu odbranu a ne na nadigravanje sa drugim ekipama. Medjutim tesko da ce ga vratit a sumnjam da bi i on pristao na takvo nesto.
Hoces da kazes da je ovo sad puno bolje nego u njihovoj eri?muha milanez je napisao/la: ↑04 nov 2019, 06:44Što da se vraćaju kad su srozali klub u najdublji bunar. Pedofilu plastičnom što dalje kuća od Milana bila.
Fantasista je napisao/la: ↑04 nov 2019, 13:40Jesu se pare spičkale na odrone ali dovelo se i dosta mladih i kvalitetnih igrača. Problem je što nema trenera da to sve dobro posloži. Prošle sezone LŠ-a izmakla za jedan bod, na ljeto nismo izgubili najbolje igrače što znači da trener nema pojma. Sa Rinom ista ova odbrana bila tvrda i neprobojna, sa ovim debilima fura sa svih strana. Ne znaju ljudi radit svoj posao.
Jesam to negdje napisao???milanist je napisao/la: ↑04 nov 2019, 08:44Hoces da kazes da je ovo sad puno bolje nego u njihovoj eri?muha milanez je napisao/la: ↑04 nov 2019, 06:44Što da se vraćaju kad su srozali klub u najdublji bunar. Pedofilu plastičnom što dalje kuća od Milana bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.