AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Donarumma pliva slobodnim stilom po šesnaestercu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Joj kad nam uvale neku frljoku na kraju. 

A jbg, ne mogu ni kriviti Rebića kad ga stavlja na desno krilo, vidi se da mu ne leži.
A jbg, ne mogu ni kriviti Rebića kad ga stavlja na desno krilo, vidi se da mu ne leži.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Parolo rukom ubacuje Donnarummu u mrežu a ovaj idiot pokazuje na korner.
- Sarrifufna
- LegendKiller
- Kontakt:
E jbg
Jbo Theo sve svoje, prvo use. RE kontru, pa ostane gore i ljudi po njegovoj strani daju go
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ovako se igraju kontre, a naši puleni nabijaju što dalje od svog gola bez ikakvog koncepta i ideje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Moze i gore, npr. pogledaj vam raspored slijedecih 6 kola.

pocasni precjednik @ FK Formula
Nije da nismo očekivali ovakav rasplet situacije. 
Hajde bar sad na remi, svakako nisam ni očekivao više od toga.

Hajde bar sad na remi, svakako nisam ni očekivao više od toga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prekretnica, imamo li sanse za 4 mjesto? Neko je racunao nismo daleko.... 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad neko poznaje svoj tim u dusu..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I vazda cemo ovako primati golove kad Theo ostane gore, ova nasa odbrana je Bogu plakati, vracaj Gatusa on je barem odbranu bio utego do kraja
Na pragu 6.poraza, sada se postavlja pitanje ko dolazi na klupu nakon Piolija?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja sam ranije već pisao, prvo treba promjena u upravi jer kad sve sagledas njih dvojica su glavni krivci. Em los izbor trenera i to 2 puta, em loš mercato
Il Club più titolato al mondo!
Boze dragi sto nas kazni sa ovim Pjontekom
Skoro čitavu nadoknadu ne znaju ni dobaciti loptu do šesnaeterca 
A šta koji qurac uopšte ubacuje Bonaventuru, ušao samo da gubi lopte i pravi faulove.

A šta koji qurac uopšte ubacuje Bonaventuru, ušao samo da gubi lopte i pravi faulove.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Normalno, potrudit će se da dokažu da mogu i goreSarrifufna je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:30Moze i gore, npr. pogledaj vam raspored slijedecih 6 kola.![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Mislim da trebate iskesirati Maxa i istrpiti ga do kraja sezone bez obzira na igru i rezultate. Misljenja sam da bi to bio pravi potez.Raonffa je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:40Normalno, potrudit će se da dokažu da mogu i goreSarrifufna je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:30Moze i gore, npr. pogledaj vam raspored slijedecih 6 kola.![]()
![]()

Ali mislim da Max puca na puno vise, pitanje je samo koji jezik trenutno uci... engleski, njemacki, spanski.
pocasni precjednik @ FK Formula
Hajde djubretusovci odskocite lagano sa ovoga foruma...
Nikad gori Milan nisam pratio, hej dva veznjaka Benaser i Krunic igraju zajedno pa sta ces ocekivati, da su valjali ne bi empoli ispao sa njima dvojicom, sad nama kreiraju igru, haman idemo istim stopama kao i empoli....
Nikad gori Milan nisam pratio, hej dva veznjaka Benaser i Krunic igraju zajedno pa sta ces ocekivati, da su valjali ne bi empoli ispao sa njima dvojicom, sad nama kreiraju igru, haman idemo istim stopama kao i empoli....
nije milan los, koliko je lazio jak :cool:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.