FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Samo jozo ili profa, ostalo je buranija.
Pa gdje si čovječe

Kontam, jbo te država, ove sa drugog foruma znam tek tri mjeseca a već smo imali dva druženja.
Polovinom oktobra sam bio par dana u sarajevu, družio se sa nekom macom.
A mi se znamo godinama i nikad nismo uspjeli da organizujemo neko druženje.
Mislim da sam aBd u decembru opet dole pa smo mogli skontati nešto, makar ručak i piće.
Ma kovač mi je katastrofa i to od samog početka.
Nadam se da će nas nakon ove pauze preuzeti neki ozbiljan stručnjak čiji bismo rukopis prepoznali još prije odlučujućih tekmi koje počinju u martu.
ili dovesti murinja pa dizginemo

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pa ne borimo se za treće ili četvrto mjesto...

Mou bi prije bio jako dobra opcija, sada je dosta ispuhao i ono s njim nešto možeš iskobeljat neki uspjeh a možeš i propast. Ali znam da su s njim titule moguće, a s profom su isključene. Wenger bi neke mlade izbacio na scenu i unaprijedio, bilo bi ovako četvrtfinale LP i finale kupa koje bi izgubili...

Ako bi Wenger bio opcija, onda je bolje ostavit Flicka do kraja sezone...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma ne mozes porediti njegov rad u Arsenalu i ovdje. Arsenal nikad nije bio niti ce biti klub koji ce biti kandidat za prvaka svaku sezonu. Jest on malo ofalio pred kraj njegovog mandata tamo i mozda je moglo malo bolje al je ipak imao dosta dobre rezultate kad se sve sagleda. Wenga je dosta podcijenjen trener u fudbalskom svijetu. Kakve god igrace imao Arsenal je uvijek igrao lijep nogomet.effe_sa je napisao/la: ↑03 nov 2019, 21:52Pa ne borimo se za treće ili četvrto mjesto...![]()
Mou bi prije bio jako dobra opcija, sada je dosta ispuhao i ono s njim nešto možeš iskobeljat neki uspjeh a možeš i propast. Ali znam da su s njim titule moguće, a s profom su isključene. Wenger bi neke mlade izbacio na scenu i unaprijedio, bilo bi ovako četvrtfinale LP i finale kupa koje bi izgubili...
Ako bi Wenger bio opcija, onda je bolje ostavit Flicka do kraja sezone...
Ma ne bih imao nista protiv da bude Flick ili neki drugi caretaker ( citaj: Jupp

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem sa Profom nije njegovo znanje, već godine. Da je malo mlađi on bi mi bio isključivo jedina želja u grupi ovih dostupnih.
-
- Kontakt:
Tacno, mene je samo strah da covjek ne umre na klupi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa on je mladji od Juppa a njega ste isto prizivali
mada razumijem, slazem se i ja s vama. Isto sam pisao prije nego je Kovac dosao za njega.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Licno bi volio Ten Haga, zato sto se vidi njegov rukopis u igri! A bio je i dio Bajerna i nista mu nije Novo!
Dok vjerovatno ce sada ganjati nekog poput Mourinha sto nikako nebi volio, jer je davno prokuzen
Dok vjerovatno ce sada ganjati nekog poput Mourinha sto nikako nebi volio, jer je davno prokuzen
Sad i Uli ide dole, i sad se Švercer pita za trenera. Tako da sam skeptičan i za Jozu i za Profu. Moguće je da se bude išlo na Poketina a Flik da odradi sezonu.

Valjda je favorit Rumenog Ten Hag koliko se pisalo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da ga ti prizivas

Ako ce on dolaziti onda vracajte Kovaca.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Još jedna odlična vijestBreaking news. Alexander Nubel to Bayern is a done deal. He will join Bayern on a free next summer. [Bild]
Zbog Bayerna sam i postao mazohista.Bundesliga je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:09Ne mogu vjerovati da ga ti prizivas![]()
Ako ce on dolaziti onda vracajte Kovaca.

On bi dobar bio iz jednog razloga, što bi sve učahureno i čitavu religiju kluba razjebo, i to bi bilo dobro gledati. Odmah da Mullera i Boatenga pošalje u tripizdematerine.
Znači ode Kovač napokon e sad treba mudro izabrati.
Wenger ne.
Mourinho ne.
Pochetino ne.
Ten Hag ?
Allegri ?

Wenger ne.
Mourinho ne.
Pochetino ne.
Ten Hag ?
Allegri ?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ten Hag, daj da probamo
Super, poslati ga odmah na posubdu negdje gdje ce biti prvi izbor.Bayern@heart je napisao/la: ↑03 nov 2019, 22:11Još jedna odlična vijestBreaking news. Alexander Nubel to Bayern is a done deal. He will join Bayern on a free next summer. [Bild]
Allegri za jogo bonito.
Mada, on uci engleski i EPL se pominje kao naredna stanica.
Mou ovo uzima.

Mada, on uci engleski i EPL se pominje kao naredna stanica.
Mou ovo uzima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidim Juventus igra atomski fudbal pod Sarrijem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo Ten Hag
Jer lik ima Bajern gen, poznaje klub, za kratko vrijeme pokazao stil igre koji gaji i preferira, odlican pristup mladim. Kombinacija Bajerenovog Mia San Mia i Cruyff
style
Jer lik ima Bajern gen, poznaje klub, za kratko vrijeme pokazao stil igre koji gaji i preferira, odlican pristup mladim. Kombinacija Bajerenovog Mia San Mia i Cruyff
style
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.