FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po clanu 67. mi smo vec u drugom dijelu, dakle ostaju bodovi. Jedino ovo sto Amar kaze, ritam treninaga i to. Nista strasno.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
šteta, zadnja tekma ovo godine po toplom vremenu, baš sam se bio nameračio ...
i sranje za ligu naravno.
i sranje za ligu naravno.
Ma da, ne bi valjalo da ih izbace.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Begicu, **** ti kompletnu lopovsko-korumpiranu familiju. Dabogda poginuli jos veceras svi iz te pisljive zgrade ato ste kupili.
Bh fudbalu nema napretka dok si ti na celu majku ti ****.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ne znam možel' se ova Amarova izjava povezati s članom 68
Inače evo duži video pressiceKlub koji odustane od utakmice dužan je nadoknaditi štetu drugom klubu, a visinu štete na osnovu dokumentovanog zahtjeva oštećenog kluba utvrđuje organ koji rukovodi takmičenjem.
Ne vjerujem da ce se desiti da ih izbace iz lige, samo u tom slucaju ce se desiti ovaj scenario koji vecina navodi a da će biti po nama a u korist kona, ipak se radi o mizernoj cifri koju mogu skupiti i navijači do slijedece utakmice, najrealnije je da ovu službeno registruju 3:0 za nas, pa da do naredne utakmice uplate dugovanja i nastave se normalno takmičiti
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Utakmica je trebala biti odigrana. Ovako ako savez napise da Celik ode u cvajtu. Nama Se dodjeluje +4 nad vama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:30Begicu, **** ti kompletnu lopovsko-korumpiranu familiju. Dabogda poginuli jos veceras svi iz te pisljive zgrade ato ste kupili.
Najmilije im ****. To je bagra lopovska. Koja se zaklela da Zeljo nece bit sampion.
Sjeme im guzim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Naravno to savez i zeli a nije ni vama krivo.FKSarajevoHz87 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:40Utakmica je trebala biti odigrana. Ovako ako savez napise da Celik ode u cvajtu. Nama Se dodjeluje +4 nad vama.
Jel to fer ono iskreno?
Kako poslije u Europi da napravis sta?
GoFna lopovska.
Majstori za teorije zavjere. Gotovo titula na kosevu zbog ne placanja duga celika...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Najvise bi volio za terenom da se rijese stvari. Ovako u evropi i mi i vi odma ispadnemo u prvom kolu eventualno drugom jer ne mozes ovako igrati a nadat se necemu. Tacnije bolje bi bilo da je utakmica odigrana? Zašto?
Zato što su veliki troskovi organizacije utakmice koje je zeljo platio a to su
1. Hitna i vatrogasna sluzba
2. Policija i obezbedenje
3. Uradjeni 3 treninga a utakmica ne odigrana znaci samo onako trcali.
4. Lopte.
Sve u svemu velik novcani iznos za ovo pobrojano je Zeljo uplatio a utakmica ne odigrana.
4. Lopte.
Sve u svemu velik novcani iznos za ovo pobrojano je Zeljo uplatio a utakmica ne odigrana.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444

"Ne znam šta da vam kažem. Kako će se odraziti na nas vidjet ćemo nakon Slobode. Htjeli smo se iskupiti malo za prošlu utakmicu. Vjerovatno ćemo dobiti neke bodove, ali malo je čudno jer sam želio vidjeti kako će ekipa reagovati na današnjoj utakmici. Volio bih da se ovakve stvari ne dešavaju".
Plus platili Bristolu za nocenje, hranu i ostale stvari za ekipu i strucni stab. Planira li neko nama vratiti novac bar za obezbjedjenje, hitnu i to? Hajd policija je ko nesto radila.FKSarajevoHz87 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:47Najvise bi volio za terenom da se rijese stvari. Ovako u evropi i mi i vi odma ispadnemo u prvom kolu eventualno drugom jer ne mozes ovako igrati a nadat se necemu. Tacnije bolje bi bilo da je utakmica odigrana? Zašto?
4. Lopte.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajde više skini se s teme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Plus platili Bristolu za nocenje, hranu i ostale stvari za ekipu i strucni stab. Planira li neko nama vratiti novac bar za obezbjedjenje, hitnu i to? Hajd policija je ko nesto radila.
[/quote]
Ehh daa. Inace sudija sam i bavim se suđenjem pa poznajem tematiku.
- Organizacija utakmice shodno Propozicijama takmičenja BH Telecom Premijer lige BiH. Klub - domaćin izvršio sve pripreme i osigurao sve uslove za odigravanje današnje utakmice. Izvršena inspekcija stadiona - bez primjedbi. Radni sastanak - brifing kasnio šest minuta zbog kašnjenja službenog predstavnika gostujuće ekipe g-dina Huskić Ismara. Na istom g-din Huskić nije mogao dokumentovati da je NK "Čelik" izvršio odluke Disciplinske komisije NS FS BiH pa iz tog razloga utakmica neće biti odigrana. Ovlašteni službeni predstavnik domaće ekipe blagovremeno predao spisak igrača i službenih osoba FK "Željezničar". Utakmica trebala biti u izravnom tv-prijenosu putem platforme "Moja TV". Slijedi detaljan izvještaj, stoji u kratkom izvještaju vidljivom u Comet sistemu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Organizacija domaće utakmice košta između 15 i 20 hiljada maraka, a budući da se očekivao dolazak veceg broja gostujucih navijaca samim tim potreba za zaštitarima je veca pa je cifra vjerujem maksimalna, a MUP-u se ne plaća ništa od 2015 još kada je bila ona frka kada su najavljivali da ce tuziti nas, kone i Olimpik zbog navodnih dugova u stotinama hiljada maraka, tako da MUP-u ništa a najviše su nas derali, mislim da taj dio troskova danas snosi vlada kantona ili im se uopste i ne plaća ali klubovi to više ne plaćaju
Eto i službeno 3:0, za nadati se da ce ZeniĆani platiti do slijedeceg vikenda i nastaviti se normalno takmičiti u tom slucaju mi bi bili ko na konju, tri boda, tri gola bez trunke znoja
Eto i službeno 3:0, za nadati se da ce ZeniĆani platiti do slijedeceg vikenda i nastaviti se normalno takmičiti u tom slucaju mi bi bili ko na konju, tri boda, tri gola bez trunke znoja
MIHAJLOVIĆ !
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], kulinban1189 i 28 gostiju.