I lista strijelaca bi trebala uskoro, vidite da smo u teškoj situaciji

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Meni je umjesto Roma - Napoli 2:1, utakmica Eintracht - Bayern 2:2 registrovana kao GOOL.
Ted i on bi bili savrsen duo.
Možeš u Zadnju klupu imamo neaktivnog igrača!
Stavljen si u ekipu možeš tipovati odmah ovo kolo nadam se da ćeš biti redovan!
Šta je s Justinom, nije valjda odustao
Ono što mene zanima ako se izglasa ova opcija, ko bi onda dobio mjesto u 1. ligi, a ko u 2. Tako da ova opcija otvara dodatne probleme. i Striktno sam protiv nje.6. da se do kraja takmice sa igracem manje a da se klub izbaci u trecu i da im se oduzmu pehari iz sezone 21 jer je ocigledno da su varali,a isti pehari da se dodijele drugoplasiranom u ligi i finalisti kupa i superkupa za sezonu 21.
Jednostavno bi se pomjerilo da jedno mjesto vise ide iz druge lige u prvu, a iz trece u drugu.Mokes je napisao/la: ↑08 nov 2019, 19:59Šta je s Justinom, nije valjda odustao![]()
Što se tiče drugog dijela, možeš na kraju sezone potražiti novi klub, trenutno ne, jer su prelasci iz jedne u drugu ekipu dozvoljeni samo u prva 4 kola lige.
Ono što mene zanima ako se izglasa ova opcija, ko bi onda dobio mjesto u 1. ligi, a ko u 2. Tako da ova opcija otvara dodatne probleme. i Striktno sam protiv nje.6. da se do kraja takmice sa igracem manje a da se klub izbaci u trecu i da im se oduzmu pehari iz sezone 21 jer je ocigledno da su varali,a isti pehari da se dodijele drugoplasiranom u ligi i finalisti kupa i superkupa za sezonu 21.
Misliš kao drugi krug izbora? Gdje će se birati samo između dvije opcije ili?
DA.UstanikSBII je napisao/la: ↑09 nov 2019, 09:04Misliš kao drugi krug izbora? Gdje će se birati samo između dvije opcije ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.