Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željovac
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Željovac » 15 nov 2010, 23:30

aguero88_ je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:sta reci o Susicu kad jedan Sehic i Avdukic imaju mjesto prije Burica(jbg zajaka nam je liga), kad jedan Ibisevic koji je van forme ima mjesto prije Muslimovica koji ostavi srce na terenu itd....
Reći da je Burić rezerva u 15-plasiranom timu 24. lige u Evropi. Zašto prije njega ne bi mogao biti doskorašnji kapiten prvaka 29. lige, koji je još i par godina mlađi?! Svakako ne poziva lige, već pojedince. A Muslimović, za kojeg valjda misliš da je u formi, je u zadnjem kolu igrao 7 minuta.
je l pricamo o istom Buricu :) onom koji je branio protiv Man Citya i o onom Sehicu kojem je Maccabi utrpo pet komada il vise ne sjecam se :)
Jeste, o istom pričamo ;) O Šehiću koji je sve živo u Italiji branio Balotelliju i Buriću kojeg su diljem Premijer lige filovali kako su stigli ;)
I pazi, ne kažem čak ni da je Šehić bolji, ali samo slijedim tvoju "logiku". :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 15 nov 2010, 23:30

Denni Avdić možda dobije poziv za Švedsku umjesto Zlatana. Najbolji strijelac lige sa 19 golova, igra za njihovu mladu reprezentaciju. Evo šta naš selektor kaže za njega:

Ja sam za Avdića čuo prije pola godine i vjerujem da se radi o talentovanom igraču. Međutim, da bi on postao reprezentativac Bosne i Hercegovine, mora dobiti naše državljanstvo i to je jedna dugotrajna procedura. Prema tome, mislim da je bolje da se okrenemo igračkom kadru s kojim trenutno raspolažemo.

Ali bivši selektor, Miroslav Blažević je na taj način doveo nekoliko igrača koje trenutno Vi imate na raspolaganju. Pjanić, Begović i Mujdža su mjenjali državljanstvo, zašto ne i Denni Avdić?

Ma ne želim trenutno razmišljati o tome, nije dovoljno da jedan igrač odigra nekoliko dobrih utakmica pa da ga pozivam u reprezentaciju. Ako Avdić preraste u kvalitetnog igrača i ako bude imao želju da igra za naš tim, dobit će poziv ali za takvo nešto je previše rano.

Ne bojite li se možda da će tada biti malo prekasno, šteta bi bilo da nam se ponovi slučaj Ibrahimović?

Ja znam i za Avdića, Sudića, Seferovića....i još dosta njih i stalno dobivam informacije o tim igračima. Međutim, mi prije svega moramo znati da li ti igrači žele obući dres naše reprezentacije, Avdić je igrao za mladu reprezentaciju Švedske i pitanje je da li uopšte želi igrati za za nas.
Kad on i njemu slicni zaigraju za Svewdku,Norvesku,Svicarsku,Hrvatsku.....onda se treba hvatati za glavu.
Mozda da neko(selektor) poprica s njima,pita ih dali zele igrati i predoci im njegov plan.....pa ako hoce da se vec sad pocnu ganjati papiri.
A po svemu vidjenom/procitanom ovaj Avdic je veoma veoma dobar igrac koji bi nam jako koristio.
Nas selektor je veoma kontradiktoran,pazite Avdic odigrao par dobrih utakmica i to nije dovoljno(par utamica u 30ak dao 20ak golova)a Besic odigrao 10minuta(drago mi je sto ga je pozvao) i to je dovoljno :roll:
RIP SALE VILENJAK

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 16 nov 2010, 00:25

ooo bravari koji ste debili nemam snage, je*o vas sehic :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 nov 2010, 00:28

Jos kad vidim da Mujkic nema mjesta u repki,sigurno jedan od najboljih golmana lige,al ima tu mjesta za Sehica i Avdukica,sve mi je jasno :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 00:33

aguero88_ je napisao/la:ooo bravari koji ste debili nemam snage, je*o vas sehic :)
Ne mere svak biti intelektualac k'o ti, Sergio :P :lol:

Mujkić je smiješan za Šehića, nemojte biti jalni, ne valja. Bolji je čak i rezervni golman Želje Karić. Pa i treći naš golman Gušo :mrgreen:

Držite palčeve sutra Željinoj školi 8-)

Ibro, sretno!

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 00:37

Željovac je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:ooo bravari koji ste debili nemam snage, je*o vas sehic :)
Ne mere svak biti intelektualac k'o ti, Sergio :P :lol:

Mujkić je smiješan za Šehića, nemojte biti jalni, ne valja. Bolji je čak i rezervni golman Želje Karić. Pa i treći naš golman Gušo :mrgreen:

Držite palčeve sutra Željinoj školi 8-)

Ibro, sretno!

[youtube][/youtube]
Nije prava tema, no...

Zakleo bih se da je Elvis Karić kvalitetniji golman od Šehića, no nemoguće je pored Ibre stati na gol (bar u Željezničaru). Doduše, Šeha ima svoje prednosti, posebice te godine.

Nadam se da će, u srijedu, dokazati sve svoje kvalitete. Zaustavljao je Šilića, Ivankovića, Avdića, Tosunovića... Može li i Hamšika? :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 00:56

MinistaR je napisao/la:Zaustavljao je Šilića, Ivankovića, Avdića, Tosunovića... Može li i Hamšika? :)
Zaboravio si Balotellija.

Evo Štilić na oficijelnoj stranici Lecha izglasan za najboljeg igača utakmice protiv Lechie u zadnjem kolu. I također je izabran u tim kola!

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 00:58

Željovac je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Zaustavljao je Šilića, Ivankovića, Avdića, Tosunovića... Može li i Hamšika? :)

Evo Štilić na oficijelnoj stranici Lecha izglasan za najboljeg igača utakmice protiv Lechie u zadnjem kolu.
Ah, da, dobro si. Nedavno je, na Grbavici (?), demonstrirao Balotelliju svoje golmanske kvalitete. Nego, divna vijest za Štilića, još da ga Sušić, tu i tamo, "gurne" u vatru.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 nov 2010, 01:00

Štilića od prve minute, Miske i Pjana nek malo odmore. :mrgreen: :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 01:16

Na Grbavici nije igrao Balotelli, već kad su remi naši izvukli u Italiji(1:1).

[youtube][/youtube]

A neko ranije slaga kako Burić ne brani zbog povrede. Evo i video kako je izgubio mjesto u prvih 11. Na 2:25 je gol kojim je Lech poražen. Od tada je 34-godišnji Poljak Kosorowski prvi izbor trenera Lecha. On je i u Torinu branio protiv Juventusa.

http://vodpod.com/watch/4854584-ruch-ch ... -poznan-10

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 01:20

Ma meni Burić nikad nije bio neki golman, ne znam kako se uopšte i domgao Poljske. Ne bih pretjerivao, no ne vidim kako je bolji od Bandovića ili Hadžića, Šehića ili Avdukića...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 16 nov 2010, 01:22

MinistaR je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

Evo Štilić na oficijelnoj stranici Lecha izglasan za najboljeg igača utakmice protiv Lechie u zadnjem kolu.
Ah, da, dobro si. Nedavno je, na Grbavici (?), demonstrirao Balotelliju svoje golmanske kvalitete. Nego, divna vijest za Štilića, još da ga Sušić, tu i tamo, "gurne" u vatru.
Ih da ne spominjemo Madjarsku.Covjek bi pomislio da je menadjer pojedinih igraca koliko ih gura

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 01:30

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 01:43

Je li to ponovo attack on Burić? :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 01:44

MinistaR je napisao/la:
Je li to ponovo attack on Burić? :lol:
Samo ću reći da vrijedi pogledati. Baš!

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 01:45

Hajrović, već sam primijetio temu o malcu. Slažem se, vrijedno klika.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 11:02

Pa i Gordan Bunoza u timu kola. Tek spazih.

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 14:41

Željovac je napisao/la:Pa i Gordan Bunoza u timu kola. Tek spazih.
Trebao si nas ranije o tome obavijestiti.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 16 nov 2010, 17:31

Piše: A. Beganović
Utorak, 16.11.10. 14:58.

iako se Šibenik nalazi u donjem dijelu tabele hrvatskog fudbalskog prvenstva, jedan igrač i to povremeni bosanskohercegovački reprezentativac Mehmed Alispahić, nakon sjajne partije u duelu sa Karlovcem, top je priča u hrvatskim medijima.
Bosanskohercegovački veznjak pružio je sjajnu partiju u pobjedi njegove momčadi nad Karlovcem, a to su prepoznali novinari Sportskih novosti koji su ga uvrstili u tim kola.

"Šta ti, Alispahiću imaš protiv nas, Karlovčana, kad nas svaki put unesrećiš svojom dobrom igrom!? I prošle sezone, kad si nam golom, postignutim škaricama, zatvorio vrata Evrope, i večeras kad si nas ubio driblinzima i pasovima", nakon pomenutog susreta upitao je jedan novinar iz Karlovca našeg internacionalca.

Velike pohvale na Alispahićev račun uputio je i trener Karlovca, Igor Pamić, koji je hrvatskim medijima rekao da je naš internacionalac pravi fudbalski biser.

Alispahić je bio jezičac na vagi u korist domaćina. On je klasni igrač, za evropski izlog. Čujem da na zimu odlazi, pa želim Šibeniku dobar posao, a Meši uspješan igrački put. Alispahić je u subotu još jednom demonstrirao kako je riječ o fudbalskom biseru, karakterističnom za podneblje susjedne Bosne i Hercegovine. Momku, za koga nema fudbalskiH tajni. Makar još nije dosegao Bakinu klasu, najviše podsjeća na Blaža Sliškovića", rekao je trener Karlovca Igor Pamić.
Samo da se zna da nisam usamljen u ocjenama ovoga fudbalera i to daleko prije ovih gore.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 02:03

Napravio sam bio temu o M.Subasicu pri nekih 1 mijesec, izgleda je Admin obrisao, da jbgg neigra on van BIH, clan je Olimpika :oops: neka je on pravi kad predje u neki euro klub, ubrzo 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Micron, RacioEmocionalan, torbica i 46 gostiju.