Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nemojte samo da temu zatvaram. Nema ubice, picke, smogovci, ustase, balije i slicno. To na prepucavanja, a sve mi se cini da ce i ta tema na smetljiste istorije.
Zelju su zamrzili svi zbog ovakvi stvari. Sarajevo treba nesto uciniti da se tako nesto ne desi i njima...
Igrac sirokog je van terena ne racuna se klauneforza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:08Sta ti nije jasno??UstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:04Jesi ozbiljan ti???forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:02
Po xemu je ovdje offside?
Da li ti vidis igraca sirokog tu u gol autu, u ovom slucaju komotno mozes reci da je ahmetovic ispred odbrane sirokog a ne iza
De malo procitaj pravila pa se onda javi, u ovom slucaju ahmetovic je ispred sebe imao dva igraca sirokog prilikom upucivanja lopte a to je golman i onaj tamo igrac
- forza_juve
- Kontakt:
Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offsideUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:11Jel moguće da ima ovakvih forumaš koji osnove ne poznaju Bože pomozi nam nije ni čudo što nam je liga na dnu Europe!
Pravila su jasna ko dan
Sta ti nije jasno kod ovog gola??
Po cemu je offside de prosvijetli me?
Ti se vodis bas onim pravilom ako je igrac najblizi golmanu, a sta je sa ovim iza?
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- svrakino1921
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta ti pricas o Sarajevu. Ti možes pricati o Zvijezdi, Mladosti i ovim ostalim sto se bore za opstanak svake godine. Prvo morate dostići neki rejting pa onda uzeti u usta Sarajevo.redbull93 je napisao/la:02 nov 2019, 19:01Kako se bahacenje obije o glavu, primjera u nasoj ligi koliko hoces![]()
- UstanikSBII
- Kontakt:
Podržavam! Ukinuti prepucavanja al isto tako ako čovjeka stalo more sa ubice ustaše ovo ono naravno da im se odgovori!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Cut cemo se opetOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:17Sta ti pricas o Sarajevu. Ti možes pricati o Zvijezdi, Mladosti i ovim ostalim sto se bore za opstanak svake godine. Prvo morate dostići neki rejting pa onda uzeti u usta Sarajevo.redbull93 je napisao/la:02 nov 2019, 19:01Kako se bahacenje obije o glavu, primjera u nasoj ligi koliko hoces![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma ponekad pratim ovu prepisku izmedju tebe i Belog...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:17Gdje si ti pitaru
Nego ,kako tebi pade ova presuda Cas-a,ja kontam vala tamo sjede sve pitari i Vijetnamci...

- UstanikSBII
- Kontakt:
forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:16Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offsideUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:11Jel moguće da ima ovakvih forumaš koji osnove ne poznaju Bože pomozi nam nije ni čudo što nam je liga na dnu Europe!
Pravila su jasna ko dan
Ti se vodis bas onim pravilom ako je igrac najblizi golmanu, a sta je sa ovim iza?
Aj citiraj molim te to svoje pravilo iz pravilnik!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
http://theifab.com/laws/chapter/31/section/89/UstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:21forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:16Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offsideUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:11Jel moguće da ima ovakvih forumaš koji osnove ne poznaju Bože pomozi nam nije ni čudo što nam je liga na dnu Europe!
Pravila su jasna ko dan
A defending player who leaves the field of play without the referee’s permission shall be considered to be on the goal line or touchline for the purposes of offside until the next stoppage in play or until the defending team has played the ball towards the halfway line and it is outside its penalty area. If the player left the field of play deliberately, the player must be cautioned when the ball is next out of play.
Dakle ako je van terena racuna se kao da je na gol liniji.
- forza_juve
- Kontakt:
Evo da ti kazemUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:21forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:16Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offsideUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:11Jel moguće da ima ovakvih forumaš koji osnove ne poznaju Bože pomozi nam nije ni čudo što nam je liga na dnu Europe!
Pravila su jasna ko dan
Ovaj igrac sirokog sto je kod gol auta dovoljno je da malo dira liniju on je u igri a lijepo se vidi i na slici koja je postavljena da dira sto znaci da je u igri i on se racuna kao zadnji igrac. De malo pogledaj bolje sliku pa ces i sam vidjeti da dira liniju
❤️1946❤️
Uopste nije bitno da li dira liniju. Mogao je biti na tartan stazi racuna se kao da stoji na linijiforza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:25Evo da ti kazemUstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:21forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:16
Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offside
Pravila su jasna ko dan
Ovaj igrac sirokog sto je kod gol auta dovoljno je da malo dira liniju on je u igri a lijepo se vidi i na slici koja je postavljena da dira sto znaci da je u igri i on se racuna kao zadnji igrac. De malo pogledaj bolje sliku pa ces i sam vidjeti da dira liniju
Tri gola nam pokloniše, Široki zaslužio tri boda jer su fer i korektna ekipa. kuknjava kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nema mržnje, kvalitet naših prvaka se vidi u Evropi a namještene titule u blatu amaterskog fudbala ne vrijede ni drugog pretkola.
Zenica na haparatima! I ne znaju da im Ćelik igra sutra, večeras su tekmu gledali samo. kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- forza_juve
- Kontakt:
Ma lakse mi je ovako reci, da mu se ukazivala pomoc ili da je sudija odobrio izlazak onda bi bio offsidekirba je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:26Uopste nije bitno da li dira liniju. Mogao je biti na tartan stazi racuna se kao da stoji na linijiforza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:25Evo da ti kazem
Ovako se racuna kao da je na terenu zadnji igrac
Gol je cist isto bih rekao i da je na suprotnoj strani bila situacija
❤️1946❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ma kupili ba sudiju. Sta se pravdas. Oni to ne pisu sto je njima stalo do pravila nego sto je Sarajevo u pitanju. Da je tamo neki Doboj Kakanj, ne bi niko spomenuo. To je taj kompleks. Razbili smo Lištićane kao rijetko ko u ovoj ligi ikad, i sad se nasli strucnjaci dovoditi u pitanje regularnost pobjede. Mrskirba je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:25http://theifab.com/laws/chapter/31/section/89/UstanikSBII je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:21forza_juve je napisao/la: ↑02 nov 2019, 19:16
Ti si bolan kreten, zamijeni u ovom slucaju golmana i igraca i dobit ces golmana nazad a igraca ispred. Italija je na euru primila gol jer je jedan igrac povrijedjen lezao u gol autu nije mu se pomoc ukazivala i gol je priznat nije offside
Pravila su jasna ko dan
A defending player who leaves the field of play without the referee’s permission shall be considered to be on the goal line or touchline for the purposes of offside until the next stoppage in play or until the defending team has played the ball towards the halfway line and it is outside its penalty area. If the player left the field of play deliberately, the player must be cautioned when the ball is next out of play.
Dakle ako je van terena racuna se kao da je na gol liniji.
- mohikanac12
- Kontakt:
Vidis nisam znao za ovo pravilo. Fakat sam smatrao da je bitno je li ili nije u terenu.
Izvinjenje, do mene. Udri se bekane.
Izvinjenje, do mene. Udri se bekane.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.