Pokušali opet naštimatisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:15Na rezultatima gledam kad ona crvena tacka na Velez i kontam gol samo jos da pocrveni i napise 3 kad ono nista ostade 2:2
Jel zna neko sta je bilo ili je greska
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I njih satrite ko i nasZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:20Bas mi je drago zbog ove pobjede Zvijezde...sudije su ih sakatile iz kola u kolo.
Zrinjski u kanalu, jos za dva kola dolaze nama na noge u BL

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavio sam ja sliku gdje je bilo 28K, on misli na utakmicu kada je BP ove godine bilo posjećenije nego derbi na Grbavici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pare za trening kamp su Uefine i to nije moglo otici nigdje drugo nego za kamp... To za Orasje je bila mucka jer je ono krme tad bilo u savezu,Iljo Dominkovic iz Orasja, al te pare nemaju veze s parama koje je grad Zenica i Ze-Do kanton ulozio iz vlastitog budzeta u Bilino... Uefa a ni savez tu nisu ucestvovali u tolikom obimu,jer zadnjih 10 godina stadion uredjuje i odrzava grad... Bilino Polje je nedavno preslo u vlasnistvo grada a Celiku je dodijeljeno na koristenje... A savez je malo ulozio na pocetku jer se moralo,a u tom trenutku Bilino je bilo najlakse i najjeftinjje dovesti u red za reprezentaciju,jer je Kosevo rupa bez dna... I nakon toga kako su krenule bolje igre repke grad se odlucio na ulaganje,jer svake kvalifikacije se traze bolji uvjeti na stadionu,pa tako i sad za Italiju se moralo dograditi...najrodjeniji je napisao/la: ↑02 nov 2019, 14:42Pa Savez preko UEFE, te pare su mogle otići bilo gdje drugo, isto ko što su od para namjenjenih Veležu močnici napravili stadion u Orašju ! Sad reci da ni to nije istina !? Zato černobilci ne mogu da ispadnu, previše se para utuklo u staion koji bi smećari ostavili da propadne. Ionako kad odeš na BP vidi se da nije ništa 10 godina rađeno na njemu !
Od svih rekonstrukcija 20% su savez i Uefa a 80% grad i kanton na celu sa rahmetli nacelnikom Smajlovicem...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Alex hoces sutra na Grbavicu
Niko ne bježi od realnosti, mi znamo da je Čelik nebitan faktor u ligi čiji prvak nije ni u rangu Luksemburškog prvaka.Osttribine je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:17Mozda i najrealniji opis ova tri kluba, ma koliko im ne bilo pravo, ali cinjenice su takve.
- Osttribine
- Kontakt:
A voljeli bi vi biti putnik u evropu, a da ne govorim prvaci pa tamam i ne bili u rangu luksemburskog prvakachily-rz je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:58Niko ne bježi od realnosti, mi znamo da je Čelik nebitan faktor u ligi čiji prvak nije ni u rangu Luksemburškog prvaka.Osttribine je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:17Mozda i najrealniji opis ova tri kluba, ma koliko im ne bilo pravo, ali cinjenice su takve.

Ma jok... Ne pratim ja Celik u tom nekom navijackom smislu,ali pratim ono sta se desava,odem na neku tekmu cisto onako da zivce odmorim

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sansa bila Fajica glavom preko gola i to je to, sto se pravite pametni ne znam. PozdravRokoko87 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:21Pokušali opet naštimatisvrakino1921 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 15:15Na rezultatima gledam kad ona crvena tacka na Velez i kontam gol samo jos da pocrveni i napise 3 kad ono nista ostade 2:2
Jel zna neko sta je bilo ili je greska

Forzza Velez
Čitam temu SDA Željezničar i vidim da su sa razlogom u strahu njihovi navijači zbog ove pobjede Zvijezde, jer u toj utrci za opstanak u ligi Zvijezdi bježe tek 20 bodova, a to je itekako nešto što se može stići i prestići.
Komšije, uz vas smo. I mi i Koldžo i UEFA i FIFA. Donirat ćemo kakve bodove da opstanete!
Komšije, uz vas smo. I mi i Koldžo i UEFA i FIFA. Donirat ćemo kakve bodove da opstanete!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Vi ste bar sa UEFAom na TI evo još čekate da vam odgovore na silna pismaGiljotina je napisao/la: ↑02 nov 2019, 16:49Čitam temu SDA Željezničar i vidim da su sa razlogom u strahu njihovi navijači zbog ove pobjede Zvijezde, jer u toj utrci za opstanak u ligi Zvijezdi bježe tek 20 bodova, a to je itekako nešto što se može stići i prestići.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Uz ovako suđenje gosti nemaju šta tražit na Koševu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
- Kontakt:
Vi necete ispasti. Vi cete se ugasitiConvicts1988 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 11:42Hmm, ko li to fali![]()
Dobro šabani, zar vam nije jasno da Čelik ne može ispasti ?![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ovo je cist ofsajd.
Sta serete ba? Ovo je prvi put da ih sudija pogura
Danas
Danas
Cuva Bog Zelju svog!
Jeste bio ofsajd, valjda nam vracaju za penal, koji nisu svirali u Tuzli. 

Sarajevo je kupilo titulu to se vidjelo davno ali i bez toga bi dobili ove amatere iz Sirokog
Siroki jedino preko Kupa nekim cudom moze do Evrope. Preko lige pretesko. Borac i Radnik dosta ozbiljniji i bolji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.