Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ima dobar CV i dade slucajno gol za U 21 protiv Turaka,batine mu ne ginu a sta mislis da pojaca Zelju,ljudi smo dogovoricemo se 

suplja se nastavlja mujic ne moze medju 18 u olimpiku a kamoli u tursku, a i jaka mu je zamjena rascic i hiros hahahhahahaha jeseu istice ugovor to drzava zna i svi forumi o tome bruje ali ga gracic "prodaje", kazu da je i ssh postavio kalendar kriza dane kad ce ici iz tog vaseg kvazi-kluba
Mujic je jako dobar momak i dobar nogometas ali je bio povređen no,ima klubova koji su zainteresovani za njega ali mu je cijena dobra i vec pristizu ponude kod g.Gracica koji ce na kraju odluciti.pile87 je napisao/la:Musafa ti ko hoce da kupi Mujicaherbion je napisao/la:Utakmica Olimpik-Zvijezda besplatan ulaz.Proljetni dio prvenstva se nece igrati na Kosevu.
Prema nekim info pocinju radovi na Otoci,prve utakmice se ocekuju tek na jesen iduce godine.
Gracic uveliko pregovara sa vecim brojem igraca i bice izgleda veoma vrela zima na Otoci.
Subasic je veoma blizu odlasku u Tursku a sa njim Thiago,Mujic,Kreser,Jese i Culov.
Date su izuzetno velike premije za ulazak u polufinale kupa BIH.zamotajte ga u hiljadu eura u prodajte prvome ko pita...
Legende za vas je kvazi klub gigant,marke nismo duzni a igraci Sarajeva opsjedaju nas mali klub u zelji da budu novi clanovi.Kako su vam unisteni igraci nismo zadovoljni kvalitetom a niste ni polufinalisti Kupa,nama trebaju pravi,mozda Gracic uzme jednog ili dvojicu onako da ih pogura,sevapa radi.hordas'87 je napisao/la:suplja se nastavlja mujic ne moze medju 18 u olimpiku a kamoli u tursku, a i jaka mu je zamjena rascic i hiros hahahhahahaha jeseu istice ugovor to drzava zna i svi forumi o tome bruje ali ga gracic "prodaje", kazu da je i ssh postavio kalendar kriza dane kad ce ici iz tog vaseg kvazi-kluba

Jeseu istice ugovor ali toliko mu je dobro da nema sanse da igra bilo gdje u BIH osim u Olimpicu a vi ako ste giganti kako tvrdite uzmite ga.Pokazite se velikim i kapa do poda.
Halo bolan,SVE JE NA PRODAJU--SVE SE KUPUJE---Naravno mi navijaci OLIMPICA nadamo se da nas klub izađe u neko evropsko takmicenje,,,,,,,,,,Sigurno necemo primati BRDO golova ko pojedini klubovihordas'87 je napisao/la:suplja se nastavlja mujic ne moze medju 18 u olimpiku a kamoli u tursku, a i jaka mu je zamjena rascic i hiros hahahhahahaha jeseu istice ugovor to drzava zna i svi forumi o tome bruje ali ga gracic "prodaje", kazu da je i ssh postavio kalendar kriza dane kad ce ici iz tog vaseg kvazi-kluba
pabizo je napisao/la:Halo bolan,SVE JE NA PRODAJU--SVE SE KUPUJE---Naravno mi navijaci OLIMPICA nadamo se da nas klub izađe u neko evropsko takmicenje,,,,,,,,,,Sigurno necemo primati BRDO golova ko pojedini klubovihordas'87 je napisao/la:suplja se nastavlja mujic ne moze medju 18 u olimpiku a kamoli u tursku, a i jaka mu je zamjena rascic i hiros hahahhahahaha jeseu istice ugovor to drzava zna i svi forumi o tome bruje ali ga gracic "prodaje", kazu da je i ssh postavio kalendar kriza dane kad ce ici iz tog vaseg kvazi-kluba
ciji si ti navijac bolan

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nas samo pare zanimaju

Olimpic dobio poziv Hamburga da ucestvuje na turniru od 29 d0 30.12.Sve placeno.Odosmo u Evropu prije kraja prvenstva

Olimpic dobio poziv Hamburga da ucestvuje na turniru od 29 d0 30.12.Sve placeno.Odosmo u Evropu prije kraja prvenstva

Zadnja izmjena: herbion, dana/u 15 nov 2010, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam navijac kluba KOJI NISTA NE DUGUJE svojim nogometasima a zove se OLIMPIC-Hvala maleninick je napisao/la:pabizo je napisao/la:Halo bolan,SVE JE NA PRODAJU--SVE SE KUPUJE---Naravno mi navijaci OLIMPICA nadamo se da nas klub izađe u neko evropsko takmicenje,,,,,,,,,,Sigurno necemo primati BRDO golova ko pojedini klubovihordas'87 je napisao/la:suplja se nastavlja mujic ne moze medju 18 u olimpiku a kamoli u tursku, a i jaka mu je zamjena rascic i hiros hahahhahahaha jeseu istice ugovor to drzava zna i svi forumi o tome bruje ali ga gracic "prodaje", kazu da je i ssh postavio kalendar kriza dane kad ce ici iz tog vaseg kvazi-kluba
ciji si ti navijac bolan![]()
![]()
![]()
nisam na tebe mislio ovaj,malac sto cas navija cas na ekavici cas na ijekavici a sarajevo samo na razglednici vidioherbion je napisao/la:nas samo pare zanimaju![]()
![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nisam na tebe mislio ovaj,malac sto cas navija na ekavici cas na ijekavici a sarajevo samo na razglednici vidio[/quote]
Vidis da nas ima svakakvih,crnaca,brazilaca,argentinaca,srba,hrvata i svi nas pomalo gotive
Vidis da nas ima svakakvih,crnaca,brazilaca,argentinaca,srba,hrvata i svi nas pomalo gotive

Vidis da nas ima svakakvih,crnaca,brazilaca,argentinaca,srba,hrvata i svi nas pomalo gotiveherbion je napisao/la:nisam na tebe mislio ovaj,malac sto cas navija na ekavici cas na ijekavici a sarajevo samo na razglednici vidio

m ok je to nemam ja nista protiv toga ali kad neko trubi gluposti na 5 tema a veze nema to me nervira pomalo

I kurve svi pomalo gotive.
Za kurve moras imati lovu.
OLIMPIC je FIRMA za pojedine klubove,,,,,,,,,nick je napisao/la:nisam na tebe mislio ovaj,malac sto cas navija cas na ekavici cas na ijekavici a sarajevo samo na razglednici vidioherbion je napisao/la:nas samo pare zanimaju![]()
![]()
Pabizo ovi nas toliko vole ne podjebaji ih i ne brani nas poginucemo. 

pabizo je napisao/la:OLIMPIC je FIRMA za pojedine klubove,,,,,,,,,nick je napisao/la:nisam na tebe mislio ovaj,malac sto cas navija cas na ekavici cas na ijekavici a sarajevo samo na razglednici vidioherbion je napisao/la:nas samo pare zanimaju![]()
![]()

Laka noc---,,,,,,,,,herbion je napisao/la:Pabizo ovi nas toliko vole ne podjebaji ih i ne brani nas poginucemo.
Vala nek ga dedo proda gdje hoce naravno ako moze samo nemoj da to bude Zeljoherbion je napisao/la:Ima dobar CV i dade slucajno gol za U 21 protiv Turaka,batine mu ne ginu a sta mislis da pojaca Zelju,ljudi smo dogovoricemo se

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa gdje cete igrati na proljece ako necete na Kosevu? Grbavica ???
Dje ste Olimpičke p.ićke? 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.