Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Kakav vruc krompir,ne dajes mu nikako minute a onda ga bacis protiv najbolje ofanzivne ekipe u vatru,sa svim njegovim problemima u odbrani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A vidi se strah, da je suto, garant bi bio airball... nema sanse da ce on u prvoj utakmici pokazati sta moze, trema je uradila svoje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- akisarajevo92
- Kontakt:
realno, kurucs je u ovo par minuta bio gori
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma svi losi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Najgori je Irving, a šta to znači jbg.
Ma nije ni trener lud da zamjeri prve minute momku od 20 godina. Nadam se minutama u drugom
Anfernee "Penny" Hardaway #1
dobro je sto ce ovo biti blowout, bice ako nista radi toga jos koja minuta 
Bitno da je Nwaba ispao iz rotacije
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Nakon onoliko gresaka i izgibljenih lopti i airball bi bolji bio, barem bi bio sut/pokusaj. Ove minute na kapaljku ce morati pokusati koristiti i pokazati da smije sutati. Jedino tako i moze nesto napraviti, ako ga krene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I treci put kao guverneru BoG-aSiamoNoi je napisao/la: ↑02 nov 2019, 00:39Drugi put mi vec odgovaras i drugi put na moje pišeš nešto deseto što nema veze sa vezom.Prvo ne znaš šta je franšiza,sad raspravljaš sam sa sobom o nekoj trecoj temi.hz1987 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:32Sreco moja upucena. Ti mislis da igraci o tome razgovaraju sa trenerom i upravom i nesto uslovljavaju? U USA svaki igrac/uposlenik ima svog agenta/menadzera, to su stvari koje se odradjuju na visim nivoima. Trenera uprava samo pita na kraju da ga zadrzimo il liferujemo, imamo ponudu, imamo ovu opciju, kombinaciju. Nekad trenera i ne pitaju![]()
Ma i ja sam za to da opali pa sta bude, imao je i tele tri airballa uzastopno pa je prezivio
Netsi placu za kvalitetnim centrom.
Slabo Musa.Moras iskoristit sanse koje dobijes koliko god male bile.
Evo vracaju se Netsi,nazalost samo dok je on bio na parketu bili su u dubiozi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma realno, da je bio najbolji odbrambeni igrac lige umjesto njega, nista se ondje nije moglo. Brza kosarka, pogodjeni sutevi i to je to.
Najgori +/- u ekipi ima uz DeAndrea.
Upravo, nije on nista specijalno tu bio los, jest primio dvije trice preko ruke, ali nije nijednom ispao u odbrani. Jednostavno se lose poklopilo no nije Atkinson glup da to ne vidi... Nisam ipak siguran da ce dobiti minute u drugom no budemo vidjeli...
Ma Hardena kad ide, tu nista ne mogu ni najbolji defanzivci lige. Problem je sto ce tekma ocigledno do samog kraja biti u egalu, sto znaci da nece biti minuta za Musu. Jos gori scenario je ako Netsi dobiju ovaj mec. 
Btw, zacepi meni usta ciglaros Temple...
Btw, zacepi meni usta ciglaros Temple...