FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nikad nije loše vrijeme za drkati na najboljeg koji je ikada kročio fudbalskim travnjacima. Međutim, treba istaći i kako je on vjerovatno glavni krivac za ostanak Gargamela na klupi. Samo da je htio da ga nogiraju nakon Valencije bi ovaj bio bivši. Ovako smo tu gdje jesmo, još jednu sezonu su bacili u ništa. Samo se nadati što bezbolnijem ispadanju iz LP ovaj put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mesi i Suarez vuku ovu vjerovatno najgoru Barselonu u historiji, da nije njih tavorili bi u sredini tabele.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- BosniaBoston
- Kontakt:
Suarez je vuce ka sredini tabele,a ne obrnuto
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Suarez kad hoće da igra, što nije često moram priznati može zabiti tri gola svakoj odbrani u Europi.
Žalit ćete za mnogim igračima koje ste pljuvali svih ovih godina jer će vam novajlije biti samo gore.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Messi direktor se odrek'o 100 M ojera heheheGerard Piqué (u razgovoru za "Cadena SER"): "Zatražili smo od predsjednika Bartomeua da vrati Neymara u ekipu. Ponudili smo klubu da se odreknemo jednog dijela naših plata kako bismo se 'uklopili' u pravila finansijskog fair-playa u slučaju da se Neymar vrati. Predložili smo da nam plate budu isplaćene tek za dvije ili tri godine. Klubu se svidio taj prijedlog i pokušali su ga dovesti."
"Neymaru su vrata Barcelone uvijek otvorena, a i on sam nam je rekao da se želi vratiti. Kada je prvobitno odlazio iz kluba, mi smo mu govorili da ide u zlatni zatvor. Sada je postao svjestan toga. U fudbalu je sve moguće..
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba držati na oku Thiaga Mottu, ima lik strašno velikog potencijala da bude odličan trener. Gledam večeras kako mu igra Genoa protiv Juvea, a tek mu je druga tekma od kako ih je preuzeo. Lijepo, smireno, fluidno, borbeno i čvrsto igraju, da nisu rano dobili crveni karton, odnijeli bi bod.
Ima čovjek potencijala, treba ga pratiti.
Trio Xavi, Thiago Motta i Puyol u stručnom štabu.
Ima čovjek potencijala, treba ga pratiti.
Trio Xavi, Thiago Motta i Puyol u stručnom štabu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Evo vec 3-4 godine nece da zabija golove u LP , posebno na strani.Nekako ga sramota.I drugi klubovi ,igraci i navijaci imaju dusu.
Melek nas.
Kladio se sa Messijem da ga može stići, baš ono jaransko rivalstvo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E čuj RashfordBarcelona are very aware that their next major investment must be a top-level centre forward. Inter Milan's Lautaro Martínez is gaining prominence within the board, but they don't lose sight of Manchester United's Rashford either. Both are having a good start to the season. [md]
Ne znam šta mi je smiješnije, to što je on u bilo kakvim mogućim kombinacijama ili to što ganjaju yebenog napadača a doveli ljetos Griezmanna za 120 miliona eura.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Tesnjak1991
- Kontakt:
U rangu sa vijesti da ganjamo onog Bentacura. Ne zamaraj se bolan time, novine su tu da se piše.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 17:36E čuj RashfordBarcelona are very aware that their next major investment must be a top-level centre forward. Inter Milan's Lautaro Martínez is gaining prominence within the board, but they don't lose sight of Manchester United's Rashford either. Both are having a good start to the season. [md]
Ne znam šta mi je smiješnije, to što je on u bilo kakvim mogućim kombinacijama ili to što ganjaju yebenog napadača a doveli ljetos Griezmanna za 120 miliona eura.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma i ranije se čini mi se pisalo baš vezano za Rashforda, kako ga Barca prati i te stvari. Uostalom uopšte me ne bi iznenadilo da ima nešto tu. Mislim šta očekivati od ljudi koji su doveli yebenog Paulinha za 40 miliona pa ga onda kroz godinu dana prodali.
Na kraju će trampiti Griezmanna za Neymara.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Kad bi svaki transfer prošao kao onaj Paulinha ja bi zadovoljan bio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 17:53Ma i ranije se čini mi se pisalo baš vezano za Rashforda, kako ga Barca prati i te stvari. Uostalom uopšte me ne bi iznenadilo da ima nešto tu. Mislim šta očekivati od ljudi koji su doveli yebenog Paulinha za 40 miliona pa ga onda kroz godinu dana prodali.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Šae hejteri

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I Semedo i Roberto
Albu odmara, Firpo na tribinama
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Veliki talent Alena napusta Barcelonu
Kako
Kako
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bitno da Rakitic igracina ostaje 
80% ekipa ove sezone ih nadigra, kako jedva cekam da ih opet neko osramoti u ligi prvaka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.