cini ih barem 50% boljim.Ted Mosby je napisao/la:Ovo je velika i važna pobjeda zbog samopouzdanja za momke. Nash je kralj, on ovu ekipu čini barem još 20% jačom. Idemo nastaviti niz pobjeda
mnogi sturcnjaci su sunsima predvidjali mizernu sezonu, da ce biti 11.,12. na zapadu sa 30 i kusur pobjeda. na to sam mislio kad sam erko podcjenjeni.adnan24 je napisao/la:Gledao sam prvo poluvrijeme Phoenix-Lakers...dobar mec ali meni se cinilo kao da se igra neki revijalni mec...Lakersi ili su gubili lopte ili su poentirali,nije bilo trece opcije...Sunsi samo trice sutali,bio sam uvjeren da ce pasti u drugom ali vidim nista od toga...istina je ipak da je veliki broj tih trica bio kao na treningu,bez covjeka u blizini...realno mislim da je angazovanje u lakersima sto se tice odbrane na nekih 70 % maskimalno trenutno...
@wolverine
Sunsi nisu podcjenjeni ali jednostavno su ljudi smanjili ocekivanja za njih poslije odlaska Amarea...evo ja mislim da ce Sunsi doci do play-offa ali istog trenutka bi potpisao da budete protivnici Lakersa u prvoj rundi PO-a. Centra nemate ni za lijeka,odbrana vam je uzas...istina je da Sunsi mogu pogajati 12-13 trojki po mecu ali ni 20 trojki vam nece pomoci kad ne mozete braniti bas nista...
a sto se tice toga za lakerse, pa naravno, to ne sporim.
btw. fakat ne razumijem upravu sunsa zasto ne potpisu dampiera