ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

nikoneznanovic
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 21:27

Hajde sad Rafko, iskoristi ovaj FH poklon od 0-30 i završi to... :njanjanja:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 21:34

Odličan nivo Rafe za ovo doba godine i dvoranske uslove koje nikako ne voli, defanzivno je čvrst i stabilan što je najbitnije, forhend dovoljno dubok i konzistentan, i ono što me posebno raduje ritern, vrhunski je vraćao servis tokom cijelog meča. Serva je malo škripala u prvom setu ali generalno servira dobro, stvara ogromnu prednost prvim servisem, al treba vidjet kako će to ić s boljim riternerom. Stan odigrao iznadprosječan meč, razliku su napravili ključni poeni gdje je zakazao, odnosno koje je Rafa ko i obično šampionski odigrao.

Sad Tsonga, nisam ga gledao nikako u Parizu do sada.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 21:40

bodi123 je napisao/la:
31 okt 2019, 21:34
Odličan nivo Rafe za ovo doba godine i dvoranske uslove koje nikako ne voli, defanzivno je čvrst i stabilan što je najbitnije, forhend dovoljno dubok i konzistentan, i ono što me posebno raduje ritern, vrhunski je vraćao servis tokom cijelog meča. Serva je malo škripala u prvom setu ali generalno servira dobro, stvara ogromnu prednost kad pogodi prvi. Stan odigrao iznadprosječan meč, razliku su napravili ključni poeni gdje je zakazao, odnosno koje je Rafa ko i obično šampionski odigrao.

Jesi ga nahvalio brate, ne bi Rafa sam sebe toliko... :mrgreen:

Servis ne da je malo škripao u prvom setu, nego malo više (48% je cirkus) , defanziva dobra, ofanziva dosta ok!

Ali ovo što sam boldirao... :crazy:

Dragi Bodi, da je Stan odigrao iznadprosječan meč, gledali bi 3 seta, sigurno kao dnevnik u 19.30 bolan... :nedam:

Jest da si moj Rafovac, ali haman si ti slabo gledao cijeli turnir, a ne samo Tsongu... :mrgreen: :think:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2019, 21:47

Nisam gledao meč ali jasno je bilo da ovo Rafa rutinski dobija. Stanu ne odgovaraju brzi uslovi zbog sporijeg namještanja na udarce. Osvojio je 3 game-a više nego što sam mu dao. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 31 okt 2019, 21:48

Dva puta po 6-4. Dovoljno da se Fedtardovi posalju na aparate. Cetvrtfinale idemo dalje. Tsonga je nakitovan na WB ne bi trebalo biti drugacije ni sutra. Jedva Struffa mrtvog prosao a Rafa ne prasta greske. Sve smo blizi da osiguramo broj 1 na kraju godine. Vamos :kralj:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 21:51

nikoneznanovic je napisao/la:
31 okt 2019, 21:40
bodi123 je napisao/la:
31 okt 2019, 21:34
Odličan nivo Rafe za ovo doba godine i dvoranske uslove koje nikako ne voli, defanzivno je čvrst i stabilan što je najbitnije, forhend dovoljno dubok i konzistentan, i ono što me posebno raduje ritern, vrhunski je vraćao servis tokom cijelog meča. Serva je malo škripala u prvom setu ali generalno servira dobro, stvara ogromnu prednost kad pogodi prvi. Stan odigrao iznadprosječan meč, razliku su napravili ključni poeni gdje je zakazao, odnosno koje je Rafa ko i obično šampionski odigrao.

Jesi ga nahvalio brate, ne bi Rafa sam sebe toliko... :mrgreen:

Servis ne da je malo škripao u prvom setu, nego malo više (48% je cirkus) , defanziva dobra, ofanziva dosta ok!

Ali ovo što sam boldirao... :crazy:

Dragi Bodi, da je Stan odigrao iznadprosječan meč, gledali bi 3 seta, sigurno kao dnevnik u 19.30 bolan... :nedam:

Jest da si moj Rafovac, ali haman si ti slabo gledao cijeli turnir, a ne samo Tsongu... :mrgreen: :think:
Lik serviro ko Isner cijeli meč, napogadjao se vinera, da nije bio ovako dobar izgubio bi 6-2 6-2, a ovako je hladno mogao i set otkinut da je bolje odigrao bitne poene.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 21:59

@ bodi

Pa nisi valjda očekivao da Stan servira kao Schwartzman? :hmmmmm: :damn:

Čak procentualnobi nije toliko servirao dobro, koliko ti kažeš, bolje je Rafa procente imao i na prvi i na drugi, a i to nešto govori...

Loše je igrao u polju, da nije promašio par
ključnih poena, lako smo mogli gledati 3 seta, treba biti realan...

@NadalRafa

Brate Rafane, protiv Tsonge mora ovaj nivo podignuti za 20%, Tsonga igra solidno a publika ga kretenski nosi...
Struff- a u dvorani je teško dobiti, frajer bombe ima u rukama...

Ja sam rekao prije turnira da sam zadovoljan makar sa SF, a da Djoković ne osvoji.
Dobro je ovo, ali mora i jače i bolje, GOAT je to nema polovno ništa... :mrgreen:

@ Uno

Da si gledao meč, ne bi mislio baš da je rutinski, jer je Stan imao neke šanse koje nije iskorsitio.
Samo rezultatski izgleda rutinski, to da.

Usput, razlika je izmedju meča 6-2, 6-2 kojeg si ti mislio da će odigrati i ovog, avionska razlika... 😁

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 31 okt 2019, 22:15

Obzirom koji je dio sezone, Nadal je bio veoma dobar, pogotovo u bitnim momentima.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 22:23

Crni Gael će zijanit od ove moldavske kurve kako je kreno :mrgreen:

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 22:27

Sve su prilike da će biti Rafa/ Djokica- Sokrat finale, ali dug je put još... :hmmmmm:

Zec u šumi a ražanj se okrenuo.
Pariz = iznenadjenja, zato ne prognoziram ništa! :mrgreen: :kafa:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 okt 2019, 22:36

31 okt 2019, 22:27
Sve su prilike da će biti Rafa/ Djokica- Sokrat finale, ali dug je put još... :hmmmmm:

Bodi hypea Gaela danima. Kontra bila zicer. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 22:45

S-Y-L-A-R je napisao/la:
31 okt 2019, 22:36

Jednom makar da dijelim mišljenje sa tobom... :mrgreen:

Sve što Bodi kaže ovih dana, znaj da je kontra istina 100%! 😂🤣

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 okt 2019, 22:48

Ajj Sefko sto si se prepao Tsonge, mogu misliti kako bi se drmao da mu je Nole sljedeci protivnik :rol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 22:49

S-Y-L-A-R je napisao/la:

Ko ga hajpa? Činjenica je da ima realne šanse za London nakon ispadanja Berretinija, druga stvar je što on nije sposoban ništa očekivano uradit, pa mora cirkus od svega napravit.

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 31 okt 2019, 22:51

Nail for Real je napisao/la:
31 okt 2019, 22:48
Ajj Sefko sto si se prepao Tsonge, mogu misliti kako bi se drmao da mu je Nole sljedeci protivnik :rol: .
Shevchet se samo Boga dragog boji, a vjerujem i Rafa isto... :thumbup:

Tsonga će biti nezgodan dok ga servis služi i one bombe njegove, publika mu daje 1/3 igre, neka ih Rafa ušutka na vrijeme i nema problema... :kafa: :geek:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 okt 2019, 22:56

bodi123 je napisao/la:
31 okt 2019, 22:49
S-Y-L-A-R je napisao/la:

Ko ga hajpa? Činjenica je da ima realne šanse za London nakon ispadanja Berretinija, druga stvar je što on nije sposoban ništa očekivano uradit, pa mora cirkus od svega napravit.
Ma hype u smislu spominjanja i forsiranja da ide što dalje. A priznaj da si mislio da će Radua k'o plitak potok(i ja sam, nažalost, ne brini :mrgreen: ).
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 31 okt 2019, 22:57

31 okt 2019, 22:51
Nail for Real je napisao/la:
31 okt 2019, 22:48
Shevchet se samo Boga dragog boji, a vjerujem i Rafa isto... :thumbup:

Tsonga će biti nezgodan dok ga servis služi i one bombe njegove, publika mu daje 1/3 igre, neka ih Rafa ušutka na vrijeme i nema problema... :kafa: :geek:
Rafa je ateista, sumnjam da se on boji Boga (a bolje bi mu bilo :kafa: ).

Ma dobro, ima Tsonga jake udarce, ali realno daleko je to od prime Wilfreda, dzaba mu publika ;) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 23:00

S-Y-L-A-R je napisao/la:
31 okt 2019, 22:56
Ma hype u smislu spominjanja i forsiranja da ide što dalje. A priznaj da si mislio da će Radua k'o plitak potok(i ja sam, nažalost, ne brini :mrgreen: ).
Da budem iskren, više bih volio njega na WTFu nego Berretinija, pa sam zbog toga i spominjao šta mu treba sve i kalkulisao, al eto vidiš da je kreten, nema njemu pomoći. S njim u Londonu ćeš barem dobit zagarantovan cirkus i spektakl da nas zabavi, a nešto ne vjerujem da se ikome gleda Berretinijevo lupanje zavezanih očiju.

Jesam mislio da će pobjedit, ne ko plitak potok jer on nije sposoban ni mene pregazit, a kamoli ovog. :mrgreen:

U svakom slučaju, kako stvari stoje Berretini ide, i to zasluzeno vala, treba bit pošten.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 okt 2019, 23:04

bodi123 je napisao/la:
31 okt 2019, 23:00
S-Y-L-A-R je napisao/la:
31 okt 2019, 22:56
Da budem iskren, više bih volio njega na WTFu nego Berretinija, pa sam zbog toga i spominjao šta mu treba sve i kalkulisao, al eto vidiš da je kreten, nema njemu pomoći. S njim u Londonu ćeš barem dobit zagarantovan cirkus i spektakl da nas zabavi, a nešto ne vjerujem da se ikome gleda Berretinijevo lupanje zavezanih očiju.

Jesam mislio da će pobjedit, ne ko plitak potok jer on nije sposoban ni mene pregazit, a kamoli ovog. :mrgreen:

U svakom slučaju, kako stvari stoje Berretini ide, i to zasluzeno vala, treba bit pošten.
Evo vrati klaun brejk
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 31 okt 2019, 23:05

Da da, hajde Monf :kafa:

Al francuska **** u publici, nevjerovatno nešto :bow:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.