FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E hajmo sad komentari dušmana šta imate reči za ovog čovjeka!?Prijatelji znaju ko je ADI zato ih ne prozivam.
Sarajevo ljubavi moja!
- Megamon
- Kontakt:
Ma nemojte tako krvi su BP,Zijad sto nam klub nazaduje 10 godina.VAla ovih zadnjih 10 godina su nam napravili 4 miliona duga.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bravo Adi...vidi se da si dingospo....
a mi cemo istrajat u borbi i napravit klub aBd...
FCS - LJUBAV ZIVOTA
a mi cemo istrajat u borbi i napravit klub aBd...
FCS - LJUBAV ZIVOTA

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cuj dusmani,ja se samo pitam sta je sa vasim mozgovimasekac je napisao/la:E hajmo sad komentari dušmana šta imate reči za ovog čovjeka!?Prijatelji znaju ko je ADI zato ih ne prozivam.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jednostavno, Gospodin. Nije htio da blati igrace ni Baljka,sekac je napisao/la:E hajmo sad komentari dušmana šta imate reči za ovog čovjeka!?Prijatelji znaju ko je ADI zato ih ne prozivam.
jedna stvar vrlo bitna s pocetka intervjua : nihad baljak je pitao bi jos bio gost u emisiji kada je saznao opravdao je svoj nedolazak losim zdravstvenim stanjem!
-
- Kontakt:
a tvoj je haman ko baljkov, de nas prosvjetli...nick je napisao/la:cuj dusmani,ja se samo pitam sta je sa vasim mozgovimasekac je napisao/la:E hajmo sad komentari dušmana šta imate reči za ovog čovjeka!?Prijatelji znaju ko je ADI zato ih ne prozivam.
Sah-mat misevi sve receno Gospodine Dzemidzic svaka vam cast takodzer svaka cast voditelju nije navaljivao s glupim pitanjima nego sve po redu iako se vvidi heheh da je nervozan a ko nebi bio kada ima cast da komunicira s onakvom ljudskom velicinom,a nije niti jednom u losem kontexktu spomenuo baljka niti i9graca iako su svi pljuvali po njima.I PONOVO MOLIM NAVIJACE DDA NE ODG NA PROVOKACIJE OD STRANE PORODICA BALJAK,ALIHODZIC,VARESANOVIC,JANJOS,MERDANOVIC,CIMIC ITD ITD POZZZZ ZA HORDEEEEEEE
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sve je rekao što je trebalo i o dolasku kad su došli kakvo su stanje zatekli kad je napustio kakvo je stanje ostavio ali za sve ima dokument ,pa onda za razliku od ovih kontra pohvalio navijače citiram:"Najbolji segment FK Sarajevo su navijači bez njih ne bi ništa napravili" a kako nas hvale Baljak i Mirza aferim.Govorio je o Mirzinoj smjeni da nije bilo govora naprotiv imao je podršku kompletnog upravnog odbora,za igrače tvrdi da su dobili nešto ali kaže da im se dužno što je nedopustivo za instituciju zvanu FK Sarajevo,i za stanarine koje su enormno skupe npr . naveo je da je za Vučinu ugovor sklopio sportski direktor sa vlasnikom stana što je u najmanju ruku smješno a zna se i ime sportskog direktora SENAD MERDANOVIĆ:Baljak če na sudu ipak morati dokazivati klevete iznesene protiv gospodina Džemidžića a Alihodžića je poštedio.Najbolje je rekao kad je uporedio fiću a da mu stavite motor od 100 kubika pa kaže zar ne treba mjenjeti šasiju ,naveo je potporu iz klubova Široki brijeg,Željezničar koje smatra i največim rivalima,ima puno problema naišli su na zid veči nego Kineski pohvalio je atmosferu protiv Borca novinar mu rekao kao da gleda bundes ligu misli na ugođaj itd.Dalje si gledao ja mislim, ja i rekao je da mu je žao igrača koji su uvučeni u ovaj splet okolnosti , da i on napomenu zar smo mi za tri mjeseca napravili ovaj dug koji se pogrešnim vođenjem nakuplja već 10 godina a sva se kola lome na novoj upravi koja je željela promjene ali ovi ne daju što dolaze na posao u 9 popiju kahvu pročitaju novine ,omahalaju i kući oko 12 pola jedan a plata 2000-3000KM a Sarajevo propada.FK Sarajevo je napisao/la:Sta je govorio na pocetku je li govorio sta za plate igracima i ostalo sad evo poceo gledati nisam znao da ima na TV-u.borbadokraja je napisao/la:ipak samo adi dzemidjic, baljak se normalno nije smio pojaviti, a vjerovatno ni blekicu nije do gostovanja po tvuroki... je napisao/la:na tv alfa za 15 min dalke u 20:00 face to face Blekic vs Baljak

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 nov 2010, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- Megamon
- Kontakt:
Sta mislite skupstinu sa clanovima kluba kao sto i zahtjeva Djemidjic,nesto ovako?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
svaka čast za ovo gdje nađe , E TO NAMA TREBA pogledaj sastav raje na skupštini od deda ,gospode ,do obićne raje i žena ali svi ko jedan svaka im čast.Megamon je napisao/la:Sta mislite skupstinu sa clanovima kluba kao sto i zahtjeva Djemidjic,nesto ovako?![]()
[youtube][/youtube]

Sarajevo ljubavi moja!
U emisiji "Intervju dana" koja je večeras emitovana na TV Alfa, gostovao je Adnan Džemidžić, direktor FK Sarajevo u ostavci.
Premda je poziv za gostovanje u emisiju, koju vodi i uređuje Armin Čolaković, upućen Nihadu Baljku, Zijadu Blekiću, te Adnanu Džemidžiću, samo se posljednji odazvao istom, dok su Baljak i Blekić otkazali svoje pojavljivanje.
Baljak je kao razlog svog nedolaska naveo zdravstveno stanje, dok je Blekić rekao kako mu je supruga bolesna, ali i obećao da će u skorije vrijeme gostovati na pomenutoj televiziji, kao i biti dostupan "sedmoj sili" za sve potrebne odgovore na dešavanja u FK Sarajevo proteklih mjeseci.
Posebno zanimljiv odgovor Džemidžića bio je pred kraj emisije, na temu o navodnih 10 hiljada KM koje su trebale biti uplaćene za organizaciju utakmice Sarajevo - Leotar i Sarajevo - Široki Brijeg. Takvo pitanje postavljeno je na sastanku na Koševu poslije utakmice Sarajevo - Široki Brijeg, nakon čega je, navodno, Nihadu Baljku pozlilo.
"Te pare su na račun sportskog društva uplatili Bašić i Muratović, kako bi se izvršile obaveze kluba prema organizatorima GAMA sigurnosti, ali iste nisu izmirene i ne zna se gdje je nestao novac. Nakon što smo pokušali transparentno raditi, naišli smo na velike prepreke", kazao je Džemidžić, dodavši:
"Nadam se da će istražni organi ispitati kod koga je završio taj novac, a jedino Baljak i Alihodžić imali su dodir sa istim, odnosno oni su ti koji su trebali proslijediti novac."
Direktor bordo tima u ostavci je dodao i to kako Zijad Blekić, sada već bivši predsjednik kluba, nije otišao samo iz zdravstvenih razloga.
"Zijad Blekić nije otišao samo iz zdravstvenih razloga, nego zbog opstrukcije rada čitave Uprave od strane ljudi kojii su već bili u klubu i kojima, očito, odgovara takvo stanje u Sarajevu".
Na pitanje da li je bilo političkih intervencija da Uprava na čelu sa Blekićem ne smijeni Baljka, Merdanovića i Alihodžića, odgovara:
"Bilo je intervencija. Uprava na čelu sa Blekićem nije imala ništa protiv toga da ostanu, ali da se promijeni način rada. Uradit ćemo sve da uz pomoć UNKF i Bordo Prijatelja što prije sazovemo Skupštinu, na kojoj će pravo glasa imati svaki član FK Sarajevo, njih preko hiljadu, a Skupština će biti održana u Domu mladih".
Premda je poziv za gostovanje u emisiju, koju vodi i uređuje Armin Čolaković, upućen Nihadu Baljku, Zijadu Blekiću, te Adnanu Džemidžiću, samo se posljednji odazvao istom, dok su Baljak i Blekić otkazali svoje pojavljivanje.
Baljak je kao razlog svog nedolaska naveo zdravstveno stanje, dok je Blekić rekao kako mu je supruga bolesna, ali i obećao da će u skorije vrijeme gostovati na pomenutoj televiziji, kao i biti dostupan "sedmoj sili" za sve potrebne odgovore na dešavanja u FK Sarajevo proteklih mjeseci.
Posebno zanimljiv odgovor Džemidžića bio je pred kraj emisije, na temu o navodnih 10 hiljada KM koje su trebale biti uplaćene za organizaciju utakmice Sarajevo - Leotar i Sarajevo - Široki Brijeg. Takvo pitanje postavljeno je na sastanku na Koševu poslije utakmice Sarajevo - Široki Brijeg, nakon čega je, navodno, Nihadu Baljku pozlilo.
"Te pare su na račun sportskog društva uplatili Bašić i Muratović, kako bi se izvršile obaveze kluba prema organizatorima GAMA sigurnosti, ali iste nisu izmirene i ne zna se gdje je nestao novac. Nakon što smo pokušali transparentno raditi, naišli smo na velike prepreke", kazao je Džemidžić, dodavši:
"Nadam se da će istražni organi ispitati kod koga je završio taj novac, a jedino Baljak i Alihodžić imali su dodir sa istim, odnosno oni su ti koji su trebali proslijediti novac."
Direktor bordo tima u ostavci je dodao i to kako Zijad Blekić, sada već bivši predsjednik kluba, nije otišao samo iz zdravstvenih razloga.
"Zijad Blekić nije otišao samo iz zdravstvenih razloga, nego zbog opstrukcije rada čitave Uprave od strane ljudi kojii su već bili u klubu i kojima, očito, odgovara takvo stanje u Sarajevu".
Na pitanje da li je bilo političkih intervencija da Uprava na čelu sa Blekićem ne smijeni Baljka, Merdanovića i Alihodžića, odgovara:
"Bilo je intervencija. Uprava na čelu sa Blekićem nije imala ništa protiv toga da ostanu, ali da se promijeni način rada. Uradit ćemo sve da uz pomoć UNKF i Bordo Prijatelja što prije sazovemo Skupštinu, na kojoj će pravo glasa imati svaki član FK Sarajevo, njih preko hiljadu, a Skupština će biti održana u Domu mladih".
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- dr.van nostrand
- Kontakt:
plafon...da mi bi ovo dozivjetisekac je napisao/la:svaka čast za ovo gdje nađe , E TO NAMA TREBA pogledaj sastav raje na skupštini od deda ,gospode ,do obićne raje i žena ali svi ko jedan svaka im čast.Megamon je napisao/la:Sta mislite skupstinu sa clanovima kluba kao sto i zahtjeva Djemidjic,nesto ovako?![]()
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ahhaha ovo je lahko dozivjeti eheheh nek samo kaze nas UO gdje i kad ehhezhe
FK SARAJEVO.
joj žohari vidite li ovo da mi je ovo doživiti pa nek odma umrem mislim ovo Paok -folovi.Zagore oko jesi li vidio kralja nigdje greške svaka mu čast samo sa njima u dogovoru ako Bog da pa ovakvu skupštinu ili sličnu pa onda neke nove stranice da se otvore u klubu nikad više da se ne ponovi ovo što imamo danas.Pa i ovi što su protiv je li se fakat toliko plašite promjena ali iskreno, je li mislite da može gore od ovog što imamo a gubiti ljude kao što je g-din Džemidžić da li je vrijedno da se opstruira pa da se to desi, pa če fakat ostati samo šljam i na kraju ŠTA!?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 nov 2010, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Nema vas ovoliko...sekac je napisao/la:joj žohari vidite li ovo da mi je ovo doživiti pa nek odma umrem mislim ovo Paok -folovi.

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
znamo da vas nema posebno kad gostujete nemozete kombi jedan da napunite imate mahanje!1921 je napisao/la:Nema vas ovoliko...sekac je napisao/la:joj žohari vidite li ovo da mi je ovo doživiti pa nek odma umrem mislim ovo Paok -folovi.
hhehehe ma nekako cemo se skupit1921 je napisao/la:Nema vas ovoliko...sekac je napisao/la:joj žohari vidite li ovo da mi je ovo doživiti pa nek odma umrem mislim ovo Paok -folovi.

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Na tvsa !!! odma
Nemoj jarane pa nek nas dođe 10% kao ovih dobro je isto želim da se i kod vas dese pozitivne promjene koje god vi poželite. Nemoj imamo mi dovoljno naših oprtunista.Kako reče Adi mi šampioni a vama kup šala ali iskrena!1921 je napisao/la:Nema vas ovoliko...sekac je napisao/la:joj žohari vidite li ovo da mi je ovo doživiti pa nek odma umrem mislim ovo Paok -folovi.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
haha cuj kapitena kaze dosli kao neki rukovodioci kluba haha
Trenutno korisnika/ca: delko, DzemoSmjecanin, N3R3D i 49 gostiju.