Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
kakav kucukovic, godinama samo nazaduje.
Denni Avdić možda dobije poziv za Švedsku umjesto Zlatana. Najbolji strijelac lige sa 19 golova, igra za njihovu mladu reprezentaciju. Evo šta naš selektor kaže za njega:
Ja sam za Avdića čuo prije pola godine i vjerujem da se radi o talentovanom igraču. Međutim, da bi on postao reprezentativac Bosne i Hercegovine, mora dobiti naše državljanstvo i to je jedna dugotrajna procedura. Prema tome, mislim da je bolje da se okrenemo igračkom kadru s kojim trenutno raspolažemo.
Ali bivši selektor, Miroslav Blažević je na taj način doveo nekoliko igrača koje trenutno Vi imate na raspolaganju. Pjanić, Begović i Mujdža su mjenjali državljanstvo, zašto ne i Denni Avdić?
Ma ne želim trenutno razmišljati o tome, nije dovoljno da jedan igrač odigra nekoliko dobrih utakmica pa da ga pozivam u reprezentaciju. Ako Avdić preraste u kvalitetnog igrača i ako bude imao želju da igra za naš tim, dobit će poziv ali za takvo nešto je previše rano.
Ne bojite li se možda da će tada biti malo prekasno, šteta bi bilo da nam se ponovi slučaj Ibrahimović?
Ja znam i za Avdića, Sudića, Seferovića....i još dosta njih i stalno dobivam informacije o tim igračima. Međutim, mi prije svega moramo znati da li ti igrači žele obući dres naše reprezentacije, Avdić je igrao za mladu reprezentaciju Švedske i pitanje je da li uopšte želi igrati za za nas.

Prvo problem pasoš, pa onda kvalitet, pa onda ne znamo da li Avdić želi
Ja sam za Avdića čuo prije pola godine i vjerujem da se radi o talentovanom igraču. Međutim, da bi on postao reprezentativac Bosne i Hercegovine, mora dobiti naše državljanstvo i to je jedna dugotrajna procedura. Prema tome, mislim da je bolje da se okrenemo igračkom kadru s kojim trenutno raspolažemo.
Ali bivši selektor, Miroslav Blažević je na taj način doveo nekoliko igrača koje trenutno Vi imate na raspolaganju. Pjanić, Begović i Mujdža su mjenjali državljanstvo, zašto ne i Denni Avdić?
Ma ne želim trenutno razmišljati o tome, nije dovoljno da jedan igrač odigra nekoliko dobrih utakmica pa da ga pozivam u reprezentaciju. Ako Avdić preraste u kvalitetnog igrača i ako bude imao želju da igra za naš tim, dobit će poziv ali za takvo nešto je previše rano.
Ne bojite li se možda da će tada biti malo prekasno, šteta bi bilo da nam se ponovi slučaj Ibrahimović?
Ja znam i za Avdića, Sudića, Seferovića....i još dosta njih i stalno dobivam informacije o tim igračima. Međutim, mi prije svega moramo znati da li ti igrači žele obući dres naše reprezentacije, Avdić je igrao za mladu reprezentaciju Švedske i pitanje je da li uopšte želi igrati za za nas.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
hahaha aa Lulic? sta je s njimŽeljovac je napisao/la:Denni Avdić možda dobije poziv za Švedsku umjesto Zlatana. Najbolji strijelac lige sa 19 golova, igra za njihovu mladu reprezentaciju. Evo šta naš selektor kaže za njega:

Safete papcino idi, bjezi, goni se, nestani......
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A ove do sad sto je doveo, sta cemo s tim, macku o rep
Ja, naroda ovoga Boze dragi, jednom mu nemoj ugoditi, isto ko da nisi nikad !!
I za ovo je Safet kriv.

Ja, naroda ovoga Boze dragi, jednom mu nemoj ugoditi, isto ko da nisi nikad !!
I za ovo je Safet kriv.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
ma nemam ja nista protiv lulica, dobar je on, nego mi samo glupo kad ovaj papak daje intervju kojekakav i kaze aa dobro znamo da je molio novinare da mu preporuce eheheh debil pa ajd.....aa sad ce to biti druga prica kad je i salihovic tu pa da se rotiraju i pomazu, jedina mana ove reprezentacije je SAFET SUSICgruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
nek si ti mazgo cuo za njih, pa ti bi trebao radit kao skautgruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
njih 2ca bi se savresno uklopili na lijevoj strani ali u 442 formaciji...evo sad gledam statistiku ovog hadzica iz rieda,njega su sa 18 godina prekomandovali u prvi tim i davali mu sansu a standardan je od druge polovine pretprosle sezone znaci nekih 2 godine a tek je napunio 21 godinu i sto je najbitnije tj hvala bogu pa je momak Bosnjak i zeli igrati za nas inace bi i njega izgubili...ali ne,kod naseg milog safeta stilic i medunjanin koji u duel nesmiju uci su na spisku a hadzic koji je pravi ratnik na terenu ,za njega mamlaz ni cuo nije...
vjeruj mi kad bi ja radio kao skaut nebi gubili igrace na svakom koraku to ti obecavam...a mazga ti je babo kojem bi bolje bilo da te je od sljivu otreso nego od vaginu...giannini je napisao/la:nek si ti mazgo cuo za njih, pa ti bi trebao radit kao skautgruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ko god zeli da igra za BIH cekat ce pasos =papire sportsk.itdd....a ko nezeli, sta je tu Safet kriv ???jeste smijesni..Pjanic da je zelio igrao bi Fran o Lux ali cekao je... i dobijoŽeljovac je napisao/la:Denni Avdić možda dobije poziv za Švedsku umjesto Zlatana. Najbolji strijelac lige sa 19 golova, igra za njihovu mladu reprezentaciju. Evo šta naš selektor kaže za njega:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
sta reci o Susicu kad jedan Sehic i Avdukic imaju mjesto prije Burica(jbg zajaka nam je liga), kad jedan Ibisevic koji je van forme ima mjesto prije Muslimovica koji ostavi srce na terenu itd....
Taj Avdic je dobar fudbaler,sama pomisao da je prvi strijelac lige i da je potencijalni reprezentativac Svedske,govori o njegovim kvalitetima.Cuj Susica nije dovoljno nekoliko utakmcica,ja mislim da je on pokazao vise od nekoliko utakmica...
12.9.2009.
Drug,gruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
jel se ti salis? Izet Hajrovic igra u svicarskoj po koji minut. Poceo igrati prije mjesec dana malo vise, zabio jedan gol tamo nekom klubu. Njega bi mogli zovnuti u U21. Ako si cuo za Bukvu, onda bi i trebao znati da se je prije mjesec dana povrijedio i da ce biti van teren do kraja ovog mjeseca, mozda cak i do kraja godine. Hadzic nebi bio los. Al Hadzic vise manje igra gdje i Mujdza. Tu sad imamo i Vranjesa(ovaj sigurno zasluzio prije Hadzica, bio je U21 plus pokazao se je u CL/EL da je dobar igrac) pa cak i malog Besica. Moze kao i stoper igrati. Svakako bi se mogao pozvati na jednu prijateljsku. A uvijek ima i U21.
pa samo pročitaj ovo zadnje boldirano i eto ti odgovora :arrow:mi prije svega moramo znati da li ti igrači žele obući dres naše reprezentacijeLos_Blanos2 je napisao/la:Ko god zeli da igra za BIH cekat ce pasos =papire sportsk.itdd....a ko nezeli, sta je tu Safet kriv ???jeste smijesni..Pjanic da je zelio igrao bi Fran o Lux ali cekao je... i dobijoŽeljovac je napisao/la:Denni Avdić možda dobije poziv za Švedsku umjesto Zlatana. Najbolji strijelac lige sa 19 golova, igra za njihovu mladu reprezentaciju. Evo šta naš selektor kaže za njega:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
druze nesalim se nego hajrovic ove sezone je cas standardan cas ulazi sa klupe ,istina...ali on je prije par mjeseci napunio tek 19 godina a u zadnjih par sedmica je bio povrijedzen pa ga nije bilo...ja sam ga gledao u evropa ligi protiv steaue i vjeruj mi da mi na poziciji vanjskog veznog ili krila u 442 formaciji boljeg nemamo...ibricic medunjanin stilic itd koje mazga redovno gura na te pozicije to ama bas nikako nisu i ovaj momak je naravno od njih bolji na toj poziciji,..
gledao sam ove sezone par puta malog Hadzica,,i mogu vam reci da je decko veoma dobar, zamislite Safeta Nadarevica koji ostavlja srce na terenu, sa tehnikom i preglednosti igre Elvira Rahimica,,NEPROCIJENJIVO, sigurno da ce nakon ove sezone promijeniti klub!!!soko je napisao/la:Drug,gruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
jel se ti salis? Izet Hajrovic igra u svicarskoj po koji minut. Poceo igrati prije mjesec dana malo vise, zabio jedan gol tamo nekom klubu. Njega bi mogli zovnuti u U21. Ako si cuo za Bukvu, onda bi i trebao znati da se je prije mjesec dana povrijedio i da ce biti van teren do kraja ovog mjeseca, mozda cak i do kraja godine. Hadzic nebi bio los. Al Hadzic vise manje igra gdje i Mujdza. Tu sad imamo i Vranjesa(ovaj sigurno zasluzio prije Hadzica, bio je U21 plus pokazao se je u CL/EL da je dobar igrac) pa cak i malog Besica. Moze kao i stoper igrati. Svakako bi se mogao pozvati na jednu prijateljsku. A uvijek ima i U21.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Hadzic defanzivni vazni, Mujdza desni beksoko je napisao/la:Drug,gruezi je napisao/la:aguero, ja evo pratim young boyse i mogu ti reci da je lulic odlican igrac koji jos moze puno napredovaTI..znas sta meni smeta oko lulica?to da momak nije dao gol totenhemu ,ova mazga nebi ni cula za njega...on je bio glavni igrac belinzone igra s njima finALE KUPA,u grasshopersu je 2 godine bio standardan jos su se tad borili za vrh...sada u boysima je nezamjenjiv u prvoj postavi i igra odlicno...ove godine u ligi prvaka protiv fenera odigrao je 2 fenomenalne utakmice,u svakoj je nastimao po 3-4 mrtve sanse suigracima...o tome naravno susic nebi imao pojma ali eto na njegovu srecu sudija mu protiv totenhema nesvira ofsajd i on ga zabi i mazga cu za njega,mada nebi ni tad da mu novinari nisu rekli...gledao sam skracene snimke sa skoro svake tekme od young boysa i sa sigurnoscu mogu rec da im je lulic jedan od glavnih igraca...mislim ako jedan regazoni koji je do lulicevog dolaska bio reprezentativac svicarske sjedi na klupi dovoljno ti govori o lulicevom kvalitetu...da me pogresno neko ne shvati nije on vrhunski igrac ali odlican svakako jeste...brzeg od njeg nemamo ,jedino izet hajrovic i haris bukva su tu negdje ali mazga nije cula za njih pa za sada imamo samo lulica..
Reći da je Burić rezerva u 15-plasiranom timu 24. lige u Evropi. Zašto prije njega ne bi mogao biti doskorašnji kapiten prvaka 29. lige, koji je još i par godina mlađi?! Svakako ne poziva lige, već pojedince. A Muslimović, za kojeg valjda misliš da je u formi, je u zadnjem kolu igrao 7 minuta.aguero88_ je napisao/la:sta reci o Susicu kad jedan Sehic i Avdukic imaju mjesto prije Burica(jbg zajaka nam je liga), kad jedan Ibisevic koji je van forme ima mjesto prije Muslimovica koji ostavi srce na terenu itd....
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
je l pricamo o istom BuricuŽeljovac je napisao/la:Reći da je Burić rezerva u 15-plasiranom timu 24. lige u Evropi. Zašto prije njega ne bi mogao biti doskorašnji kapiten prvaka 29. lige, koji je još i par godina mlađi?! Svakako ne poziva lige, već pojedince. A Muslimović, za kojeg valjda misliš da je u formi, je u zadnjem kolu igrao 7 minuta.aguero88_ je napisao/la:sta reci o Susicu kad jedan Sehic i Avdukic imaju mjesto prije Burica(jbg zajaka nam je liga), kad jedan Ibisevic koji je van forme ima mjesto prije Muslimovica koji ostavi srce na terenu itd....

Eh moj pa vidi se da nisi gledo utakmicu ili samo volis da podjebavas, izvinjavam se zbog rijeci. Da nije bilo tog Sehica bilo bi 10-0. Ne samo sto je odbranio nekolko puta super stvarno vec je odbranio i penal. A ti sad poredsi lech i Zeljinu odbranu i kao uopste tim. Daj ba covjece, pukni od ljubomore!aguero88_ je napisao/la:je l pricamo o istom BuricuŽeljovac je napisao/la:Reći da je Burić rezerva u 15-plasiranom timu 24. lige u Evropi. Zašto prije njega ne bi mogao biti doskorašnji kapiten prvaka 29. lige, koji je još i par godina mlađi?! Svakako ne poziva lige, već pojedince. A Muslimović, za kojeg valjda misliš da je u formi, je u zadnjem kolu igrao 7 minuta.aguero88_ je napisao/la:sta reci o Susicu kad jedan Sehic i Avdukic imaju mjesto prije Burica(jbg zajaka nam je liga), kad jedan Ibisevic koji je van forme ima mjesto prije Muslimovica koji ostavi srce na terenu itd....onom koji je branio protiv Man Citya i o onom Sehicu kojem je Maccabi utrpo pet komada il vise ne sjecam se
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.