Nisam komentarisao trenera uopste...
Nadam se da cw sirco dugo ostati trener, ali koliko se cesto mjenjaju teneri..tesko
Tako je Pastore, zbog ove prednosti imaš ćevose od mene u Gračanicipastore je napisao/la: ↑30 okt 2019, 12:10Trebinje , Leotar-Gračanica x2 , dajem prednsot Gračanici iz više razloga,iako je Leotar domaćinski prejak ipak i kod njih je loša atmosfera i finansijski kolaps gdje već par igrača traži novu sredinu,mogao bi Tavrić ostati bez posla u slučaju poraza .Gračanica uz Doborca može ovdje donjeti puni plijen
Ali zadnji napad Slobode uz podignute ruke za pasivno je trajao jedno 16 minuta. Previše
slazem se od do sa napisanim.Mislim da Iskra sa bek suterom jos jednim uz Klisa nebi imala problema do kraja sezone.sto se tice golmana Iskre davno ispricana prica.milslim da ekipa ide na bolje i da uz jednog igraca jos mogu sredinu tabele izborit.faruk993 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 23:50Bila je bas zanimljiva utakmica u Bugojnu. Iskra je imala 3 razlike pocetkom drugog poluvremena i onda je nastala crna rupa u igri gdje je Vogosca serijom 6:0 okrenula na 18:21 u 45 minuti. Tad sam bio ubjedjen da je utakmica izgubljena. Medjutim publika je tad odradila svoje, napravila pritisak, podigla igrace i nekako su uspjeli doci do pobjede. Da je Caber branio danas, Iskra bi ovo dobila dosta lakse jer onaj Manojlovic odbrani samo ono sto ga pogodi. Moram spomenuti i 3,4 promasena penala od 5 za Iskru. To im se desilo i protiv Borca. Problem sad jeste sto su protivnici skontali kako se braniti protiv Iskre odnosno svu paznju usmjeri na Klisa. To su veceras gosti uradili gdje su vecinu utakmice igrali flastera na njemu. Jeste dao 8 golova ali je i imao promasaja sto je i razumljivo s obzirom da mu nisu dali da dise. Sirina rostera je veliki problem Iskre, da imaju jos jednog solidnog sutera i nekog srednjeg vanjskog uz zdravog Cabera, vec sada bi rekao da nema sanse da ispadnu iz lige uz ovakvu publiku koja zna podici ekipu kad zaskripi.
Za Čabera sezona je završena,nema njega do ljetnih pripremafaruk993 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 23:50Bila je bas zanimljiva utakmica u Bugojnu. Iskra je imala 3 razlike pocetkom drugog poluvremena i onda je nastala crna rupa u igri gdje je Vogosca serijom 6:0 okrenula na 18:21 u 45 minuti. Tad sam bio ubjedjen da je utakmica izgubljena. Medjutim publika je tad odradila svoje, napravila pritisak, podigla igrace i nekako su uspjeli doci do pobjede. Da je Caber branio danas, Iskra bi ovo dobila dosta lakse jer onaj Manojlovic odbrani samo ono sto ga pogodi. Moram spomenuti i 3,4 promasena penala od 5 za Iskru. To im se desilo i protiv Borca. Problem sad jeste sto su protivnici skontali kako se braniti protiv Iskre odnosno svu paznju usmjeri na Klisa. To su veceras gosti uradili gdje su vecinu utakmice igrali flastera na njemu. Jeste dao 8 golova ali je i imao promasaja sto je i razumljivo s obzirom da mu nisu dali da dise. Sirina rostera je veliki problem Iskre, da imaju jos jednog solidnog sutera i nekog srednjeg vanjskog uz zdravog Cabera, vec sada bi rekao da nema sanse da ispadnu iz lige uz ovakvu publiku koja zna podici ekipu kad zaskripi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.