Premijer liga 2019/2020

ham19
Kontakt:

Re: Premijer liga 2019/2020

Post Postao/la ham19 » 29 okt 2019, 15:49

Mancini je napisao/la:
29 okt 2019, 15:14
ham19 je napisao/la:
28 okt 2019, 21:19
pastore je napisao/la:Unčanin bivši u Vogošće , novi šef je Edhem Sirćo
Cetvrti sef strucnog staba u godinu dana, koliko li ce sirco izdrzati? :lol:

u prvih 5 kola 4 trenera dobila "nogu"...
Vama većini na ovom pdf-u ko god da dođe od trenera ili igrača u RK Vogošća ne valja.
Nisam komentarisao trenera uopste...
Nadam se da cw sirco dugo ostati trener, ali koliko se cesto mjenjaju teneri..tesko

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 30 okt 2019, 12:10

Večeras su na programu utakmice šestog kola Premier lige .

U Tuzli igraju Sloboda-Izviđač , Sloboda nakon smjene trenera pokušat će sa dvije domaće vezane utakmice da nadoknadi izgubljene bodove u Brčkom i Bugojnu, kvalitet imaju samo je stvar psihe i pripreme ,da li će novi trener to uspjeti vidjet ćemo, s druge strane Izviđač se napatio u Zvorniku i večeras su blagi favoriti ali loša atmosfera u klubu kako finansijski tako i relacija trener,uprava i neki igrači sigurno će utjecati na rad i rezultate kluba.domaćinski 1x

U Bugojnu, Iskra-Vogošća ,domaći nemaju prava na kiks,dvije dosadašnje pobjede koje su bile tijesne i teške protiv Leotara i Slbode večeras ako misle do bodova morat će dati maksimum, i dalje sve zavisi od Klisa ali i sve ekipe koje nisu igrale sa Iskrom znaju odakla prijeti najveća opasnost i sigurno će svi naredni protivnici imati drugačiji pristup i taktiku .Vogošća,smjenila 99-og trenera u par godina,može li ekipa na pozitivni šok izvući konačno bodove u gostima,Sirčo Edhem bit će junak Fetaha Kadrića ako donese bodove iz Bugojna,ekipu kvalitetom ima vidjet ćemo šta mogu sada , prognoza 1x

Sloga - Drina ovdje kec domaćinski bez nekog obrazloženja

Borac-Sloga Doboj 1 , Borac nastavlja kući da uzima bodove,nakon Živinica koje su za njih neosvojive sada imaju priliku da se vrate na pobjednički kolosijek ,što se tiče Sloge iz Doboja,tijesno gube,tijesno pobjeđuju,skupljaju bodove nezgodna su ekipa ali od pristojnog poraza ne mogu nista više, i ako u ekipi imaju posuđene igrače Borca Bubić,Prestaš koji će se željeti dokazati ne vidim soluciju osvajanja bodova .

Visoko , Bosna-Maglaj 1 rutinski ,prošle sezone bilo je 13 razlike čini mi se za Bosnu, i sada će ekspedicija novog trenera Maglaja Bajrića doći da izgubi što manjom razlikom ,ekipa koju drži Čičkušić ,kod Bosne širi roster i dobra atmosfera i start ekipe večeras će biti glavna uzdanica .

Trebinje , Leotar-Gračanica x2 , dajem prednsot Gračanici iz više razloga,iako je Leotar domaćinski prejak ipak i kod njih je loša atmosfera i finansijski kolaps gdje već par igrača traži novu sredinu,mogao bi Tavrić ostati bez posla u slučaju poraza .Gračanica uz Doborca može ovdje donjeti puni plijen

Brćko , Lokomotiva-Konjuh 1x2 ,sve je ovdje moguće kvalitetom su tu negdje ,odlučit ko bude imao svoj dan,golmani će presuditi ovdje

Slavija-Goražde, 1 Slavija će ovdje opravdati ulogu favorita,Goražde i ako je slavilo tijesnu pobjedu u prošlom kolu,nemaju ekipu da donese bodove sa gostovanja

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 30 okt 2019, 17:41

pastore je napisao/la:
30 okt 2019, 12:10
Trebinje , Leotar-Gračanica x2 , dajem prednsot Gračanici iz više razloga,iako je Leotar domaćinski prejak ipak i kod njih je loša atmosfera i finansijski kolaps gdje već par igrača traži novu sredinu,mogao bi Tavrić ostati bez posla u slučaju poraza .Gračanica uz Doborca može ovdje donjeti puni plijen
Tako je Pastore, zbog ove prednosti imaš ćevose od mene u Gračanici :D samo se javi

Inače, Sloboda-Izviđač 16:14 poluvrijeme.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 okt 2019, 18:41

Kako loša završnica meča Slobode ali eto uspjeli su pobijediti.

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 30 okt 2019, 18:52

ASD je napisao/la:
30 okt 2019, 18:41
Ali zadnji napad Slobode uz podignute ruke za pasivno je trajao jedno 16 minuta. Previše :crazy: morali su na kraju iz 99-og pokušaja zabiti za pobjedu. Svejedno, nisu mi dragi ni jedni ni drugi, tamam je bilo neriješeno :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 okt 2019, 18:57

baltazar7 je napisao/la:
30 okt 2019, 18:52
ASD je napisao/la:
30 okt 2019, 18:41
Ali zadnji napad Slobode uz podignute ruke za pasivno je trajao jedno 16 minuta. Previše :crazy: morali su na kraju iz 99-og pokušaja zabiti za pobjedu. Svejedno, nisu mi dragi ni jedni ni drugi, tamam je bilo neriješeno :)
Trajao je sigurno minutu i po.

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 30 okt 2019, 19:30

Gledo sam tekmu uzivo, Sloboda druga ekipa sa novim trenerom uz lijepu brzu i efikasnu igru. Promasli domaci bar 6,7 sedmeraca. Izvidjac nista posebno sem malog srednjeg beka i krila Delica dizem mu kapu topp igrac cak i za repku. I oped iskreno, iako sam navijo za Slo ruku na srce moram priznat dasu sudije debelo navukle Slobodi stacu kad je tako. Sve se nadam da ima jos brace Konjicanin al izgleda da nema, i ovi iz Gradacca su vcrs uprskali POZZZ

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 30 okt 2019, 20:41

Iskra - Vogošća 27-25

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 30 okt 2019, 21:04

LOKOMOTIVA vs KONJUH 35 - 33 ovaj trener u Konjuha izgleda ko Kuko u Banovicima pa nemogu da vjerujem daga jos drze smijesno . Mislim daje na njega kvota 1.05 da vcrs leti za Ljubuski, a ima i prevoz sa ovim iz Tuzle hahhhh. LEOTAR je vcrs pokazo kvalitet znjanje i borbenost cijelu utakmicu su vodili protiv GRACANICE i zasluzeno dobili. ISKRA kod kuce gazi, Vogosca nikako da krene ko drogirana

Tornadooo
Kontakt:

Post Postao/la Tornadooo » 30 okt 2019, 21:25

Volim sto smo dobili Vogošću vise nego ista koji su to cigani nije humano, cijelu utakmicu su psovali i dobacivali, na kraju nas pomoćni htio da se bije sa njihovim krilom bas zbog toga bez obzira sto smo dobili. Utakmicu je obilježilo dosta iskljucenja na obje strane. Golmani iskre zajedno nisu imali 5 odbrana, ne oporavi li se Caber uskoro tesko ce pobjede vidjeti. Iznenadio me Leotar pozitivno ocekivao sam pobjedu Gracanice,Konjuh standardno. Dosta klubova ce se boriti za opstanak ove sezone jedino je Drina sigurna za ispadanje

ENVER23
Kontakt:

Post Postao/la ENVER23 » 30 okt 2019, 21:40

Ne znam za vas ali ja mislim da bi u narednih 5 kola se mogao desiti scenario u kojem Vogosca nece uzet ni bod.Igraju 3 kuci prvu sa Slobodom koja s novim trenerom zaista dobro izgleda drugu s Konjuhom koji i sa novim i sa starim trenerom(ako ostane) je favorit protiv ovakve Vogosce,a trecu kuci igraju s Maglajem koji je daleko kvalitetnijih od njih sto se tice rostera a i u boljoj su formi od njih(kao i 85% lige).I igraju 2 u gostima gdje nemaju sta traziti tj. u Doboju i Gracanici i eto milionera u borbi za opstanak.Iskreno drago mi je sto su se nasli u ovoj situaciji i ako Fetah na pocne kupovat i sudije i utakmice sasvim je moguce da uz Gorazde i Drinu oni budu ti koji ce put druge lige.

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 30 okt 2019, 21:57

Gledao uzivo Iskra Vogošća.iskreno ako cemo Iskra je bolje odigrala puno,sudije su ostetile obe ekipe tacnije nisu nikom navlacili ili nesto.klis dao 8/9 imao je promasaja ali vuce iskru jos uvijek on.od ostalih izdvojio bi opet omerovica korektno odigrano uz par promasaja i tesanovica sjajan je bio ginuo citavu utakmicu.Golman manojlovic imao je veceras nekih 7-8 odbrana mada su ga vise pogodili ali dobro kritikovao sam ga dosad pa je ovo ipak bolje od onih losih tekmi prije.agic usao dvije minute imao dva tri suta koja su usla dok treci nije ni ulazio nepoznajem ga.sto se tice voge po meni ovi igraci sto su ih doveli pola ih ako mogu ikako otjerat da tjeraju.travar je oke ali trosi i previse lopti po utakmici.Buljina pivot mi je pravo dobar igrac.onaj desni bek lojancic kako vec kriminalan jos kad sam cuo da prima bas velike pare tu **** lud zbunjenog.efendic najbolji igrac ove ekipe sjajan golman definitivno.steta sto nema bolju ekipu ispred sebe.
Konacni zakljucak da ce tesko iko iskru ovu dobit u bugojnu.mozda jos uz dva tri igraca za sirinu bili bi predobri.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 30 okt 2019, 23:33

Pošto vas ima ovdje iz Bugojna da vas pitam da li je istina da su vam navijači baš na lošem glasu i da su negostoljubivi ... , bez uvrede , ali tako sam čuo ...

faruk993
Kontakt:

Post Postao/la faruk993 » 30 okt 2019, 23:50

Bila je bas zanimljiva utakmica u Bugojnu. Iskra je imala 3 razlike pocetkom drugog poluvremena i onda je nastala crna rupa u igri gdje je Vogosca serijom 6:0 okrenula na 18:21 u 45 minuti. Tad sam bio ubjedjen da je utakmica izgubljena. Medjutim publika je tad odradila svoje, napravila pritisak, podigla igrace i nekako su uspjeli doci do pobjede. Da je Caber branio danas, Iskra bi ovo dobila dosta lakse jer onaj Manojlovic odbrani samo ono sto ga pogodi. Moram spomenuti i 3,4 promasena penala od 5 za Iskru. To im se desilo i protiv Borca. Problem sad jeste sto su protivnici skontali kako se braniti protiv Iskre odnosno svu paznju usmjeri na Klisa. To su veceras gosti uradili gdje su vecinu utakmice igrali flastera na njemu. Jeste dao 8 golova ali je i imao promasaja sto je i razumljivo s obzirom da mu nisu dali da dise. Sirina rostera je veliki problem Iskre, da imaju jos jednog solidnog sutera i nekog srednjeg vanjskog uz zdravog Cabera, vec sada bi rekao da nema sanse da ispadnu iz lige uz ovakvu publiku koja zna podici ekipu kad zaskripi.

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 31 okt 2019, 00:15

no rules je napisao/la:
30 okt 2019, 23:33
Pošto vas ima ovdje iz Bugojna da vas pitam da li je istina da su vam navijači baš na lošem glasu i da su negostoljubivi ... , bez uvrede , ali tako sam čuo ...

Vjeruj drug da svi ovdje budu ispraceni aplauzom na kraju tekme i na pocetku iste.negostoljubiljiv je tesko reci ljudi navijaju za klub citavu utakmicu plus svaku utakmicu imaju svoju navijacku grupu Vandale.mozda je nezgodno igrat jer je pritisak sa tribina ogroman ali nije bugojno negostoljubljivo sigurno.

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 31 okt 2019, 00:19

faruk993 je napisao/la:
30 okt 2019, 23:50
Bila je bas zanimljiva utakmica u Bugojnu. Iskra je imala 3 razlike pocetkom drugog poluvremena i onda je nastala crna rupa u igri gdje je Vogosca serijom 6:0 okrenula na 18:21 u 45 minuti. Tad sam bio ubjedjen da je utakmica izgubljena. Medjutim publika je tad odradila svoje, napravila pritisak, podigla igrace i nekako su uspjeli doci do pobjede. Da je Caber branio danas, Iskra bi ovo dobila dosta lakse jer onaj Manojlovic odbrani samo ono sto ga pogodi. Moram spomenuti i 3,4 promasena penala od 5 za Iskru. To im se desilo i protiv Borca. Problem sad jeste sto su protivnici skontali kako se braniti protiv Iskre odnosno svu paznju usmjeri na Klisa. To su veceras gosti uradili gdje su vecinu utakmice igrali flastera na njemu. Jeste dao 8 golova ali je i imao promasaja sto je i razumljivo s obzirom da mu nisu dali da dise. Sirina rostera je veliki problem Iskre, da imaju jos jednog solidnog sutera i nekog srednjeg vanjskog uz zdravog Cabera, vec sada bi rekao da nema sanse da ispadnu iz lige uz ovakvu publiku koja zna podici ekipu kad zaskripi.
slazem se od do sa napisanim.Mislim da Iskra sa bek suterom jos jednim uz Klisa nebi imala problema do kraja sezone.sto se tice golmana Iskre davno ispricana prica.milslim da ekipa ide na bolje i da uz jednog igraca jos mogu sredinu tabele izborit.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 okt 2019, 01:44

Kada se igra kup?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 31 okt 2019, 01:48

DamirT je napisao/la:
31 okt 2019, 01:44
Kada se igra kup?
Mislim da pada na 20. novembar

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 31 okt 2019, 13:16

faruk993 je napisao/la:
30 okt 2019, 23:50
Za Čabera sezona je završena,nema njega do ljetnih priprema

ZenICx
Kontakt:

Post Postao/la ZenICx » 31 okt 2019, 14:44

objavila je i iskra na stranici svojoj za cabera ligamenti koljena da su otisli nema ga do kraja sezone sigurno.sada ce biti zeznuto iskri ali ja onako navijacki mislim da ce ovaj manojlovic i agic mali uspjeti iznijet sezonu nekako bar se tako nadam da ce biti.caberu brz oporavak falit ce i to dobro iskri.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.