AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2019, 18:43

Prodao bih ga jer mi je pun qurac ucjenjivanja svako ljeto i jer ne opravdava platu od 6 miliona, a smijem se kladiti da će Raiola opet praviti svoj show i da neće pristati na smanjenje plate. :roll:
Umjesto da je bio prodan prošlo ljeto za punu cijenu, sad smo u situaciji gdje će otići ispod cijene ili će opet izmusti isti ugovor, iako zaslužuje bar duplo manje od trenutašnjih primanja.

Ima taj argument u vidu godina i neiskustva, ali ako već imaš platu wc igrača i zahtjevaš istu sa novim ugovorom, onda izvoli i igrati kao wc igrač, a ne biti kiksara svako božje kolo. :roll:

Mada u idealnim okolnostima ne bih prodavao ove najjače igrače, ali ako se iko radi loše sezone i ffp bude morao žrtvovati, onda je to on. Nemam nikakvih emocija u vezi njega tako da mi je svejedno da li će ostati ili biti prodan.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 30 okt 2019, 18:47

To što ti nemaš emocija prema njemu, nemam ih ni ja, to je druga priča...
To što nisi realan, to je priča za sebe. :nene:
Ako ovce imaju po 3 mil platu, onda on mirne duše zaslužuje 6! :kafa:

Momak je naš najkvalitetniji proizvod koji trenutno imamo i jedini kojeg bi svaki evropski velikan, u svakom momentu kupio i to za finu lovu! :salut:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2019, 19:00

Radi čega zaslužuje? Što svaku utakmicu pravi greške i kikseve? Za nekoga ko u Italiji prima toliku platu je to nedopustivo, pa čak i uprkos njegovim godinama.

Velikani većinom imaju jake golmane tako da ne vidim koji izbor će imati.

Vidjeli smo što su se otimali za njega ovo ljeto, jedino se PSG stidljivo nudio i to nam htio uvaliti Areolu+20 miliona. 🤣🤣

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 19:12

Daj nemojte zezat, Điđo je super golman. On nam je najmanji problem. Svaki igrač pravi greške pa mora i golman.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2019, 19:26

Nije problem u greškama koliko u tome što ne zaslužuje basnoslovnu platu, pa tip je jedan od najplaćenijih igrača u ligi. I što te svako ljeto ucjenjuje sa onim krmkom.
Kad zarađuješ onolike pare i tražiš isto toliko u novom ugovoru, onda ti se onoliki broj grešaka ne smije ponavljati. Jbt, pratim fudbal i dosta slabijih golmana ne prave onolike kikseve na sedmičnoj bazi. :roll:

Napravi dobru odbranu i onda hop, u narednoj situaciji preda loptu protivniku ili propliva kroz šesnaeterac. Skoro s-v-a-k-o kolo.

Mada izvoli smanjiti na 3-4 miliona, pa te niko neće toliko kritikovati. :kafa: Ali ne želi, zahtjeva tretman wc igrača iako to ni izbliza na terenu ne pokazuje.

Mislim, slažem se da nije on problem, ali diskusija je počela od toga ko bi mogao biti žrtvovan iduće ljeto. Super ako se budu svi mogli zadržati, ali ako se neko bude morao prodavati radi profita, onda je svakako on prvi na tapeti.
Naravno, prvo idu drva poput Susa, Samua, Hakana, RR, Kessija i sl., valjda bude dovoljno da se pokriju računi.

FORZA MILAN !

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 20:15

Kako imati jaku ekipu ako nećeš platiti dobrog igrača i dati mu platu. Eto primjer Juve. Neka otjeraju par debila i eto plate za Điđa. De Gea, Kepa, Curtois svaki vikend se brukaju. Ako budu prodavali igrače poput Romana i malog cigojla onda od nas nema ama baš ništa.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 30 okt 2019, 20:31

Jedino Gigi Roma i Theo nesto vrijede u nasem timu, izdizu se iznad prosjeka tako da bi ja njima dao iznadorosjecnu platu...sto se Gigija tice on je ok golman, napravi pokoju gresku al zna vala i skinuti svaka cast....
Da bi golman bio vrhunski mora imati vrhunsku odbranu, a ne kao kod nas svaki napad protivnika nas gol visi u zraku, tako da je on odlican golman kakva nam je odbrana....

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2019, 20:40

@Fantasista jedno pitanje nevezano za ovaj naš tim: da li onaj Vulgar Display of Power predstavlja ono što ja mislim da predstavlja?

Najbolje bi bilo da ostave Donnarummu, Romagnolia i Hernandeza i da oko njih prave ekipu. Možda da ipak uspiju da dovedu nekog iskusnog ali kvalitetnog igrača koji bi unapredio igru kao što se sad vrti priča.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 20:49

celikmilan je napisao/la:
30 okt 2019, 20:40
@Fantasista jedno pitanje nevezano za ovaj naš tim: da li onaj Vulgar Display of Power predstavlja ono što ja mislim da predstavlja?
Ne znam šta ti misliš :mrgreen: to mi je omiljeni album od Pantere :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 okt 2019, 20:58

Fantasista je napisao/la:
30 okt 2019, 19:12
Daj nemojte zezat, Điđo je super golman. On nam je najmanji problem. Svaki igrač pravi greške pa mora i golman.
Po meni je Donaruma uz Thea trenutno nas najbolji igrac. Prosle godine jeste kiksao, psihicki je momak pao tada nakon svih onih problema oko ugovora, plate, pritiska navijaca i prijetnji, pa svaku utakmicu glavu pogne i bezivotno je izgledao.
Ove sezone je to onaj golman kakvog svaki tim bi zelio. Vjerovatno su velikani cekali da vide hoce li se momak psihicki vratiti i posvetiti svom poslu, sigurno da vec naredne sezone bi igrao gdje pozelio, ako ne ostane kod nas.

Sad na zimu da kupis Evertona za lijevog krila, naredno ljeto kupis Ziyecha i DOBROG veznjaka i desnog beka i ti si na konju, uz pretpostavku da se Caldara vrati formi koju je imao ne tako davno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 21:01

Beduin je napisao/la:
30 okt 2019, 20:58
30 okt 2019, 19:12
Po meni je Donaruma uz Thea trenutno nas najbolji igrac. Prosle godine jeste kiksao, psihicki je momak pao tada nakon svih onih problema oko ugovora, plate, pritiska navijaca i prijetnji, pa svaku utakmicu glavu pogne i bezivotno je izgledao.
Ove sezone je to onaj golman kakvog svaki tim bi zelio. Vjerovatno su velikani cekali da vide hoce li se momak psihicki vratiti i posvetiti svom poslu, sigurno da vec naredne sezone bi igrao gdje pozelio, ako ne ostane kod nas.

Sad na zimu da kupis Evertona za lijevog krila, naredno ljeto kupis Ziyecha i DOBROG veznjaka i desnog beka i ti si na konju, uz pretpostavku da se Caldara vrati formi koju je imao ne tako davno.
Slažem se

Samo šteta što nemamo nekog vrhunskog trenera da izvuče najbolje od Paquette koji je odlična desetka ali sa ovim odronima od trenera će da propadne na pogrešnoj poziciji

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2019, 21:10

30 okt 2019, 20:49
Ne znam da li postoji išta drugo na šta bi se to moglo odnositi osim na njih.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 21:12

30 okt 2019, 21:10
30 okt 2019, 20:49
Ne znam da li postoji išta drugo na šta bi se to moglo odnositi osim na njih.
Vjerovatno da nema :mrgreen: Drago mi je da si prepoznao, vjerovatno ih i slušaš.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2019, 21:14

Vjerovatno da nema :mrgreen: Drago mi je da si prepoznao, vjerovatno ih i slušaš.
[/quote]

I am Broken što ih više nema.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 21:29

30 okt 2019, 21:14
I am Broken što ih više nema.
[/quote]

Da, nažalost. Phil i dalje svira sa svojim bendom ali sve je to nula bez braće Abbot. Isto tako i Sepultura bez braće Cavallera.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2019, 22:39

Nabijem vas, idite na chat. 🍆🍆🍆

Samo jedan podsjetnik, mi smo uspjeli izgubiti od mrtvog Udinesea, kojem Roma sa igračem manje uvali 4 gola. Jadna nam majka, koji smo očaj od tima. :lolno:

FORZA MILAN !

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 30 okt 2019, 22:43

rope11 je napisao/la:
30 okt 2019, 22:39

Samo jedan podsjetnik, mi smo uspjeli izgubiti od mrtvog Udinesea, kojem Roma sa igračem manje uvali 4 gola. :lolno:
Zaboravio si riječ kardan, ili ne smiješ koristiti Shevchetov patent?! :lol:

Ne podsjećaj se ništa, znaš da imamo roster za prvih 4 i sigurno sa dobrim trenerom idemo u LP. :mrgreen: :lol: :facepalm:

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 30 okt 2019, 22:50

Udine je svako nabio. A kako su izgledali **** protiv nas, ja sam konto bit će yebeni ove sezone.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 30 okt 2019, 23:23

rope11 je napisao/la:
30 okt 2019, 22:39

Samo jedan podsjetnik, mi smo uspjeli izgubiti od mrtvog Udinesea, kojem Roma sa igračem manje uvali 4 gola. Jadna nam majka, koji smo očaj od tima. :lolno:
E pa nećeš ti ništa nabijati. Kad se već može ovdje pričati o kojekakvim kardanima možemo i mi o muzici.

I mi ćemo razbiti SPAL.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 okt 2019, 23:26

Nabijem vam i tu muziku na kardan. 🍆🍑

Ima da ih sutra nabijemo sa 1:0. :kafa:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.