FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e sta covjek nece sve pročitati na ovim forumima, od raznoraznih stručnjaka, čuj Zec ubleha od igrača. nek su nam toskasi, pozderi, elsneri i raznorazni španci bile igračine
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
bez namjere da ulazim u neke diskusije i rasprave s tobom, ali... "moram" reagovati.
od pobrojanih, samo jednog poznajem licno,a to je maxa. njega prozivati na ovaj nacin moze samo neko ko ga ne poznaje ili iz zle namjere, zavisti, licnog ili inidirektnog interesa... licno znam koliko se ljetos zadao u vrijeme one dvije skupstine, koliko je km presao, odvajao svoje vrijeme, zapostavljao porodicu (s jednim covjekom iz uo sam ga direktno povezao)... da bi razgovarao sa ljudima iz uprave i da se vidi kakvi su ciljevi i planovi i mogu li skupstinari pomoci u svemu tome. naravno, skupstinari koji su tu zbog Zelje, ne zbog licne ili necije drugo promocije i slijepog zastupanja necijih interesa.
Zelju se moze voljeti i zeliti mu dobro, taman onoliko koliko ga voli i zeli mu dobro maxa. vise od toga, vrlo tesko. gore navedoh njegov ljetosnji angazman, a takav je non-stop.
to sto ovdje ne spominjem druge, koje si ti prozvao, ne znaci da se slazem s tobom i tvojim vidjenjem istih. jednostavno, ne poznajem ih i bilo bi degutantno da ih "branim" ili "napadam". nek svako svoj biljeg sobom nosi.
izmedju ostalog, konstantno pozivas na ujedinjenje svih navijaca, da je samo Zeljo bitan, kako svi trebamo gurati da bude bolje i onako kako "svi" zelimo. malo si pomjesao loncice, ovakvim pisanjem i prozivanjem samo produbljujes jaz i ne doprinosis "ujedinjenju".
kako rekoh, nemam namjeru raspravljati. napisao sto znam i stojim iza toga. ti nastavi kako mislis da trebas.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne moze nesto dokazati kad je dosao povrijedan, i igra povrijeden pod inekacijama. Ovo je previse sto je dao u kakvom se stanju sve vrijeme..mohikanac12 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 13:13Treba pustiti imena da nam mega Senad i mega Adnan Misimovic preko svojih vazala kazu imaju li ti "novi" ljudi Željin dnk.
-------
Pa trenutno Ermin ni po meni nije dobar, taman neka odmori malo. Dobar igrac, nema tu rasprave ali on treba da pravi razliku, golovi i asistencije svako kolo. Do sada, ima nesto, majstor je kapa dole, ali tanak kontinuitet. Volis Želju, dokazi nam to na terenu. Svaka dalja diskusija je suvisna.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Maxa je dobar, gigant i dalje je na raspolaganju Klubu.
- mohikanac12
- Kontakt:
Kada ti "vojnici kluba" budu radili samo za klub i iskljucivo za klub, onda cemo pricati. Do kada god budu "iza kulisa rovarili" za interese ljudi koji trenutno nisu u klubu, imamo problem. Cak je taj voljeni Maxa lagao javno, nema kredita, nema revolvinga, nema duga, nije prodan Anel a sada pise mailove zbog yebene majice. Cije interese stite ti veliki Zeljovci? Svoje, necije druge, ili Željine? Na cijem imenu su postali, na svom ili na Željinom?
Izvinite na mom francuskom sto ja to ovako javno.
Izvinite na mom francuskom sto ja to ovako javno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
mislim da pretjerujes malo. ne znam gdje je pričao to al 90% skupštinara nije znalo za kredite. ako je i govorio vjerovatno mu je neko to i rekao. pa oni su u završnom izvjestaju stavili da smo završili godinu sa cca 20 hiljada KM u plusu, al nisu naveli da nisu platili doprinose za posljednja tri mjeseca, ko zna sta su jos presutili, jer kao sto nam je poznato da se nisu nikad udostojili da izvrše primopredaju dokumentacije. nemoj etiketirati nikoga ako ne znas pravo stanje
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne moze osoba x pisati "bio sam na terenu, pricao sa igracem" itd..., pusti bubu pa onda guvo, danan i ostale sline šire. To je direktno protiv kluba. Smiju se kad izgubimo ili ako je neki problem. Ti isti na tom istom "glasilu" su govorili o nekakvom uredjenom klubu, samoodrzivom, nisu tada objavljivali da smo dali prostor u zalog za kredit, da smo Anela prodali, da ima mimo svega preko 600.000 pozajmica Mege i da su opuhali sve racune kad su zbrisali iz kluba. Da su papire iz kluba odnijeli, dobro znaju dosta toga sto kriju.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:32mislim da pretjerujes malo. ne znam gdje je pričao to al 90% skupštinara nije znalo za kredite. ako je i govorio vjerovatno mu je neko to i rekao. pa oni su u završnom izvjestaju stavili da smo završili godinu sa cca 20 hiljada KM u plusu, al nisu naveli da nisu platili doprinose za posljednja tri mjeseca, ko zna sta su jos presutili, jer kao sto nam je poznato da se nisu nikad udostojili da izvrše primopredaju dokumentacije. nemoj etiketirati nikoga ako ne znas pravo stanje
Kada budu drzali isti kriterij prema svima prvi cu ih podrzat, ovako su samo hinje koje rovare od prvog dana!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
@admir74
Ma mislim da si ni ne znaju još imena.
- mohikanac12
- Kontakt:
Gdje pobjeze @maxum1921, javi se. Pa bio si aktivan kada su vas birali u skupstinu, hvalili ste ovde izmedju sebe. Daj nam koju insajdersku, jesmo li skoro kk bosna, sta se desava.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Osim posjetio Bjelašnicu i lokaciju izgradnje poslovno-sportskog centra
https://www.klix.ba/sport/osim-posjetio ... /191030122
Bilo bi super kad bi se ovdje pripremali.
https://www.klix.ba/sport/osim-posjetio ... /191030122
Bilo bi super kad bi se ovdje pripremali.
Znaju potencijalna imena sigurno, i već su obavljeni razgovori.
Nece se u potpunosti, ovo je vise kao okrupnjavanje, kooptiranje, jačanje.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ko kaze da se uopste "mijenja" uprava? Nemojte ljudi na sve što pričaju nasijedati.
Vidi ovo.
_Drugi trenutno na tabeli
_Radi se krov
_Najavljen jug
_Redovno novi sponzorski ugovori
_Najgledanija ekipa u prvenstvu
Nesto se radi. To je fakt. Kao sto je fakt da se od prvog dana na forumu bivseg predsjednika Senada Misimovica pljuje po klubu. Ako njih pitas zadnji smo, prazne tribine i sponzori nas napustili. Nikad vise Željo nije napadan kao zadnjih mjeseci, pa opet guramo nekako. Ja licno se ne sjecam ovakve hajke. Nece se ovo zaboraviti, ne samo ja vec svi navijaci Želje, vide svi sta se radi.
Edit. Da su bivsi u klubu sada bi gledali intervju sa namijestenim pitanjima za predsjednika, gdje nam on objasnjava kako je izabrao sefa struke, dao mu sve i trazi sve i kako navijaci zasluzuju "kop". Njegovi poltroni bi svaki dan pisali, hvala upravi, najbolja uprava, Mega Predsjednik. Piqke kataloske!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Posto si ti zaljubljenik kako pitari igraju, kako nasi trebaju da gledaju pitare imas li koga od pitara da ojacamo?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nedjelja, stadion Grbavica, najljepsi na balkanu sa najboljim terenom i najjacim trenerom u historiji lige.
Dodji, navijaj i podrzi jer BICE ZELJO OPET SAMPION!
Dodji, navijaj i podrzi jer BICE ZELJO OPET SAMPION!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Svi nasi najbolji igraci stvarani su u blatu. Nevjerovatno koliko su te generacije dobre bile. Oni su stvarno vise iz ljubavi prema klubu i zbog postovanja prema navijacima ginuli na terenu. Uslove su imali duplo gore od novijih generacija, ako se ono mogu nazvati uslovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.