FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Fuj
Najgore sto ce nas i malo ozbiljnija ekipa nakantati!
Zgadi mi fudbal ovaj cirkusant
Ne pamtim kada je gori bio
Najgore sto ce nas i malo ozbiljnija ekipa nakantati!
Zgadi mi fudbal ovaj cirkusant
Ne pamtim kada je gori bio
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 29 okt 2019, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Što sad Tomo 
Ublehas ostaje i dalje na klupi
Valjda Anjtraht i Befaubee dadnu konačno pedalu ublehi

Ublehas ostaje i dalje na klupi

Valjda Anjtraht i Befaubee dadnu konačno pedalu ublehi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fuj. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kaaaaaaaatastrofa 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesam se nocas nazivcirao.. Ova ekipa vs svakog igra isto; na rezultat ili sta vec. Nema da se protivnik rastavi, to bude samo u izuzecima kao vs chifuta u Londonu.
Previse sigurno i sablonski. Daj malo slobode Comanu/Gnabryju i da ne spominjem Coutinhu.
Previse sigurno i sablonski. Daj malo slobode Comanu/Gnabryju i da ne spominjem Coutinhu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kovač se opet provukao i pitanje je vremena kad će ga neko dobro otresti o zemlju jer se neće moći dugo provlačiti sa ovim odronom od igre.Mi kao da igramo bez odbrane zagarantovano primamo gol po utakmici a u većini slučajeva i 2.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Kad bi se Niko ovakvom igrom okitio jednom ligom prvaka, halalio bi mu još jednu sezonu na klupi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva bolan LP sa ovim pragmatičaremCentre forward je napisao/la: ↑30 okt 2019, 09:30Kad bi se Niko ovakvom igrom okitio jednom ligom prvaka, halalio bi mu još jednu sezonu na klupi.

Ma to se jednom desilo, tesko da cemo i mi toliko srece imati. Nema srece sa Nikom ljudi, valjda vam je to jasno. I lakse je imati dobar rezultat tako u LP kao underdog, tako Niko i zna igrati al u Bayernu nije takva situacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne možemo se u sreću uzdat. Uostalom fudbal je napredovao od Di Mattea tako da su minimizirani uspjesi ekipa sa neznalicama na klupi.
- Centre forward
- Kontakt:
Uz onakvog Lewu i Kovačevu nafaku sve je moguceBayern@heart je napisao/la: ↑30 okt 2019, 10:03Kakva bolan LP sa ovim pragmatičaremCentre forward je napisao/la: ↑30 okt 2019, 09:30Kad bi se Niko ovakvom igrom okitio jednom ligom prvaka, halalio bi mu još jednu sezonu na klupi.jedino LP sajamskih gradova možda

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Lewu ce kvalitetnija ekipa bolje uduplati i zaustaviti, a onda cemo gledati patnju kao protiv Poola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rekao bih baš suprotno, i fudbal i Bayern nazaduju. Nikad gori fudbal u cijeloj Europi.
Prije 10 godina je svaka ekipa u Bundesligi imala barem jednog odličnog(15+) napadača i gomilu mladih igrača koji su kasnije Njemačku odveli na krov svijeta. Sad je sve to nestalo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Lagano se okreće svlačionica protiv Kovača i tu će mu biti kraj.The players have noted that Niko Kovač puts the blame on them for the performances without any self criticism. Such words as "This has nothing to do with tactics, but with attitude" or the "100km/h" comparison with Liverpool don't go down well in the dressing room [Kicker]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Posto mu je kreacija za qrca nije ni cudo sto u svakoj tekmi i protiv amatera trazi komitment od 100%. Da zna kreirati i igrati ovaj Bohum bi rijesio do 30 minute i onda laganica. Ovako ce samo sje.bati igrace jer ce morati svaku tekmu poginuti i na proljece prc.
Sve to stoji,al nije da su nam i ranija proljeca bila bajna,i kod druguh trenera su nam proljeca bila neslavna,kod dosta "eminentnijih" trenera.
Niko je uzasan potez uprave i nadam se da je od ljeta bivsi,a ne bi imao nista protiv se da Hasko mane corava posla.
Klop,Klop,Klop

Niko je uzasan potez uprave i nadam se da je od ljeta bivsi,a ne bi imao nista protiv se da Hasko mane corava posla.
Klop,Klop,Klop

VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Joj de otjerajte ga vise. Eno ga sad poceo pametovati i kako je kod Frankfurta atmosfera najbolja i kao otjerajte me ako nije. Eto mi ne znamo da je atmosfera predobra tamo. Kakav pokemon, niko mu ne valja samo on valja. Mrs iz Bayerna smrdo jedan 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Eintracht je igrao dan kasnije a nemaju bas preveliki roster, dolaze iz tjedna u kojem su vec imali 3 utakmice, pauli im je bio 4ta a bayern sutra 5ta
Trebali bi imati prednost u tom fizickom aspektu mada budemo li igrali sa coutinhom i alkantarom pojest ce nas u sredini. Eintracht je jako brza i okomita ekipa, doma su jako dobri
Trebali bi imati prednost u tom fizickom aspektu mada budemo li igrali sa coutinhom i alkantarom pojest ce nas u sredini. Eintracht je jako brza i okomita ekipa, doma su jako dobri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.