obori me umlautom ...
Za nagradu ide saka mekinja

Moderator/ica: GracanicaAA
Pretpostavljam slika rodoslovnog stabla iz rodnog kraja.BosanacGorstak je napisao/la:Opet poceo sa klasicnim izvlakusama kad ga stjeraju u zid i pozovu na sake.Opasni djecko sa Tz ulicaSariel1987 je napisao/la:Et ja mrtav ozbiljan..ccelvirbaljic je napisao/la:Sega sarci, ubijam slobodno vrijeme, nisam ti ja od toga niti cuvam niti tucem, mozes mislit sta hoces, i pisati, nemam ja nista licno protiv slobode, svako voli i navija za sta hoce i misli da je ispravno. Zbog Milenka kog licno 6nam, postujem i znam da je posten i ok, ja od srca zelim slobodi sve naj bolje, i da pevazidjete krizu...Gledao sam utakmica i utakmica Slobode, ja volim fudbal, a ovo prepucavanje i piskaranje, bar sa mohe strane je cista zeza!![]()
Kad se sjetim onog zeljovca sto je imao volju s tobom pod kuce da obrise pa ti poslao i adresu,broj telefona i sve moguce...![]()
![]()
opstina tuzla. jes' bio ikad u tuzli?Sariel1987 je napisao/la:Samo reci oklen si
Šta ima tugovati...vama pored "legendi ",veterana ,faraona i mrtve ćaršija neprijatelj ni ne treba...bod po bod-federalkadjulbastije je napisao/la:Tuguje li pOdrinje sto je capajeBo samo bod uzelo? </3
Nemoj samo slobodase da pozdravljas....cccccc....ovo je ipak zajednički toalet