Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Molim te reci mi da je muško.lijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:13I da Bogiju i njegovoj supruzi čestitam na prinovi u porodici
@Rokoko87 de ba kad idemo na babine?lijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:13I da Bogiju i njegovoj supruzi čestitam na prinovi u porodici
Kad god hoćete, ja finansiram poklon.LjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:27@Rokoko87 de ba kad idemo na babine?lijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:13I da Bogiju i njegovoj supruzi čestitam na prinovi u porodici
Cestitke![]()
Izgleda. I da aBd docekamo da sin zaigra u prvom timu zajedno sa babukomVirtu4l je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:23Molim te reci mi da je muško.lijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2019, 20:13I da Bogiju i njegovoj supruzi čestitam na prinovi u porodici![]()
valjda ce ga paprika (koju smo punili pticurina i ja ) obici
Da li je riješena trafostanica ili je u proceduri? Lijepo je ovo pročitati što si napisao, aBd da to bude sve tako.Admir74 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 21:241.Trafostanica za grijače
2.Krov za istok
3.Uređenje fasade sjeverne tribine
4.izdata Urbanistička saglasnost za gradnju juga te započete mjere na obezbjeđenja finansijske konstrukcije.
5.Početak izvođenja radova gradnje južne tribine u septembru 2020.
6.Ulaze novi ljudi u Klub u 12.mjesecu
7.Ubrzo realizacija sporazuma sa novim Generalnim sponzorom te proizvođačem opreme.
Željo najefikasnija ekipa lige, naš stadion najposjećeniji.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Svaka utakmica mora biti posjećena! To je najmanje što možemo dati za Klub.
Volim te Željo!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.