AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Niko od nas ne očekuje da budemo sigurni u top 4. Ali obzirom na ekipu i ulaganja, moramo se barem boriti za top 4. Borba za to neko 4 mjesto za mene znači da ekipa bude plasirana od 7 do 4 mjesta, a ne ovako da se borimo za opstanak. Gatuso se i sa lošijom ekipom borio za LP. Dakle, za ovaj plasman na tabeli kriv je isključivo trener.
Nije kriv ni trener koliko ljudi u upravi.
Mogu razumjeti, zajebeš se jednom sa Giampaolom (iako je i laik mogao predvidjeti takav rasplet situacije, al' nebitno sad), ali šta reći na potez kad njega zamjeniš jednim Piolijem?
Kad je izašla vijest, mislio sam da je zajebancija. Kad ne lezi vraže, stvarno to uradiše.
Mislim, ovo je sto puta ispričana priča. Ali kad god se otvori ova tema, ne možeš, a ne spomenuti da su konkretno ovu sezonu zasrali Boban i Maldini sa dovođenjem pogrešnih trenera i pogrešne transfer strategije.
Mogu razumjeti, zajebeš se jednom sa Giampaolom (iako je i laik mogao predvidjeti takav rasplet situacije, al' nebitno sad), ali šta reći na potez kad njega zamjeniš jednim Piolijem?

Kad je izašla vijest, mislio sam da je zajebancija. Kad ne lezi vraže, stvarno to uradiše.
Mislim, ovo je sto puta ispričana priča. Ali kad god se otvori ova tema, ne možeš, a ne spomenuti da su konkretno ovu sezonu zasrali Boban i Maldini sa dovođenjem pogrešnih trenera i pogrešne transfer strategije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
100% tačno. Da i ti napokon nešto pametno napišeš 
Ova administracija u Italiji gora nego kod nas

Ova administracija u Italiji gora nego kod nas

Il Club più titolato al mondo!
Ništa ne brinite, u četvrtak je prekretnica, Prekretnica vol. 5.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Joj sad vas mogu gnjaviti smajlijima.
Nabijem vas na kardan.

Nabijem vas na kardan.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kazu u cet bi mogli zaigrati Durate i Benaser, jos kad bi izbqcio Susa i Kessia haman pa bi rekao da mi se i gleda tekma ovako tacno nemqm vise snage za patnjom 

-
- Kontakt:
Vidi, možemo da ugasimo i svjetlo na forumu. Na sve su mislili.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja u ovo price o pojacanjima tipa Raketic bas ne vjerujem nikako, jer sulodo je pricati o Raketi, a ovamo puno im dati preko 1 mil € plate za pravog trenera....
ljudi su stvarno kontradiktorni, jer prvo govore da hoce brzo da podignu klub na noge, pa da ga prodaju,a onda kupuju mlade igrace skoro za DZ i govore kao tim cemo graditi na mladim igracima i onda na to sve saznam jucer da je gubavi konzorciji tezak 38 milijardi $ znaci nas drze c_ifuti zivi 

- Beduin
- Kontakt:
Nedavno su provlacili pricu kako su nekakve dugove vratili koji su bili omca oko vrata i da se sad rahat mogu kupovati igraci. A ni to ne vjerujem vise.
Cinjenica jeste da se moralo dovesti par igraca za rotacije jer su klub napustiko 5-6 igraca, ali se moralo misliti trezvenije. Ako vec neces isprobabati Duartea i cekati da se Caldara vrati pa da nesto provas, onda si bespotrebno skrsio pare jer si imao nista losijeg Zapatu za klupe jos godinu dana, a te pare preusmjerio na kvalitetnijeg veznjaka.
Duarte + Benacer/Krunic i doveo bi Sensija ili mozda i kvalitetnijeg.
Rebic je promasaj samo takav, radije si trebao isforsirati Silvu i na zimu ga ponovo pokusati prodati a onda zaganjati Everona npr.
Cinjenica jeste da se moralo dovesti par igraca za rotacije jer su klub napustiko 5-6 igraca, ali se moralo misliti trezvenije. Ako vec neces isprobabati Duartea i cekati da se Caldara vrati pa da nesto provas, onda si bespotrebno skrsio pare jer si imao nista losijeg Zapatu za klupe jos godinu dana, a te pare preusmjerio na kvalitetnijeg veznjaka.
Duarte + Benacer/Krunic i doveo bi Sensija ili mozda i kvalitetnijeg.
Rebic je promasaj samo takav, radije si trebao isforsirati Silvu i na zimu ga ponovo pokusati prodati a onda zaganjati Everona npr.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma oni su se totalno pogubili. Ne vidim sad ni svrhu dovodjenja Lea ako će se nastaviti furati 4-3-3. Na klupi imaš napadača vrijednog 30 mil a vezni red ni na šta ne liči. Potrošit tolike pare za igrače koji griju klupu je suludo, pogotovo uzimajući u obzir situaciju u kakvoj je Milan. Jedino Hernadnez od svih pojačanja polahko zazima svoje mjesto. Treneri su ispričana priča, tako da definitivno Maldini i Boban snose glavnu krivicu.
Ja mislim da nije njihova krivica, jer kao da oni ne bi volili da imaju budzet od 300 mil eura za igrace, nisu oni carobnjaci, pa da mogu carobnim stapicem stvortiti igrace...i njima je obecavano, pa mislite da bi Boban napustio poziciju u UEFA da je znao da ce dobijati mrvice za transfere.....krivi su Ameri i niko vise, vlasnici su krivi, jer ne daju pare za transfere.muxa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 10:06Ma oni su se totalno pogubili. Ne vidim sad ni svrhu dovodjenja Lea ako će se nastaviti furati 4-3-3. Na klupi imaš napadača vrijednog 30 mil a vezni red ni na šta ne liči. Potrošit tolike pare za igrače koji griju klupu je suludo, pogotovo uzimajući u obzir situaciju u kakvoj je Milan. Jedino Hernadnez od svih pojačanja polahko zazima svoje mjesto. Treneri su ispričana priča, tako da definitivno Maldini i Boban snose glavnu krivicu.
Pa nisu krivi ni vlasnici, ne možeš nekontrolisano trošiti lovu dok je klub u dugovima i pod okom uefe.
Još su i dobru cifru uložili uprkos FFP restrikcijama, kad se bolje prokonta, pa otkako su došli prošlog ljeta potrošili su blizu 250 miliona.
Naš problem je, što smo od toliko dovedenih igrača, uboli tek 2-3 dobra.
Za sve je kriva pedofilčina, koji je prvo klub doveo do ovog stadijuma, a zatim ga pored toliko ljudi prodao mutnom tipu.

Još su i dobru cifru uložili uprkos FFP restrikcijama, kad se bolje prokonta, pa otkako su došli prošlog ljeta potrošili su blizu 250 miliona.
Naš problem je, što smo od toliko dovedenih igrača, uboli tek 2-3 dobra.
Za sve je kriva pedofilčina, koji je prvo klub doveo do ovog stadijuma, a zatim ga pored toliko ljudi prodao mutnom tipu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bit će zahebancije ponovo Rom je uzeo krmka za agenta
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ode kapiten u Minino jato 
Čisto sumnjam da Maldini i Boban nisu znali sa čime će raspolagati.
Ne želim se sada vraćati toliko daleko i pominjati prezidentea, svi zanamo kakva je njegova uloga u svemu ovome.
Ja samo govorim o trenutnim vlasnicima i upravi.
Nisam htio puno kritikovati tokom mercata jer sam svjestan da tu ima puno faktora u igri i uvijek je postojala šansa da se to sve fino sklopi zadnji dan. Međutim, oni su usrali i šefa i stanicu. Prvo su doveli trenera koji je bio pod velikim upitnikom, čitavo ljeto uigravao jednu formaciju za koju mu je falio još barem jedan kvalitetan igrač. Nisu ga doveli a mister odmah promjenio formaciju u kojoj najskoplje pojačanje postaje višak. Dalje, postavlja se pitanja po čijim željama su dovedena i ostala pojačanja jer redovno griju klupu. Milan nije u poziciji da sav budzet skrši na igrače sa klupe. Svjestan sam da treba imati i širinu, al valjda je prioritet startnih 11. Definitivno, puno pogrešno donesenih odluka, a kao šlag na tortu dolazi Pioli.

Ne želim se sada vraćati toliko daleko i pominjati prezidentea, svi zanamo kakva je njegova uloga u svemu ovome.
Nisam htio puno kritikovati tokom mercata jer sam svjestan da tu ima puno faktora u igri i uvijek je postojala šansa da se to sve fino sklopi zadnji dan. Međutim, oni su usrali i šefa i stanicu. Prvo su doveli trenera koji je bio pod velikim upitnikom, čitavo ljeto uigravao jednu formaciju za koju mu je falio još barem jedan kvalitetan igrač. Nisu ga doveli a mister odmah promjenio formaciju u kojoj najskoplje pojačanje postaje višak. Dalje, postavlja se pitanja po čijim željama su dovedena i ostala pojačanja jer redovno griju klupu. Milan nije u poziciji da sav budzet skrši na igrače sa klupe. Svjestan sam da treba imati i širinu, al valjda je prioritet startnih 11. Definitivno, puno pogrešno donesenih odluka, a kao šlag na tortu dolazi Pioli.
- Sarrifufna
Ma kakav Romagnoli, ide prekretnica i povratak na puteve stare slave sa tandemom Caldara-Rugani. 

pocasni precjednik @ FK Formula
Ne bih ga iskreno ni krivio da zatraži transfer, u januaru puni 25 godina, a nema ni dana odigranog u LŠ iako je rekao da mu je to želja. Ovdje samo stagnira, a pretalentovan je da bi ovdje toliko dugo propadao.
Mada kao kapiten bi trebao osjećati neku obavezu da ostane, a i klub bi ga trebao skloniti sa transfer liste. Neki igrači nemaju cijenu.
Ako se iko morao žrtvovati, to je kikser Donaruma koji svako kolo napravi neku kardinalni grešku, a dobra se para mogla uzeti na njemu. Sad ulazi u zadnju godinu ugovora i već vidim sranja na pomolu
ili će ga prodati ispod cijene ili će opet zahtjevati 6m, što je prevelika cijena u odnosu na ono što pruža.
Napravio se zajeb što se nije prodao ovo ljeto ili da mu se bar produžio ugovor, da izbjegnemo klasične peripetije sa Raiolom.
Mada kao kapiten bi trebao osjećati neku obavezu da ostane, a i klub bi ga trebao skloniti sa transfer liste. Neki igrači nemaju cijenu.
Ako se iko morao žrtvovati, to je kikser Donaruma koji svako kolo napravi neku kardinalni grešku, a dobra se para mogla uzeti na njemu. Sad ulazi u zadnju godinu ugovora i već vidim sranja na pomolu

Napravio se zajeb što se nije prodao ovo ljeto ili da mu se bar produžio ugovor, da izbjegnemo klasične peripetije sa Raiolom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Shevchet to pričao u julu, ti i tvoji ahbabi pričate drugu priču u julu...muxa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 15:29Ode kapiten u Minino jato

Dobro je, makar si u novembru shvatio.

Razumijem da ti je znanje ograničeno, a samim tim i procjena situacije!

@rope
Opet druže pišeš neke nemoguće stvari...
Prodao bi Donnu koji je naš najveći dragulj i koji je ispred Roma svakako !?!?
Od godina, kvalitete, repke i sl.
Aferim!

Ti redom krenuo od Susa, Donne, pa dalje...
Donna, Rom, Theo i Suso ( i ovakav loš) su jedina 4 igrača koja mogu ostati, sve ostalo treba rastjerati i krenuti od početka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.