FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NorthN01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NorthN01 » 28 okt 2019, 13:22

Sjeverjecudo je napisao/la::hmmmm:
Pantelija je napisao/la:Sta bolan nije bilo lijepe igre. Hahahaha za vrijeme dzene, pa i kodre pa i husrefa sad bilo je itekako igre ito fantasticne
Ma ne prosipaj se kralju u nasoj ligi opcenito nikad nije bilo lijepe igre,druga stvar je sto smo mi Koji dugo pratimo nasu ligu navikli na Taj standard,ponekad bude neka dobra tekma Al to je izuzetak,u nasoj ligi unazad 15 godina se igra generalno los fudbal
ma trebamo svi ba prestat ici na tekme i bojkotovat i srat po forumu .. **** ti nas kad smo 1 ne valja ni to .. jes da igra nije ko sto bi svi mi zeljeli ali bitno je da smo prvi pa kako tako .. Ne znam kakav ljudi fudbal ocekuju da se igra po onoj livadi ( ko je bio jucer zna sta pricam) ..
svi prestajemo ici na tekme jer ovaj klub i igraci i treneri su zasluzili da se ne dolazi na stadion :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 okt 2019, 13:36

Cuj nije bilo lijepe igre :lol:

Mi smo s Dzenom igrali prelijep fudbal, a svi cemo se sjetiti utakmice u Zenici kad nismo dobili, imali milion i jednu sansu, prelijepe pasove, igru vrh...
Pa onda u nizu odigras tekme u evropi, pa borac 1:3... milina bilo gledati..
Ne pobjedis, al znas da si odigrao mudovito a nisi dobio jer nismo znali dati gol...

I kad igras lose, sjetim se tekme u TZ pod Kodrom, lose igramo, hop crveni karton za Slobodu.. al mudovit trener, izvlaci CB( mslim Dupovca tad nisam siguran) i ubacuje napdaca zadnjih 20-tak minuta.. i dobijemo 2:0...

Pa onda, sjetis se i Jarnija, gdje ja licno nikad nisam gledao ljepse poluvrijeme od one tekme protiv Olimpika, gdje jednostavno nismo znali dati gol a za poluvrijeme imali 20-tak suteva...

Itekako se znalo lijepo igrati, napdacki i sa atraktivnim potezima.. to je jedno vrijeme i Husref imao u ekipi, zbog cega sada nema.. neka se sam zapita..
Ako se on zasitio necega, neka sam kaze i ode ako ima tu toliku ljubav prema klubu... Ako ima problema u klubu, neka sam kaze a ne po mahali da trabunja samo da bi stvorio sliku da je on jedini spasilac kluba i niko vise...
A taj isti Husref kad se klub treao ugasiti, nije znao ili nije hti uplatiti 1500 km koliko je vrijednost jednog uloga u klubu...

Itd... Al eto, za neke ce on biti Sarajevo, za mene NIKAD...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 okt 2019, 13:38

[quote="Zip"][quote="HeraklitMracni"]Zrinski kuci dobili smo aj recimo na srecu al niko nije zamjerio.... 1:0
Celik u gostima smo dominirali i trebali pobijedit...0:0
Sloboda jedino nadigrana na kosevu 3:0
Radnik jedva nekako , bez igre i al 3 boda su tu ... 2:1
Velez opet nas sreca pogledala i tu smo se nekako provukli 2:1
Siroki u gostima drugo poluvrijeme visio gol al sreca opet nas saveznik 0:0
Zeljo u gostima , jedna od najsramotniji utakmica FK Sarajeva 5:2
Zvijezda ni ovdje nije bilo neke igre al pobijedi se ne gleda u zube 2:0
Tuzla jaci protivnik i odmah poraz , losa igra 2:1
Borac kuci , ovdje da je kiks bio Husref bi bio bivsi al sreca pogledala po ko zna koji put ... 1:0
Mladost u gostima ovdje samo Budala nije ocekivao Bodove .... 0:3
Zrinski u gostima dobro smo se branili 0:0
Celik sreca nas je i ovdje pratila , Zenicani dobise crveni i ostalo je lakse bilo 2:0
Sloboda opet malo jace i tvrdje gostovanje i naravno bez pobijede 1:1

Mislim da je Musemic imao srece pogotovo ispadanje iz kupa niko mu nije zamjerio jer je onaj belaj bacio u drugi plan.

Ovo nigdje veze nema, i nemogu da vjerujem da ovo moze neko napisat a da je neutralan a kamol navijac SARAJEVA

Sa zrinjskim prvu utakmicu bili smo bolji za jedan go. Prvo poluvrijeme smo bili bolji ne puno al bolji i bolje smo sanse imali. Drugo dali smo go na pocetku ako je zrinjski bio bolji kako za 40 minuta nedade go i nisam vidio da je sudija ih pokro.

Velez kazes sreca, cjelu utakmicu smo bili bolji u nekim manjim intervalima Velez je bio al skroz malo ko i vecina ti jedva utakmica radnik borac zvjezda itd, VELEZ je dao go sa 30 m radi kise i nevidljivosti i klizave lopte (nemoj te govorit do golmana do ovog ono nebi kova nikad primio da nije lopta mokra ima krivice golmana) al ono nije bila sansa za go, 99% slucajeva mi nebi primili go sa nako slabim sutem, al i da se uzme u obzir istu je gresku napravio velezov golman i plus dali smo jos jedan go, svaka sansa iz koje smo dali go svakoj ekipi je 100 posto sansa.

Sb nas je nadigro, nema sta al sb nas nadigrava evo 20 godina i to neopravdavam al bod u sb nije los rezultat ako se uzme da smo u 6 dana velez sb zeljo bez 7 igraca

Tuzla city bili su u zaletu, dosuden penal za njih cimi se u prvom poluvremenu bio je penal, al penal nad Rahmanovicem je nedosudzen ako se sudija drzo kriterija onoga kad je sviro za njih mogo je bez po muke svirat i za nas... par kola posle toga zelju se sviro penal (za2:2). Gdje bilo bar 50% manje argumenata za isti

Borac kazes sreca, penal 100% u 4 minuti sudija daje nasem igracu ZUTI karton (sjece igraca al sto je najgore daje ti doznanja da nece bit uravnopravljeno sudenje) cjelu utakmicu smo bili bolji i da nam je sudio penal u 4 minuti raznijeli bi ih a i ovako smo bili cjelu utakmicu za nijansu bolji..

Zrinjski kazes dobro smo se branirli, pogledaj utakmicu do crvenog kartona. Sudija daje crveni karton za psovanje 25 metara igrac bio daleko od sudije vika buka sa trbina i on cuo a i da jeste trebo mu je zuti dat. Ako je ono crveni (neznam sta tacno u uefinim pravilima pise sta se smije psovat sta se tretira crvenim sta zutim iartonom) al ako gledamo englesku ligu Ili ligu peticu to ima psovanja dosta i to dide na 2 metra do sudije pa u 90% nema ni zutog...Ako se uzme da je Derbi i da ce se te dvije ekipe bar po kvalitetu ekipa borit za titulu,

Igraci bi onda trebali dobivat crvene i kad psuju jedni drugima nevidim razliku..

Celik kaze crveni takode pogledaj prije crvenog bili bolji citavu utakmicu i ubjedzen sam 100% da bi celik fasovo vise od 2 gola da su bili kompletni. Jer su se tad nasi opustali posebno sto smo odma go dali (i onda smo ubacili u brzinu manje jer smo u podsvjesti znali da celik nemoze meda) celik je dao 100% sve sto je imo dokaz velez utakmica posle nas na njihovom terenu ljudi samo hodali, isto kao sto ce sloboda hidat sledecu utakmicu jer su se fizicki ispraznili i necemoci za 15 vratit snagu.Crveni cist, start sledza sa obje nige loptu nije mogo dofatit da je sabonis

Sloboda, vodili smo bili bolji prvo oni drugo, mi osteceni za penal al nekako mi je realno remi, ljudi su ginuli teska im je situacija..

Al ako kaze neko nasrecu smo uzeli bod mogu samo reci da nismo jer sa penalom koji je bio sigurno bi ih dobili i mozda i sa jos par golova...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 okt 2019, 13:40

AngelDiMaria je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Sta bolan nije bilo lijepe igre. Hahahaha za vrijeme dzene, pa i kodre pa i husrefa sad bilo je itekako igre ito fantasticne
Bas vala, ljudi seru bezze, pogotovo za vrijeme dzene je toga bilo. ALi da ti je trener gvardiola i da imas messija i ronalda, ne moze lijepa igra biti na zemljanom terenu sa tragovima trave
Al zato ako si trener ne stavis gavrica nego trkaca, da balansiras terenske nedostatke. Husref nema pripreme utskmice on isto igra protiv atalante i mlsdos dk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 okt 2019, 14:01

Mi igramo ruzno, nisam nija naviko na onu ruznocu, do ove sezone kad god je husref vodio najbolje se igralo ofanzivno nekad 3 nekad prvi al je igra bila leprsava..

Covjek godinama sazrijeva, proslu godinu je pomeo citavu ligu i igrom i golovi a i obranom i duplom krunom, nijedna ekipa ga nije u 3 utakmice nadigrala nit bila bolja i 3 utakmice medzusobnim omjerom..

Nastavak kad je husref vidio da se masa najbolji igraca povrijedila na pocetku sezone, da ce se uprava opredjelit za cekanje tih igraca da se vrate a ne da kamara i dovodi nove oremus rahmanovice ratare( sto je ispravno po mom misljenju) covjek je odlucio da sa sto manjim potrosnjama energije i snage igra i da pokusa napravit sto je bolji rezultat. Svjestan je on bio da ce igra bit ruzna da cemo ekipe koje pobjedimo ili igramo nerjeseno nadigravat minimalno al to mu je jedina opcija bila, ili da da otkaz sto bi meni bilo totalno glupo jer nije mogo predvidit toliko povreda i da radi povreda igraca kaze ja necu da vodim FK SARAJEVO jer se povrijedili dosta igraca uprava nece da kupi nove..

E sad vratio se tatar vratio se rahmanovic vratio se ahmetovic pa ova 3 i prave razliku sad, juce stanoja 45 min pravio je razliku covjek nije ni 45 min spreman... al nemoze oremus stanoja bit za par utakmica na toj razini da rjesavaju utakmice posebno tako **** povrede... Ekipa se fino potrosila igrajuci sa drugim timom i normalno je da se moze desit jos par kola da padamo jer smo se potrosili u ovih 16 utakmica plus ovi povratnici stanoje i oremus nemogu igrat zajedno 60 minuta sto odma znaci da gubis dvije zamjene i iskusnije igrace sto ce se osjetit.

U ubjedzen sam ako uzmemo sb da cemo bit prvi na kraju 19 kola

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 14:04

Ko jos ima snage i obraza da opravda CINJENICU da mi nismo uputili SUT na gol u 20tak minuta kad im je branio golman koji JEDVA STOJI NA NOGAMA?! Ko ima obraza pravdati trenera koji se povuce u 15. minuti susreta protiv slobode, jos i cosic to najavi?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 28 okt 2019, 14:14

belosevic28 je napisao/la:Ko jos ima snage i obraza da opravda CINJENICU da mi nismo uputili SUT na gol u 20tak minuta kad im je branio golman koji JEDVA STOJI NA NOGAMA?! Ko ima obraza pravdati trenera koji se povuce u 15. minuti susreta protiv slobode, jos i cosic to najavi?!
1 mjesto na tabeli
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 28 okt 2019, 14:16

Pitar6785 je napisao/la:Mi igramo ruzno, nisam nija naviko na onu ruznocu, do ove sezone kad god je husref vodio najbolje se igralo ofanzivno nekad 3 nekad prvi al je igra bila leprsava..

Covjek godinama sazrijeva, proslu godinu je pomeo citavu ligu i igrom i golovi a i obranom i duplom krunom, nijedna ekipa ga nije u 3 utakmice nadigrala nit bila bolja i 3 utakmice medzusobnim omjerom..

Nastavak kad je husref vidio da se masa najbolji igraca povrijedila na pocetku sezone, da ce se uprava opredjelit za cekanje tih igraca da se vrate a ne da kamara i dovodi nove oremus rahmanovice ratare( sto je ispravno po mom misljenju) covjek je odlucio da sa sto manjim potrosnjama energije i snage igra i da pokusa napravit sto je bolji rezultat. Svjestan je on bio da ce igra bit ruzna da cemo ekipe koje pobjedimo ili igramo nerjeseno nadigravat minimalno al to mu je jedina opcija bila, ili da da otkaz sto bi meni bilo totalno glupo jer nije mogo predvidit toliko povreda i da radi povreda igraca kaze ja necu da vodim FK SARAJEVO jer se povrijedili dosta igraca uprava nece da kupi nove..

E sad vratio se tatar vratio se rahmanovic vratio se ahmetovic pa ova 3 i prave razliku sad, juce stanoja 45 min pravio je razliku covjek nije ni 45 min spreman... al nemoze oremus stanoja bit za par utakmica na toj razini da rjesavaju utakmice posebno tako **** povrede... Ekipa se fino potrosila igrajuci sa drugim timom i normalno je da se moze desit jos par kola da padamo jer smo se potrosili u ovih 16 utakmica plus ovi povratnici stanoje i oremus nemogu igrat zajedno 60 minuta sto odma znaci da gubis dvije zamjene i iskusnije igrace sto ce se osjetit.

U ubjedzen sam ako uzmemo sb da cemo bit prvi na kraju 19 kola
Apsolutno si sve upravu
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 okt 2019, 14:26

Pantelija je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:
Bas vala, ljudi seru bezze, pogotovo za vrijeme dzene je toga bilo. ALi da ti je trener gvardiola i da imas messija i ronalda, ne moze lijepa igra biti na zemljanom terenu sa tragovima trave
Al zato ako si trener ne stavis gavrica nego trkaca, da balansiras terenske nedostatke. Husref nema pripreme utskmice on isto igra protiv atalante i mlsdos dk
Upravo sam to ja pisao prije utakmice dan-dva, da bi Gavric trebao poceti na klupi, jer na onakvom terenu i protiv onakvog protivnika on nije imao sta traziti i njegova pas igra. Trebao je upariti Stanoja i Rahmana na DM i CM ispred njih Milanovica (da vidimo moze li tu ista pridodati nasoj igri) jer je na krilu taraba.

Ali ne isti igraci, iste pozicije, ista formacija, bila to Sloboda, Zrinjski, kone, Ljubuski ili Atalanta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 okt 2019, 14:35

Nego ljudi sta je Kovi zadnje vrijeme? Em sto je zasrao u repki em je kod nas totalno nesiguran. Ispadaju mu lopte, na visoke lopte u kazneni prostor krene da uhvati loptu pa stane. Sve mi vise baca na Bandovica, brani nemoguce, a onda napravi neki amaterski kiks.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 okt 2019, 14:46

ElCartel11 je napisao/la:Nego ljudi sta je Kovi zadnje vrijeme? Em sto je zasrao u repki em je kod nas totalno nesiguran. Ispadaju mu lopte, na visoke lopte u kazneni prostor krene da uhvati loptu pa stane. Sve mi vise baca na Bandovica, brani nemoguce, a onda napravi neki amaterski kiks.
Vala se amaterski ponasa od pocetka, skoro svaki iole dobar sut je gol, a o penalima da ne pricam... mlad je hajde treba gurati akademiju ali iskreno bolji golman nam treba.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 okt 2019, 14:52

Sve je uredu, ali imaš 20 minuta protivničkog golmana koji jedva stoji a kamoli da se baci ako bude šut u stranu i mi za tih 20 minuta ne pogledamo na gol.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 28 okt 2019, 14:57

Malo smo ga i mi podigli u zvijezde, bojim se prerano. Nadoci ce on ponovno, ali definitivno bi trebali uzeti novac ukoliko dodje zadovoljavajuca ponuda jer ostankom ovdje dolazi u potencijalnu "Kjosevski situaciju", iako je Vladan mnogostruko bolji golman.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 15:10

Igra je ljudi ocajna, to svi realni vide. I vi sto "prkosite" tim 1. mjestom, kraljevi moji svi bi mi potpisali da tako ostane ! Ali ovakvom igrom, kad-tad ce nam se obiti o glavu... Gurate glavu u pijesak, da bi odbranili Husrefa. Kraljevi moji, niko njega ne mrzi, samo konstatujemo da luta, i to zestokooo. Potencijalni animozitet ste samo vi stvorili, niko drugi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 okt 2019, 15:12

ledesma je napisao/la:
Beton je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Tek sad skonta ko je zapravo nas vlasnik, pa iza nas stoji ekonomija Vijetnama(i to ne mala) grob te yebo, a mi se mucimo sa slobodom.
Kao da bi ti imao morala sa samo 11 milja mjesečno naguziti jednu Slobodu kao naš Husref što voli Sarajevo više nego sebe.
Ja bi prije reko to za igrace, nego za Husrefa. Kad im psuje majke vama ne valja, kad sjedi na klupi vama ne valja. Mozda bi vam valjo kad bi vam žene poje.bo, pa ne bi lijecile frustraciju na vas a vi na Husrefa.

Zamjeram mu jucer tekmu kad se ko pi.cke povuko.mrtvoj slobodi i dao im da razvijuu muda na terenu, al ga ne bi zbog toga otjero, sad nek uveze 4 poraza i onda moze ici. Al nađite zamjenu da vam paše.
Da te još jednom podsjetim na tvoje divne riječi o Husrefu birvaktile, ili ćeš se sam poklopiti ušima i prestati mlatiti gluposti na nivou obdaništa?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 okt 2019, 15:26

"Ovo što vi imate ovdje, mi u našoj državi nemamo, te se nadamo da ćemo zajedno sagraditi akademiju, ne najbolju u BiH, već i na prostorima bivše Jugoslavije. Nadam se da će potpisivanje današnjeg ugovora donijeti svijetlu budućnost, kako za FK Sarajevo tako i za PVF akademiju"
mogli bi neki rumenog tetovirat ;) :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 okt 2019, 15:32

Denchi je napisao/la:
"Ovo što vi imate ovdje, mi u našoj državi nemamo, te se nadamo da ćemo zajedno sagraditi akademiju, ne najbolju u BiH, već i na prostorima bivše Jugoslavije. Nadam se da će potpisivanje današnjeg ugovora donijeti svijetlu budućnost, kako za FK Sarajevo tako i za PVF akademiju"
mogli bi neki rumenog tetovirat ;) :D
Naslusali smo se ovakvih rijeci x puta.
Dok ne vidim rezultate i radove na akademiji/stadionu bice to za mene jos jedna u nizu supljih.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 okt 2019, 15:35

Ova soba u kojoj stoje(360S) je za povećanje preciznosti dodavanja, imaju je Bayern,Liverpool,Benfica,Barca,Dortmund....ne baš pretjerano puno klubova...portugalska je najbolja, tj. ima najbolji software....ta je u pvf....ovo kad bi nam ugradili u akademiju i trening centar je investicija nevjerovatna za razvoj mladih fudbalera.... :pray:
slika
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 okt 2019, 15:36

Zastone je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Nego ljudi sta je Kovi zadnje vrijeme? Em sto je zasrao u repki em je kod nas totalno nesiguran. Ispadaju mu lopte, na visoke lopte u kazneni prostor krene da uhvati loptu pa stane. Sve mi vise baca na Bandovica, brani nemoguce, a onda napravi neki amaterski kiks.
Vala se amaterski ponasa od pocetka, skoro svaki iole dobar sut je gol, a o penalima da ne pricam... mlad je hajde treba gurati akademiju ali iskreno bolji golman nam treba.
De ne pricajte o momku lose, kad govoris za lose odbrane onda reci i da je protiv Celika kad smo imali igraca vise odbranio jako dobru sansu celika...
Taj momak je nama u ovoj sezoni donio podosta bodova...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 okt 2019, 15:39

Denchi je napisao/la:Ova soba u kojoj stoje(360S) je za povećanje preciznosti dodavanja, imaju je Bayern,Liverpool,Benfica,Barca,Dortmund....ne baš pretjerano puno klubova...portugalska je najbolja, tj. ima najbolji software....ta je u pvf....ovo kad bi nam ugradili u akademiju i trening centar je investicija nevjerovatna za razvoj mladih fudbalera.... :pray:
slika
slika

Super stvar :thumbup: Samo bi podlogu trebali prilagoditi našim pašnjacima haha to su nepredviđene okolnosti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”