FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:34

Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani :roll:
I onda se pitamo sto nam se ovo desava

koji intelektualac,ako si hordas kako se predstavljas onda me znas i pitao sam te iz tog razloga,pokemonu
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 17:35

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani :roll:

koji intelektualac,ako si hordas kako se predstavljas onda me znas i pitao sam te iz tog razloga,pokemonu
Ja sam prije svega navijac Sarajeva.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 nov 2010, 17:35

mah nebitno za koga ko navija,bitna je jedna stvar a to je da ste ko roboti,prosle godine belaj nista se nije postiglo ove godine ce bit isto,poslije dvije godine kad pogledate vi ce te bit glavni krivci sto vam klub lose igra...i sto ne ide u evropu,ista stvar je bila i sa zeljom otjerase osima navijaci zbog 3 losa rezulatata,tesko da ce u ovom trenutku doci neko ko ima pare i hoce da ih ulozi,zasto? niko nece da mu navijaci odredjuju sta ce sa svojim parama...shvatite kako hocete ali ovo samo tjera ozbiljne biznismene i ulagace...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 nov 2010, 17:37

dobro je ba padobranac 8-) ....inace hordasi su na sjeveru a ti ides na istok kolk znam :mrgreen: :lol:

znaci pitar si :P :P nisi hordas,ne moze te poznat :mrgreen:

ajd stvarno dosta zaebancije....kak vam ne dosadi jbt...

haj zdravo...treba ovo zakljucat 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:37

Da odgovorim, naravno da sam za odlazak tih navedenih grobara, no isto tako cu ti reci da nisam ni za to da mi udruzenje i slicni biraju ko ce voditi klub. Dobro su izabrali Blekica, pa taj je klub osramotio za četiri mjeseca kao ni jedan predsjednik u istoriji. Eto, to ti je donijelo udruzenje, Sveto se okreće u grobu sada, ajde makar manje nego onda kada je Zijo imao svoj sou na Kosevu.
a ko bi birao? ja sam zato da biraju clanovi kluba, ono to je idealan scenarija, barem u ovakvim zakonskim rjesenjima. udruzenje je donijelo dosta toga dobrog, jedino im je zamjeriti sto nisu milioneri pa da mogu udovoljiti svakojakoj gradskoj halasi, ljudi se bore za klub institucionalnim i legalnim putem. ziji jedino zamjeram to sto nije ogolio stvari do kraja, to je osto duzan uraditi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 17:38

Mozda njega Braco Gumena Glava uvede za 7KM :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:42

sarajlija89 je napisao/la:

dobro je ba padobranac 8-) ....inace hordasi su na sjeveru a ti ides na istok kolk znam :mrgreen: :lol:

znaci pitar si :P :P nisi hordas,ne moze te poznat :mrgreen:

ajd stvarno dosta zaebancije....kak vam ne dosadi jbt...

haj zdravo...treba ovo zakljucat 8-) 8-)

vrati se malo unazad koji post pa ces vidjeti da sam se tako izjasnio...PITAR... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A hoces da ti kazem svoj nick na fksinfu :D

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 17:44

Padobranac,karta za istok je 10 KM(Ja mislim)posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

Ali .. neki su sad sutili,sve dok momak nije rekao 7 KM, jer se cijena za kartu(ISTOK) najvise mijenjala..

Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,a jos vise sto neko u svoje ime kaze opala 95 % navijaca. I opet cu ga ja pitat kojih 95 % navijaca,jer on smatra tih 95 % pod sjever,pa mozemo mi do ujtru tako. Jer pola nece da sagleda konkretno stvari, pola hoce i sve u krug.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 15 nov 2010, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
NON MOLLARE MAI

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:45

Megamon je napisao/la:

i dalje stoji pitanje i jos uz to hoces broj tel.?

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:46

Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec dugih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

Ali .. neki su sad sutili,sve dok momak nije rekao 7 KM, jer se cijena za kartu(ISTOK) najvise mijenjala..

Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,a jos vise sto neko u svoje ime kaze opala 95 % navijaca. I opet cu ga ja pitat kojih 95 % navijaca,jer on smatra tih 95 % pod sjever,pa mozemo mi do ujtru tako. Jer pola nece da sagleda konkretno stvari, pola hoce i sve u krug.
nemoj se ljutiti, ali stvarno previse skrecete u stranu, a ne dajete nista konkretno, raja vas proziva iz razloga sto samo strumf ne moze povezati ovu osovinu alihodzic, baljak, cimic, merdanovic, fazlagic ->varesanovic>manipulisanje igracima.

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:48

Megamon je napisao/la:

Nikad izvini, definitivno ili mozda livada :D :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:49

Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

ma muka mi vise od svega i nadju se pokemoni i sl.da ka.ke zbog cijene karte koju sam rek'o...zar ti nisi STRUMF, :D :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 17:50

@padobranac,mangup ne treba biti na forumu nego na drugim mjestima.Kako ti je zanimljivo pisati kad si vec provaljen.OK zayebancija necu se ljutiti a sad se jos praviti "plavusa" pa pored istine opet furati svoj fazon nije mi jasno nikako.Registruj se kao navijac zelje na forum,slobodno malo podyebaji necu ti nista reci.Sve je dobro dok je u granicama pozitivne zayebancije.Ovim sto zezaju za hrenovke niko nista nije rekao.Prosle sezone mi vas zezali za majice "osvajaci kupa" vi nas ove za hrenovke itd.samo te molim da ne pokazujes svoj komplex javno.Rusi ugled ostalih manijaka.

I svegati sto ce meni tvoj broj,sta zelis dokazati kad je sve vec dokazano?
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 nov 2010, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 17:50

borbadokraja je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec dugih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

nemoj se ljutiti, ali stvarno previse skrecete u stranu, a ne dajete nista konkretno, raja vas proziva iz razloga sto samo strumf ne moze povezati ovu osovinu alihodzic, baljak, cimic, merdanovic, fazlagic ->varesanovic>manipulisanje igracima.

Slazem se s tobom. Ali kad bi svi vise citali,vratili se nazad na postove,samo eto vrati koju stranicu nazad i rekao sam kako se baljak prislepao igracima,vecina ga tu nije ni vidjela. Ali isto tako stoji da su igraci trazili svoje sto im posteno pripada,jer im svi zaista previse duguju.A Mirza je uz njih bio i za vrijeme blekica,samo su ga blekicevi u upravi molili ,odnosno njega i igrace,da to ne iznose u javnost,i bice plata bice.. a i rekao sam sto da ne iznose - radi sponzora.
NON MOLLARE MAI

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:51

asistent je napisao/la:
Megamon je napisao/la:

Nikad izvini, definitivno ili mozda livada :D :D

...LEDINA... :D

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:51

Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je 10 KM(Ja mislim)posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,
Za vrijeme evrope? Ma nemoj? A kolika je bila 8-) strumfu? 8-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 17:52

večeras u 20 sati na ALFI TV Blekić-Baljak i još..... :D face to face
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:53

Megamon je napisao/la:@padobranac,mangup ne treba biti na forumu nego na drugim mjestima.Kako ti je zanimljivo pisati kad si vec provaljen.OK zayebancija necu se ljutiti a sad se jos praviti "plavusa" pa pored istine opet furati svoj fazon nije mi jasno nikako.Registruj se kao navijac zelje na forum,slobodno malo podyebaji necu ti nista reci.Sve je dobro dok je u granicama pozitivne zayebancije.Ovim sto zezaju za hrenovke niko nista nije rekao.Prosle sezone mi vas zezali za majice "osvajaci kupa" vi nas ove za hrenovke itd.samo te molim da ne pokazujes svoj komplex javno.Rusi ugled ostalih manijaka.

I svegati sto ce meni tvoj broj,sta zelis dokazati kad je sve vec dokazano?

mangup,pa ne znam ko je mangup...........pa zbog vas mangupa sam se prijavio,da ljudi vide da ima NEISTOMISLJENIKA :o

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:54

Slazem se s tobom. Ali kad bi svi vise citali,vratili se nazad na postove,samo eto vrati koju stranicu nazad i rekao sam kako se baljak prislepao igracima,vecina ga tu nije ni vidjela. Ali isto tako stoji da su igraci trazili svoje sto im posteno pripada,jer im svi zaista previse duguju.A Mirza je uz njih bio i za vrijeme blekica,samo su ga blekicevi u upravi molili ,odnosno njega i igrace,da to ne iznose u javnost,i bice plata bice.. a i rekao sam sto da ne iznose - radi sponzora.
igraci su apsolvirani oni su svoju porciju jezikove juhe dobili i sa tim treba zavriti dok se klub ne ocisti, mirza se sam nije mogao ovim klosarim oduprijeti i pljuno je na horde, to je neoprostivo, no sad se fokus mora prvenstveno prebaciti na ova cetiri debila i svakoj nastupajucoj upravi to kao prvenstveni uslov postaviti ako zele podrsku navijaca, sa njima nema ozdravljenja fks-u pa makar i abramovic dosao.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:55

asistent je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je 10 KM(Ja mislim)posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.

Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,
Za vrijeme evrope? Ma nemoj? A kolika je bila 8-) strumfu? 8-)

RECI NAM,MI SMO STRUMFOVI.....NE ZNAMO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.