Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
I onda se pitamo sto nam se ovo desava
koji intelektualac,ako si hordas kako se predstavljas onda me znas i pitao sam te iz tog razloga,pokemonu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
Ja sam prije svega navijac Sarajeva.padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
koji intelektualac,ako si hordas kako se predstavljas onda me znas i pitao sam te iz tog razloga,pokemonu
dobro je ba padobranacpadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
a ko bi birao? ja sam zato da biraju clanovi kluba, ono to je idealan scenarija, barem u ovakvim zakonskim rjesenjima. udruzenje je donijelo dosta toga dobrog, jedino im je zamjeriti sto nisu milioneri pa da mogu udovoljiti svakojakoj gradskoj halasi, ljudi se bore za klub institucionalnim i legalnim putem. ziji jedino zamjeram to sto nije ogolio stvari do kraja, to je osto duzan uraditi.Da odgovorim, naravno da sam za odlazak tih navedenih grobara, no isto tako cu ti reci da nisam ni za to da mi udruzenje i slicni biraju ko ce voditi klub. Dobro su izabrali Blekica, pa taj je klub osramotio za četiri mjeseca kao ni jedan predsjednik u istoriji. Eto, to ti je donijelo udruzenje, Sveto se okreće u grobu sada, ajde makar manje nego onda kada je Zijo imao svoj sou na Kosevu.
sarajlija89 je napisao/la:dobro je ba padobranacpadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
koji intelektualac,ako si hordas kako se predstavljas onda me znas i pitao sam te iz tog razloga,pokemonu....inace hordasi su na sjeveru a ti ides na istok kolk znam
![]()
![]()
znaci pitar si![]()
nisi hordas,ne moze te poznat
![]()
ajd stvarno dosta zaebancije....kak vam ne dosadi jbt...
haj zdravo...treba ovo zakljucat![]()
Megamon je napisao/la:Ja sam prije svega navijac Sarajeva.padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Evo pita me decko hocu li da mi posalje svoju sliku.Nema sta sve internet huligani![]()
nemoj se ljutiti, ali stvarno previse skrecete u stranu, a ne dajete nista konkretno, raja vas proziva iz razloga sto samo strumf ne moze povezati ovu osovinu alihodzic, baljak, cimic, merdanovic, fazlagic ->varesanovic>manipulisanje igracima.Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec dugih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.
Ali .. neki su sad sutili,sve dok momak nije rekao 7 KM, jer se cijena za kartu(ISTOK) najvise mijenjala..
Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,a jos vise sto neko u svoje ime kaze opala 95 % navijaca. I opet cu ga ja pitat kojih 95 % navijaca,jer on smatra tih 95 % pod sjever,pa mozemo mi do ujtru tako. Jer pola nece da sagleda konkretno stvari, pola hoce i sve u krug.
Nikad izvini, definitivno ili mozda livadapadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Ja sam prije svega navijac Sarajeva.
i dalje stoji pitanje i jos uz to hoces broj tel.?
Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.
Ali .. neki su sad sutili,sve dok momak nije rekao 7 KM, jer se cijena za kartu(ISTOK) najvise mijenjala..
Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,a jos vise sto neko u svoje ime kaze opala 95 % navijaca. I opet cu ga ja pitat kojih 95 % navijaca,jer on smatra tih 95 % pod sjever,pa mozemo mi do ujtru tako. Jer pola nece da sagleda konkretno stvari, pola hoce i sve u krug.
borbadokraja je napisao/la:nemoj se ljutiti, ali stvarno previse skrecete u stranu, a ne dajete nista konkretno, raja vas proziva iz razloga sto samo strumf ne moze povezati ovu osovinu alihodzic, baljak, cimic, merdanovic, fazlagic ->varesanovic>manipulisanje igracima.Alen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je bila(ja mislim) posto ne idem na istok vec dugih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.
asistent je napisao/la:Nikad izvini, definitivno ili mozda livadapadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Ja sam prije svega navijac Sarajeva.
i dalje stoji pitanje i jos uz to hoces broj tel.?![]()
Za vrijeme evrope? Ma nemoj? A kolika je bilaAlen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je 10 KM(Ja mislim)posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.
Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,
Megamon je napisao/la:@padobranac,mangup ne treba biti na forumu nego na drugim mjestima.Kako ti je zanimljivo pisati kad si vec provaljen.OK zayebancija necu se ljutiti a sad se jos praviti "plavusa" pa pored istine opet furati svoj fazon nije mi jasno nikako.Registruj se kao navijac zelje na forum,slobodno malo podyebaji necu ti nista reci.Sve je dobro dok je u granicama pozitivne zayebancije.Ovim sto zezaju za hrenovke niko nista nije rekao.Prosle sezone mi vas zezali za majice "osvajaci kupa" vi nas ove za hrenovke itd.samo te molim da ne pokazujes svoj komplex javno.Rusi ugled ostalih manijaka.
I svegati sto ce meni tvoj broj,sta zelis dokazati kad je sve vec dokazano?
igraci su apsolvirani oni su svoju porciju jezikove juhe dobili i sa tim treba zavriti dok se klub ne ocisti, mirza se sam nije mogao ovim klosarim oduprijeti i pljuno je na horde, to je neoprostivo, no sad se fokus mora prvenstveno prebaciti na ova cetiri debila i svakoj nastupajucoj upravi to kao prvenstveni uslov postaviti ako zele podrsku navijaca, sa njima nema ozdravljenja fks-u pa makar i abramovic dosao.Slazem se s tobom. Ali kad bi svi vise citali,vratili se nazad na postove,samo eto vrati koju stranicu nazad i rekao sam kako se baljak prislepao igracima,vecina ga tu nije ni vidjela. Ali isto tako stoji da su igraci trazili svoje sto im posteno pripada,jer im svi zaista previse duguju.A Mirza je uz njih bio i za vrijeme blekica,samo su ga blekicevi u upravi molili ,odnosno njega i igrace,da to ne iznose u javnost,i bice plata bice.. a i rekao sam sto da ne iznose - radi sponzora.
asistent je napisao/la:Za vrijeme evrope? Ma nemoj? A kolika je bilaAlen Škoro je napisao/la:Padobranac,karta za istok je 10 KM(Ja mislim)posto ne idem na istok vec nekih 6-7 god, jedno vrijeme je bila 5 KM,pa 7, a od dolaska blekiceve uprave 10 KM. Za vrijeme Evrope je obicno karta uvijek bila skuplja.
Procitajte par mojih postova,mozda vam otvore oci,ali tuzno je da svoju bordo bracu prozivate kao strumfove,strumfu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.