Bas to i ja kontam, spominjao je i komentator da se dijeci sto skupljaju loptice u Bazelu pridaje velika paznja jer je i sam Roger to nekada radio.ronaldo99 je napisao/la:A jbg ko ne bi, rodni grad, mjesto je gdje sve pocelo, gdje je skupljao loptice Beckeru i ostalima, dodje do 10-te titule.NadalRafa je napisao/la:Place Federer. Vidi se da mu znaci ovo.
Nije mala stvar.
Btw i ja kontam da ce igrati Pariz bas zbog broja 3, a cuj nije nerealno da osvoji recimo i Pariz i WTF ipak je uvijek bio jak na dvoranskim uslovima, sve je moguce, samo da on dodje pa da uzivamo u turniru, jer svaki turnir gdje su oni svi tu je nagrada za nas gledaoce
Iskreno mislim da nema sansi na WTF osim neke srece jer ce svi bit izuzetno naspanovani plus ne ginu tri cetri najteza moguca meca jer tu samo najbolji dolaze. Po meni ce Djokovic najvise grist al ne treba zaboravit ni Medvedeva koji je u najjacoj formi i Nadala koji ima veliki motiv sad poslije USO. Sto se Pariza tice, poznato je da taj turnir uvijek neko iznenadi i osvoji, cini mi se Sock i prosle godine Khachanov, to dovoljno govori. Opet sve osim Fedala i Djodeva da tako kazem hahah bi bilo iznenadjenje. Mozda bi cak volio vidjet kako bi se Roger snasao sa onom igrom Mede. Bilo bi bas zanimljivo. Sve u svemu, nadam se da ce bar ucestvovati Roger jer jak Roger znaci i jak Rafaelo kao i Nole.
@Unofficialpage i ja bas to kontam, koliko covjek kesha uzme to nije humano. Vjerujem da i u produzavanju njegove karijere veliku ulogu imaju i sponzori. Ma da nagrada iz Bazela i nije "neka" za njega