Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samoposteno
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samoposteno » 27 okt 2019, 20:20

Unproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti :lol:
Kad ste igrali prijateljsku protiv sudija :lol: :lol:

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 27 okt 2019, 20:21

samoposteno je napisao/la:
Unproforumas je napisao/la:Sarajevo sa bivolom na klupi, bez kondicionog trenera, bojkotom glavnih igraca, protiv sudija i saveza i dalje prvo na tabeli. Ovu ligu treba ugasiti :lol:
proslog vikenda :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 27 okt 2019, 20:23

Unproforumas je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
proslog vikenda :lol:
Tad ste bili u istoj ekipi :D

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 27 okt 2019, 21:27

Schlager je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
Riziko je napisao/la:Penal bio, ruka na ramenu Vranješa.
Iskreno, nema veze s penalom.
Komentator na Arena je rekao da je bio penal,ali da je crveni prestrog.
Al realno,ono se i moze svirati,a i ne mora.cak i da imamo VAR..Naivno je odbrambeni igrac Tuzle s ledja stavio ruku na Vranjesovo rame.

Ma cist penal, bez veze rasprava. Jedino nesto su mijenjali, nema vise penal i crveni, mogu za to kmecat slobodno. :mrgreen:

Niste losi, krenulo i vas. Takva liga, par kola bos il' hadzija.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 27 okt 2019, 21:41

Liga je bas izjednacena i svak svakoga moze zahebati.
Povezu se dva tri poraza i pada se osjetno na tabeli a isto tako pobjede dizu gore.
Ocit primjer je velez, ljude poslije 5 kola svi prezalili a od kako je dudic dosao imaju rezultate bas dobre.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 00:54

e cuj guraju se sarajevski klubovi....da je neki njihov klub igrao za titulu i izgubio je zbog onakvog penala u Bijeljini kao sto se Zelji desilo,ljudi bi istupili iz lige....ali eto guraju se sarajejevski klubovi....svasta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 okt 2019, 01:28

BordoSarajevo je napisao/la:Sarajevo opet pokradeno, penal bi donio pobjedu..
Penal protiv Borca, Tuzle, Slobode...
Dokle??

Osim dva prekršaja za Čelik koji su išli u korist Sarajeva, sve ostalo u ovih 14 kola je na štetu Sarajeva.

Prvenstvo nije regularno. Jedni te isti uvijek oštećeni, jedni te isti uvijek pogurani.

DO KAD?
Sto ne pricas za penal za nas kada Stanojevic ili je Serbecic udara Jusica direktno u nogu pred sudijom? Spominjes penal, a Ahmetovic prvo napravi faul na Jusicu, kad vec seres de makar sekundu budi objektivan :facepalm:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 okt 2019, 04:33

delinjo je napisao/la:e cuj guraju se sarajevski klubovi....da je neki njihov klub igrao za titulu i izgubio je zbog onakvog penala u Bijeljini kao sto se Zelji desilo,ljudi bi istupili iz lige....ali eto guraju se sarajejevski klubovi....svasta
Pa sto bi Željo istupio kad su i oni na isti način dolazili do titula, nema logike.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 okt 2019, 08:08

ZaNjuBoriSe je napisao/la:Gledam ponovo utakmicu premotanu na areni, Tuzla bez krstene sanse...penal na Vranjesu cist kao suza...sam ide na gol, povlaci ga za rame Efendic dovoljno da ga omete, ne znam cemu polemika.

Zasto niko ne polemise žuti karton golmanu Tuzle za faul van sesnaesterca?????
Ma ne moze Borcu niko nista reci sto se "guranja" tice. Do sada su sve cisto i posteno odigrali, svaki penal koji je dosudjen je bio prekrsaj i opravdana najstroza kazna (barem ono sto sam gledao utakmica na Areni).

Sto se prekrsaja golmana tice i zutog kartona, mislim da ono nije uopste bilo za karton. Ocigledno je da je isao na loptu, a ako si vec premotao i gledao , onda pogledaj opet da je prvo ostvario kontakt sa loptom, sto mu je i bio cilj. Ako cemo vec komentarisati tu situaciju i sudijsku odluku, onda sudija nikako nije trebao pokazati karton ili ako ga je vec pokazao onda je trebao crveni da bude. Ali, ponavljam, ono nije bio prekrsaj za karton.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 28 okt 2019, 09:48

delinjo je napisao/la:e cuj guraju se sarajevski klubovi....da je neki njihov klub igrao za titulu i izgubio je zbog onakvog penala u Bijeljini kao sto se Zelji desilo,ljudi bi istupili iz lige....ali eto guraju se sarajejevski klubovi....svasta
Drug, pusti njih, idemo ovo. Ispoštuj. Takođe svi ostali navijači i simpatizeri Želje koji čitate i pišete, nebitno gdje ste, hoćete li, možete li doći u nedelju. Za početak neka ovo bude vaš mali doprinos.

slika

Link za avatar.
https://i.ibb.co/xYpL09b/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg

Biće Željo opet Šampion!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 okt 2019, 10:21

:lol:
Pored vasih problema kojih imate bog zna koliko, ti se opet o sudjenju i sarajevu :lol:

Tu gamad niste pobjedili na Kosevu 34 godine...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 okt 2019, 10:35

Stvarno je nevjerovatno koliko Kovacevic pravi gresaka i ima kikseva. Mislim da ce se svaki napadac Sarajeva koji je objektivan sloziti s ovim. Jucer isto izlazi na loptu na 20 metara i preskoci ga lopta kao dijete neko, sreca pa je bio Lazic tu. Mislim da se preveliki hype digao oko momka, kao sto je bilo ono jedno vrijeme za Kjosevskog, pa je propao kao niko.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 28 okt 2019, 11:01

bhpremierliga12 je napisao/la:Stvarno je nevjerovatno koliko Kovacevic pravi gresaka i ima kikseva. Mislim da ce se svaki napadac Sarajeva koji je objektivan sloziti s ovim. Jucer isto izlazi na loptu na 20 metara i preskoci ga lopta kao dijete neko, sreca pa je bio Lazic tu. Mislim da se preveliki hype digao oko momka, kao sto je bilo ono jedno vrijeme za Kjosevskog, pa je propao kao niko.
Sarajevski novinarsko/sportski lobi je spreman izgurati smiješnog Kjosevskog pa i ovog klauna do kojekakvih reprezentacija :sick:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 okt 2019, 11:30

Kovacevic je jedan od tri najlosija golmana lige.
To znaju i navijaci Sarajeva ali sute ne bi li ga lobi negdje uvalio i tako njima donio neke pare od transfera.

I nije mi jasno kako Sloboda fora nema novca, nema treninga, bojkot a ovamo pretrca Sarajevo kao da su sa amaterima igrali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 28 okt 2019, 11:57

Umorni su od HSV-a ... :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 28 okt 2019, 13:35

CityCity je napisao/la:
tuzla1983 je napisao/la:Sa ovako dirigovanim suđenjem kao što je to danas Mulahasanović uradio mi ubijamo fudbal u BiH. Niko normalan neće se odlučit da ulaže novac u ovu ligu - koja je skrojena po nacionalnom ključu kao i cijela država. U toj situaciji klubovi iz Tuzle, Mostara, Zenice i dr. krajeva BiH gdje je većinsko bošnjalko stanovništvo nikada neće igrati bitnu rolu jer to pripada sarajevskim klubovima. Što se tiče druga dva naroda oni imaju svoj dio kolača i nažalost to je tako. Pogledajmo samo sudijsku organizaciju koja je bazirana sa tri prostore Sarajevo, B. Luka i Hercegovina i oni uz saglasnost NS odrađuju poslove jedni drugima. Ako se sljedeće godine ne napravi određen iskorak u NS liga se komotno može ugasiti.
Apsolutno tačno.Dodao bih samo još jednu činjenicu koja se manje spominje:Komentatori utakmica na sarajevskoj televiziji-platformi Moja TV su neobjektivni navijači sarajevskih klubova-sarajlije,takođe slično na arenisport,sportski novinari na BHT1,Hayatu itd su sarajlije,"stručni saradnici-komentatori u emisijama prve lige su sarajlije-igrači i navijači(dogani,jusufbegovići itd),bivši fudbaleri u studiju su uglavnom sarajlije,emisije o ligi se svedu da se 80% priča o igri sarajevskih klubova,sarajevski portali poput ovog sportsport su uglavnom u funkciji sarajevskih sudija i klubova itd,itd.Pošto niko osim sarajevskih klubova ne može u ovakvom rasporedu snaga računati na prosperitet i ići u Evropu i uzeti neku kakvu takvu kintu logično će neko ubrzo postaviti pitanje i svrhe te lige i pravljenja bezveznih velikih troškova.Za ovo što sad imamo nažalost dovoljan nivo je i kantonalna liga.
Dobro, vi se ponosite sto ste sarajevski pusikurci, eno bratama Sarajevo dade gol dok im igrac lezi, a oni crkose od dragosti.
Tako i vi spalir napravite opet, a oni nek vas karaju do jaja. :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 okt 2019, 13:42

Najbolji golman u ligi je Pavlovic!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 okt 2019, 13:55

redbull93 je napisao/la:Najbolji golman u ligi je Pavlovic!
Daleko najbolji.
Treba samo uzeti u obzir kakvu mrtvačku odbranu imamo i da čovjek nije kriv ni za jedan gol do sad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 okt 2019, 13:55

Zip je napisao/la::lol:
Pored vasih problema kojih imate bog zna koliko, ti se opet o sudjenju i sarajevu :lol:

Ne daju im sudije kazu :lolno:
Vidis da je hudnik pozarni na ovom forumu i samo komentarise Sarajevo, bgm kao da smo im mi konkurencija u njihovoj tradicionalnoj borbi za opstanak :D

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 28 okt 2019, 14:05

Osttribine je napisao/la:
Zip je napisao/la::lol:

Ne daju im sudije kazu :lolno:
Vidis da je hudnik pozarni na ovom forumu i samo komentarise Sarajevo, bgm kao da smo im mi konkurencija u njihovoj tradicionalnoj borbi za opstanak :D
Nemoj tako, za par godina ce se oni borit za prvo mjesto
Al u 1 ligi federacije
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.