NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Lik poredi ekipu s Dwightom, Beverlyjem, Arizom, Terryjem i nizom igraca koji su DOKAZALI da imaju NBA kvalitet s ovim eurocup amaterima. Pa dobro druze da li je realno da si toliko ostrascen i mrzis lika ? Strasno kakav lik, bolesno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rekao je da je bio poduhvat odvesti tu ekipu do 2.SEEDA a ne do PO.Citaj s razumijevanjem.A vala ti mrzis 10x vise Bradu nego mi CurryaEpidaurus je napisao/la:Lik poredi ekipu s Dwightom, Beverlyjem, Arizom, Terryjem i nizom igraca koji su DOKAZALI da imaju NBA kvalitet s ovim eurocup amaterima. Pa dobro druze da li je realno da si toliko ostrascen i mrzis lika ? Strasno kakav lik, bolesno.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Donnie Darko je napisao/la:frajer hladno usporedi horrya i fishera sa marquise chrissom i glenom robinsonom trecim
vrijeme za laku noc

A Eric Pashall?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kako je meni ovaj BosniaBoston simpa momak, niko ga ne citira, niko ne diskutuje s njim, a na svaku odgovara 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Nail for Real
- Kontakt:
#BeFriendsWithHimBrokula je napisao/la:Kako je meni ovaj BosniaBoston simpa momak, niko ga ne citira, niko ne diskutuje s njim, a na svaku odgovara

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Eto tebi citirajuBrokula je napisao/la:Kako je meni ovaj BosniaBoston simpa momak, niko ga ne citira, niko ne diskutuje s njim, a na svaku odgovara

P.S dovoljno sam ti bitan cim me svako malo prozivas
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 okt 2019, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svega ovdje ima za procitati...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Realno hajlajt veceri pivotiranje Spellmana ili kako vec dok stoji sam ispod kosa
- najrodjeniji
- Kontakt:
Jeste vrijeme, očito ne znaš da čitaš ili je kasno pa mozak ne radi najbolje. Poredim sa donkijem i DL-om njih, ostalo je istoDonnie Darko je napisao/la:frajer hladno usporedi horrya i fishera sa marquise chrissom i glenom robinsonom trecim
vrijeme za laku noc
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Al ubiste vise 
Da vidimo sad malog Moranta

Da vidimo sad malog Moranta

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ja tebi uvijek odgovaram, ostali mi nisu bitni <3BosniaBoston je napisao/la:Eto tebi citirajuBrokula je napisao/la:Kako je meni ovaj BosniaBoston simpa momak, niko ga ne citira, niko ne diskutuje s njim, a na svaku odgovaraImamo istu ulogu,vodonose glavnim debaterima.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma bitno je da imam tebe,tuzitelja,kujicu moju malu<3Brokula je napisao/la:Ja tebi uvijek odgovaram, ostali mi nisu bitni <3BosniaBoston je napisao/la:Eto tebi citirajuBrokula je napisao/la:Kako je meni ovaj BosniaBoston simpa momak, niko ga ne citira, niko ne diskutuje s njim, a na svaku odgovaraImamo istu ulogu,vodonose glavnim debaterima.
#Punoljetstvo
Brate ljudi propustili ukupno preko pola sezone, Ariza mu bio najbolji scorer ekipe sa 13 ppg. Tarik Black starto, gledo ja svaku tekmu. Imo sam.negdje sliku ooja kaze da du stsrteri tad propustili preko 100 tekmi skupa, i to je odveo do 2og seeda, zamisli da mu je samo playoff bio prioritet, znaci prdez u WCu. Ja kad sam ti govorio da je Brada prosle sezone morao davat 36 ppg da ima sansu sa dobije tekme, govorio si da nabija statistiku. Curry ce morati preko 30 davat. Ali necu da budem tendiciozan, nije upitanju Bradu. Igrac Currijevog kalibra bi trebao uci u playoff, mada rano je donositi zakljucke.Epidaurus je napisao/la:Lik poredi ekipu s Dwightom, Beverlyjem, Arizom, Terryjem i nizom igraca koji su DOKAZALI da imaju NBA kvalitet s ovim eurocup amaterima. Pa dobro druze da li je realno da si toliko ostrascen i mrzis lika ? Strasno kakav lik, bolesno.
Mozda ga mrzim al nikad ne lupam gluposti da nije superstar il jedan od 5-6 najboljih igraca lige. Dok vi recimo pisete da se trostruki NBA prvak i dvostruki MVP lige (jedini unanimous MVP IKAD) treba nekome dokazivat. Ja bih rekao da takva logika prilici umobolnim osobama ili nekome ko namjerno odbija sagledat stvari realno.BosniaBoston je napisao/la:Rekao je da je bio poduhvat odvesti tu ekipu do 2.SEEDA a ne do PO.Citaj s razumijevanjem.A vala ti mrzis 10x vise Bradu nego mi CurryaEpidaurus je napisao/la:Lik poredi ekipu s Dwightom, Beverlyjem, Arizom, Terryjem i nizom igraca koji su DOKAZALI da imaju NBA kvalitet s ovim eurocup amaterima. Pa dobro druze da li je realno da si toliko ostrascen i mrzis lika ? Strasno kakav lik, bolesno.
@aleme
U pravu si sve sto kazes samo me nemoj vise prat ziv i zdrav bio. Eto cak i da kazes da je nebo narandzasto ja cu se slozit samo da vise ne citam tvoje gluposti. Ziv bio.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Alem ce dobiti od mene glas za forumaša godine, čisto jer čovjek ne odustaje od svojih principa
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- Barbarossa
- Kontakt:
I od mene isto
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Slab si na Currija skroz 
Pa nije ti brat

Pa nije ti brat
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 okt 2019, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dragi Aleme, Bradu trenira Mike koji je njemu vazduh u dvorani podredio, sve se vrti oko Hardena. S druge strane imaš Kerra koji i nakon raspada ovog ljeta cijele ekipe, i dalje Stepha vrti u off ball cirkusu što je sramotno za vidjet. Čovjek treba imati loptu u rukama 25 minuta minimalno, a ne glupirati se trčkarajući za neke igrače koji nisu dostojni ABA lige.
Kerr se provlačio godinama, ali u suštini prosječan trener
Pa ja vjerujem da ce uci u playoff realno, suvise je rano za bilo sta, komentarise se trenutno stanje nista vise. Ali ako ne udje slaba su ta opravdanja realno. Nista viseBrokula je napisao/la:Pa dragi Aleme, Bradu trenira Mike koji je njemu vazduh u dvorani podredio, sve se vrti oko Hardena. S druge strane imaš Kerra koji i nakon raspada ovog ljeta cijele ekipe, i dalje Stepha vrti u off ball cirkusu što je sramotno za vidjet. Čovjek treba imati loptu u rukama 25 minuta minimalno, a ne glupirati se trčkarajući za neke igrače koji nisu dostojni ABA lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.