NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Sta je ovo sa GSW-a jbt.Znam da nema Duranta i da je Thompson povrijedjen,ali zar su toliko ovisili o njima da sad se ne mogu sastavit sa loptom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa nije samo do njih dvojice.Fali tu jos vrlo vaznih igraca.DamirT je napisao/la:Sta je ovo sa GSW-a jbt.Znam da nema Duranta i da je Thompson povrijedjen,ali zar su toliko ovisili o njima da sad se ne mogu sastavit sa loptom
- Barbarossa
- Kontakt:
Durant je bio 50% one ekipe , ostalih 50% njihova uigranost jer su dugo zajedno i tjt
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kad god neko napiše da je do Duranta znaš koliko ljudi ne prate NBA
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kad god neko napise da je do Duranta,znas da je Besko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izgleda da za ove nema potrebe. Mogao bih nesto drugo staviti.BosniaBoston je napisao/la:Opet si iskoristio avatar kletvu majstore!Zadrzi magarca do aprila pa onda “obuci” grb LakersaJustin je napisao/la:On i Donkey su se posrali na ligu kad su nagovorili onog mentalno nestabilnog da dodje. Normalno da ih raja ne gotivi.Brokula je napisao/la:Zar je Steph ovoliko ljudi istraumirao jbt, tek se sad vidi

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A vidi ovog mutanta Russella.
Licno sumnjam da ce vise ikad i blizu odigrati sezonu kakvu je imao proslu.Bude li to slucaj,GS ce biti na dodatnim mukama,jer ostaje na rosteru.

Licno sumnjam da ce vise ikad i blizu odigrati sezonu kakvu je imao proslu.Bude li to slucaj,GS ce biti na dodatnim mukama,jer ostaje na rosteru.
Dati mu da se ispucava i trejdovati ga za neko kriloNEZALAGANJE je napisao/la:A vidi ovog mutanta Russella.![]()
![]()
Daleko najveca greska da su njemu dali max...NEZALAGANJE je napisao/la:A vidi ovog mutanta Russella.![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma decko nije dobar u glavi nikako.Nikad bije bio.Odigrao sezonu u dobroj organizaciji za dobar ugovor i to je to.
Ali hajde,treba sacekati sezonu,da ne ispadne kako sam neki hejter nakon 2 tekme.
Licno mi je indikativno da je BKN otvoreno trazio Irvinga,iako su imali AS igraca u Russellu i da je on njima odgovarao,ne bi oni trazili nekog na toj poziciji.
Ali hajde,treba sacekati sezonu,da ne ispadne kako sam neki hejter nakon 2 tekme.
Licno mi je indikativno da je BKN otvoreno trazio Irvinga,iako su imali AS igraca u Russellu i da je on njima odgovarao,ne bi oni trazili nekog na toj poziciji.
Gubiti 30+ od Oklahome, to je stvarno nizko... Citam pisu ljudi da je najbolje tankati... ja neznam dal su svejstni sta bi to znacila za currya i njegov legacy a i legacy jedne fransize ko sto je GS.
Curry nastavio da odmara 4. cetvrtine.
Mozel Curry nosit ekipu?

Koji raspad od ekipe 

- Nail for Real
- Kontakt:
D'Angelo je neefikasan scorer + los u odbrani. Nije on pomoc Stephu, on se ubio za Minnesotu, Phoenix i tako te ekipeNEZALAGANJE je napisao/la:Ma decko nije dobar u glavi nikako.Nikad bije bio.Odigrao sezonu u dobroj organizaciji za dobar ugovor i to je to.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Carsen Edwards > prco
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Polako,polako.Ovakva promjena rostera se itekako mora osjetiti.Druga stvar,GW ne igra sistem da se da lopta u ruke jednom covjeku i hajmo.Cilj je da cijela ekipa igra.Ovaj roster nema kvalitet za takvu igru,ali to ne znaci da treba sad mijenjati cijeli sistem i reci rvo ti lopta Curry,nosi nas.Ispali po 20 trojki itd.alemsa je napisao/la:Mozel Curry nosit ekipu?![]()
- najrodjeniji
- Kontakt:
Veliki igrači se ne uklapaju u sistem, sistem se kreira za njih i prema njihovim kvalitetama, ispravi me ako griješim.NEZALAGANJE je napisao/la:Polako,polako.Ovakva promjena rostera se itekako mora osjetiti.Druga stvar,GW ne igra sistem da se da lopta u ruke jednom covjeku i hajmo.Cilj je da cijela ekipa igra.Ovaj roster nema kvalitet za takvu igru,ali to ne znaci da treba sad mijenjati cijeli sistem i reci rvo ti lopta Curry,nosi nas.Ispali po 20 trojki itd.alemsa je napisao/la:Mozel Curry nosit ekipu?![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Najbolji si igrac ekipe, vidis koliko je sati. Nea tu puno filozofijeNEZALAGANJE je napisao/la:Polako,polako.Ovakva promjena rostera se itekako mora osjetiti.Druga stvar,GW ne igra sistem da se da lopta u ruke jednom covjeku i hajmo.Cilj je da cijela ekipa igra.Ovaj roster nema kvalitet za takvu igru,ali to ne znaci da treba sad mijenjati cijeli sistem i reci rvo ti lopta Curry,nosi nas.Ispali po 20 trojki itd.alemsa je napisao/la:Mozel Curry nosit ekipu?![]()
Get Ws

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 okt 2019, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nista ovoj ekipi ne fali. Dangelo i Green su all star igraci. Stavi Brona, Grka ili Hardena umjesto Stepha i bili bi top4 ekipa zapada.Edviin je napisao/la:Gubiti 30+ od Oklahome, to je stvarno nizko... Citam pisu ljudi da je najbolje tankati... ja neznam dal su svejstni sta bi to znacila za currya i njegov legacy a i legacy jedne fransize ko sto je GS.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.