Iskreno saučešće velikim navijačima GSW-a, Brokuli I Epiju
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Potdvrdjujem ! Samo ja i ti smo to rekli,sad se neki nadovezuju i kao cude se al hajd.Justin je napisao/la:Ja ti rece prije sezone nema njih u playoffu.Epidaurus je napisao/la:Do kad ce te pucat kompleksi od Stepha ? Nije ti valjda toliko unistio djetinstvo ?Justin je napisao/la:Nema Oklahoma nista jacu klupu. Tri all stara im malo. Do kada ce se traziti izgovori za Stephaniju?
Koja je to ekipa mimo LaC, LaL, Den, Hou, Uta i Por? SaS je po meni siguran bez dilema.GOAT je napisao/la:Bit ce velika borba za osmo mjesto izmedju Oklahome,Dallasa i San Antonia.Dallas mi nekako ima najvece sanse.
Nadam se da momak uziva trenutno.Osim13 je napisao/la:Igraju za SarmelaJustin je napisao/la:
Harden je ovakve poluekipe vodio do pobjeda i homecourta.Jel te stid?Epidaurus je napisao/la:Do kad ce te pucat kompleksi od Stepha ? Nije ti valjda toliko unistio djetinstvo ?Justin je napisao/la:Nema Oklahoma nista jacu klupu. Tri all stara im malo. Do kada ce se traziti izgovori za Stephaniju?
Nemoj me je.bat da si fkt uporedio Hardenovu proslosezonsku ekipu sa ovom gdje 7 igraca rotacije nema valjda 100 NBA utakmica zajednoBosniaBoston je napisao/la: Harden je ovakve poluekipe vodio do pobjeda i homecourta.Jel te stid?
Minesotadirkules je napisao/la:Koja je to ekipa mimo LaC, LaL, Den, Hou, Uta i Por? SaS je po meni siguran bez dilema.GOAT je napisao/la:Bit ce velika borba za osmo mjesto izmedju Oklahome,Dallasa i San Antonia.Dallas mi nekako ima najvece sanse.
Ona gdje su Paul i Capela bili povrijedeni nista bolja od oveEpidaurus je napisao/la:Nemoj me je.bat da si fkt uporedio Hardenovu proslosezonsku ekipu sa ovom gdje 7 igraca rotacije nema valjda 100 NBA utakmica zajednoBosniaBoston je napisao/la: Harden je ovakve poluekipe vodio do pobjeda i homecourta.Jel te stid?
Bas. Koliko ekipa ima tako 3 jaka igraca u petorci?L-Train je napisao/la:Ova ekipa da bi na nesto licila prvo Steph,D'lo i Dray trebaju da odigraju nesto,ovo kao da prisustvuju vlastitoj sahrani.
On i Donkey su se posrali na ligu kad su nagovorili onog mentalno nestabilnog da dodje. Normalno da ih raja ne gotivi.Brokula je napisao/la:Zar je Steph ovoliko ljudi istraumirao jbt, tek se sad vidi
Opet si iskoristio avatar kletvu majstore!Zadrzi magarca do aprila pa onda “obuci” grb LakersaJustin je napisao/la:On i Donkey su se posrali na ligu kad su nagovorili onog mentalno nestabilnog da dodje. Normalno da ih raja ne gotivi.Brokula je napisao/la:Zar je Steph ovoliko ljudi istraumirao jbt, tek se sad vidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.