AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ti njima na faci vidiš da su oni mrtvaci žešći.
Boze sto meni treba ovo svakr sedmicr, sjeebu mu nedjelju svakih 7 dana
Gledaj majke, Suso i Biglia još uvijek na terenu.
Ova izmjena bekova je bila tragikomična, to se mora priznati.
Ova izmjena bekova je bila tragikomična, to se mora priznati.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Imamo Memaga, da budemo 4 odozdo...memaga je napisao/la:Sto bi neko rekao imamo tim za top 4 samo nam trener kardan

Frajeri, "forumski znalci" se ovdje naklate na 2-3 igrača, kao da su samo oni krivi, a vidi i slijep i glup, da mi imamo max 2-3 igrača koja nešto vrijede Donna, Roma i Theo, ostalo je sve goli kardan za Bologne, Sampe i tako tih ekipa!

Neka je ovaj sastav Rome zato jači u pi.čku materinu. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rope imamo li sanse za 4 mjesto?
Jbt svaki njihov korner 100% šansa a naši totalno bezopasni iz kornera
Il Club più titolato al mondo!
Naravno da nemamo, dokle god se dovode prosječni treneri.
Gledaj opet neko ostavlja igrača samog
Gledaj opet neko ostavlja igrača samog

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hajde sto ne znaju iskoristiti prekide vec ih ne znaju ni braniti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Fantasista
- Kontakt:
Vrijeme je za crveni ili neki penal.
Vrati gatusa ako se moze i on vratiti i nek se bore da ne ispadnu...
-
- Kontakt:
Ljudi 5 kornera, 4 puta go visi u zraku...

Svaka solidna evropska ekipa ima nekog finog crnca u ekipi, jedino mi imamo jednog atletičara (rekoh ja davno novi Super Mario ili Niang) koji se trka sa gazelama i jednog polumrtvog bizona koji je za borbe sa lavovima....

Jeebem ti Maldini majku i tebi i Bobanu, pojačanja nam Dera, Bennacer, Leao, pichka vam materina, da vam pichka materina, što bi Maminjo rekao...
Napolje stoko, odmah poslije ove tekme!
Ovakva mrtva Roma sa ovoliko izostanaka vas nadigra, yebem ti fudbal i majku, tv ću razbiti.

Svaka solidna evropska ekipa ima nekog finog crnca u ekipi, jedino mi imamo jednog atletičara (rekoh ja davno novi Super Mario ili Niang) koji se trka sa gazelama i jednog polumrtvog bizona koji je za borbe sa lavovima....

Jeebem ti Maldini majku i tebi i Bobanu, pojačanja nam Dera, Bennacer, Leao, pichka vam materina, da vam pichka materina, što bi Maminjo rekao...

Napolje stoko, odmah poslije ove tekme!

Ovakva mrtva Roma sa ovoliko izostanaka vas nadigra, yebem ti fudbal i majku, tv ću razbiti.

-
- Kontakt:
Stoji to da je Calabria pogriješio i to se često dešava ove sezone ali veći problem je ono što se pojavljuje kod svakog trenera zadnjih godina a to je započinjanje svih napada od noge do noge ali mrcvarenjem lopte i gubljenje iste u 95% slučajeva.
A sudija yebem ti sve.
A sudija yebem ti sve.
Ma bolji smo. Od svih. Mozda samo od Juventusa nismo.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ove greške između ostalog pokazuju i koliko je ekipa u kanalu, bez samopouzdanja. Naravno, ima nešto i do debila koji igraju lopte.
Matero draga, kako dođu do toga da im Romagnoli kreira prilike, pa gdje je ostalih 9 igrača i ofanzivaca.
Matero draga, kako dođu do toga da im Romagnoli kreira prilike, pa gdje je ostalih 9 igrača i ofanzivaca.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
E Cafu ko ti 2 nosi
Joj Šefće kriva mu pojačanja koja gotovo da i ne igraju, ali zato nisu krivi ovi koji panjevi koji igraju. Ko prozove Susa ili Bigliu on je kardan, al je ok pljuvati po Benaseru, Duarteu, Krunicu, Leau, kakav stručnjak.
Kad već neće da dovedu pravog trenera, treba vratiti Gatusa, pa on je Anceloti za ovu dvojicu. Ne znam zašto su ga otpuštali, ako će dovoditi ove giampaole, piolie i slično, posle piolia slijedi nam Ventura.

Joj Šefće kriva mu pojačanja koja gotovo da i ne igraju, ali zato nisu krivi ovi koji panjevi koji igraju. Ko prozove Susa ili Bigliu on je kardan, al je ok pljuvati po Benaseru, Duarteu, Krunicu, Leau, kakav stručnjak.
Kad već neće da dovedu pravog trenera, treba vratiti Gatusa, pa on je Anceloti za ovu dvojicu. Ne znam zašto su ga otpuštali, ako će dovoditi ove giampaole, piolie i slično, posle piolia slijedi nam Ventura.
Sledece kolo ce Pioli dati otkaz.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Fantasista
- Kontakt:
Veći je problem što su igrači pali psihički i nemaju trunke samopouzdanja. Još kad imaju ovakve trenere amatere to ne može biti dobro.
-
- Kontakt:
Forumski znalac, da su doveli prava pojačanja, ne bi igrali ovi panjevi!LegendKiller je napisao/la:E Cafu ko ti 2 nosi![]()
Jel' ti i to teško skontati?
Izgleda da jest...

Hvala, poyy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.