FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BEZZA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BEZZA » 15 nov 2010, 16:46

ekii je napisao/la:

Ja u to uopste ne sumnjam sto je Mirza rekao da su mu se mjesali i sigurno da jesu,ali to je morao reci ranije za sve probleme od mjesanja do plate,a ne kad mu se samo o guzici radi!Nije smjeo iznositi na presici onako sramne informacije ijako su bile tacne ,mora imati neki red ako smo klub sto i jesmo!Ja sam samo za Sarajevo i nicija me strana ne zanima ni Blekic,a za onu upravu da ne govorim,ali sa onakim sramnim istupima da bih spasao guzicu izdao je Horde i sveti klub !
Pa morao je reci to, kad su vec pocele neistine od strane Blekica. Po tvom razmisljanju javnost ne treba da zna istinu, covjek je dugo sutio i trpio, pa je morao isprozivat sve i reci istinu. Bas je vala izdao klub i HZ, daj ne pricaj gluposti.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 16:55

BEZZA je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Ja u to uopste ne sumnjam sto je Mirza rekao da su mu se mjesali i sigurno da jesu,ali to je morao reci ranije za sve probleme od mjesanja do plate,a ne kad mu se samo o guzici radi!Nije smjeo iznositi na presici onako sramne informacije ijako su bile tacne ,mora imati neki red ako smo klub sto i jesmo!Ja sam samo za Sarajevo i nicija me strana ne zanima ni Blekic,a za onu upravu da ne govorim,ali sa onakim sramnim istupima da bih spasao guzicu izdao je Horde i sveti klub !
Pa morao je reci to, kad su vec pocele neistine od strane Blekica. Po tvom razmisljanju javnost ne treba da zna istinu, covjek je dugo sutio i trpio, pa je morao isprozivat sve i reci istinu. Bas je vala izdao klub i HZ, daj ne pricaj gluposti.

Ti si decko jako mlad ,jer vidim da si neiskusan ,jel ti mislis da fudbaleri Zelje imaju redovne plate,ali se to rijesava unutar kluba i zna se ko sta moze iznjeti javno.Jesi ikad procitao da je neki igrac iz lige pet (5) izasao i javno mimo kluba kritikovao trenera ili iznijeo neke druge probleme taj bih odmah dobio nogu, mada je to Evropa koja jako voli demokratiju.!
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 15 nov 2010, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 16:56

Ja samo ne kontam kako vi ne mozete shvatiti da su Alen Skoro, padobranac, kralj je mrtav, Bezze i jos neki frisko registrovani likovi sa kojima se raspravljate STRUMFOVI koji vas loze a vi se na to palite kao hepo kockice ;) kad su oni na forumu tu nema saika, nikad izvini i ostalih gnjavatora :lol:
Zadnja izmjena: asistent, dana/u 15 nov 2010, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 16:58

A ti si dosao kao glasnogovornik BP. Medjutim, na tvoju i na zalost BP ima nas koji znamo stvarne motive ulaska BP u Sarajevo. Unistiti klub sto vise i privatizirati ga za marku. Imas isti slucaj u KK Bosna, a isti likovi su se i spominjali prije Blekica. I da, nemam nista protiv privatizacije, mozda je to i najbolje rjesenje, no imam protiv toga da se u neke mutne radnje uvlace maloljetna djeca.
nisam kao glasnogovornik ali sam zato kao placenik ;) , mozes li nam ti reci stvarne motive ulaska, pa da nas rijesis svih neduomica, a kazes unistiti klub, kao da klub vec dosad nije skroz unisten. koji likovi i kakva kk bosna, puno granas a malo kazes. o djeci nemoj pricati, zna se ko uvlaci djecu u ovu pricu, baljak i varesanovic.
samo mi odgovori na ovo pitanje, jesi li za odlazak ove cetvorice baljak, alihodzic, merdanovic i cimic, da ili ne?
cisto da vidim ima li smisla dalje ista ti replicirati.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:00

asistent je napisao/la:Ja samo ne kontam kako vi ne mozete shvatiti da su Alen Skoro, padobranac, kralj je mrtav, Bezze i jos neki frisko registrovani likovi sa kojima se raspravljate STRUMFOVI koji vas loze a vi se na to palite kao hepo kockice ;) kad su oni na forumu tu nema saika, nikad izvini i ostalih gnjavatora :lol:
a ti BAJAT pravo...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:00

padobranac1978 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:ostavite nek trabunjaju sami sa sobom nema smisla vise mi cemo nase pokazati na gostovanjima i na Kosevu kao i do sad a oni nek se ovdje dokazuju;)

MOZES NA GOSTOVANJE,ALI DZABA PREKO UDRUZENJA,haveru opleti svojim autom ako ga imas pa rizikuj razbijenu sajbu i sl. kao ja i uz sve to placam istok 7km,halal bilo...
zasto lazes da je dzaba preko udruzenja?

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 17:02

Ako nisi placenik,onda si agent,ako nisi agent onda si izdajica,a ako nisi ni to onda si strumf.

Zalosno je kako neki sagledate stvari.
Mnogi su vam fino objasnili kako,sta,gdje.
Niko ne pljuje po BP ili ne daj Boze po UNFKS,ali morate shvatiti da nisu samo to navijaci FKS.
I da se oni NE MOGU,na kraju krajeva i NE SMIJU pitati u ime svih navijaca FKS.
Jer smo svi mi navijaci bili i prije bilo kog od ova dva udruzenja.
NON MOLLARE MAI

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:04

Strumfovi tako ste providini 8-) :lol: :lol: providni ste poput mirzinih i baljkovih igraca koji su odglumili remi protiv drine 8-)

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 nov 2010, 17:04

Alen Škoro je napisao/la:Ako nisi placenik,onda si agent,ako nisi agent onda si izdajica,a ako nisi ni to onda si strumf.

Niko ne pljuje po BP ili ne daj Boze po UNFKS,ali morate shvatiti da nisu samo to navijaci FKS.
nego da se ti pitas umjesto UNFKS..bilo bi dobro kad bi otisao i uclanio se..kao prvi korak..pa onda mozemo pricati

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 17:04

borbadokraja je napisao/la:

A ti si dosao kao glasnogovornik BP. Medjutim, na tvoju i na zalost BP ima nas koji znamo stvarne motive ulaska BP u Sarajevo. Unistiti klub sto vise i privatizirati ga za marku. Imas isti slucaj u KK Bosna, a isti likovi su se i spominjali prije Blekica. I da, nemam nista protiv privatizacije, mozda je to i najbolje rjesenje, no imam protiv toga da se u neke mutne radnje uvlace maloljetna djeca.
nisam kao glasnogovornik ali sam zato kao placenik ;) , mozes li nam ti reci stvarne motive ulaska, pa da nas rijesis svih neduomica, a kazes unistiti klub, kao da klub vec dosad nije skroz unisten. koji likovi i kakva kk bosna, puno granas a malo kazes. o djeci nemoj pricati, zna se ko uvlaci djecu u ovu pricu, baljak i varesanovic.
samo mi odgovori na ovo pitanje, jesi li za odlazak ove cetvorice baljak, alihodzic, merdanovic i cimic, da ili ne?
cisto da vidim ima li smisla dalje ista ti replicirati.

Evo da ti ja odg u svoje ime.
Naravno da jesam! I to podhitno,sto prije! Ali sam i za to da ovaj strucni stab i isti igraci ostanu,odnosno da dobiju punu podrsku,jer su oni lavovski sve ovo prolazili ;)
NON MOLLARE MAI

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:05

Alen Škoro je napisao/la:Ako nisi placenik,onda si agent,ako nisi agent onda si izdajica,a ako nisi ni to onda si strumf.

niko to ne spori, a ko bi se pito? evo, idemo do kraja legalisticki, neka se pitaju samo clanovi kluba, sta mislis kome to odgovara ili ne odgovara, bezze granate, igraci i mirza jesu najmanje zlo i to bi se rjesavalo razumno i u interesu fks, samo vi necete da shvatite da dok je pomenuta cetvorka u klubu potpomognuta fazlagicem, da to prosto nije moguce rjesiti.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 nov 2010, 17:06

samo sarajevo je napisao/la:ostavite nek trabunjaju sami sa sobom nema smisla vise mi cemo nase pokazati na gostovanjima i na Kosevu kao i do sad a oni nek se ovdje dokazuju;)

MOZES NA GOSTOVANJE,ALI DZABA PREKO UDRUZENJA,haveru opleti svojim autom ako ga imas pa rizikuj razbijenu sajbu i sl. kao ja i uz sve to placam istok 7km,halal bilo...
sta bolan dzaba..jesi dobar ti..gde to placas istok 7 KM ??

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 nov 2010, 17:06

asistent je napisao/la:Strumfovi tako ste providini 8-) :lol: :lol: providni ste poput mirzinih i baljkovih igraca koji su odglumili remi protiv drine 8-)
zasto se u haman u svakom trecem postu spominju strumfovi, k'o da smo vam mi krivi za vase probleme u klubu, jednostavno ne mozete da podnesete da ima ljudi koji ne razmisljaju kao i vi i odma ste osuli drvlje i kamenje po njima ccccc
Za zivot cijeli!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 17:07

theprodigy je napisao/la:

nego da se ti pitas umjesto UNFKS..bilo bi dobro kad bi otisao i uclanio se..kao prvi korak..pa onda mozemo pricati
Zasto meni udruzenje ne dodje. Ko je meni udruzenje da ja odem i sl,tako ja i vecina razmisljamo ;)
Udruzenje je za tribinu,ali i ne da se pitaju za Klub,odnosno u i oko Kluba,vjerovatno shvatas o cemu govorim ;)
I ja max postujem udruzenje sto kazu za sjevernu tribinu,najbolja odluka svih vremena je bila da se ne ode na grbavicu na derby ;) Mislim tribina - Sjever.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 15 nov 2010, 17:09, ukupno mijenjano 3 puta.
NON MOLLARE MAI

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:07

Evo da ti ja odg u svoje ime.
Naravno da jesam! I to podhitno,sto prije! Ali sam i za to da ovaj strucni stab i isti igraci ostanu,odnosno da dobiju punu podrsku,jer su oni lavovski sve ovo prolazili ;)
i o tome treba argumentovano razgovarati cisto sa sportskog aspekta, no ti nikako da shvatis da je mirza samo eksponent fazlagicevih kafanskih interesa za jarane mu baljka i co.

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:10

Zasto meni udruzenje ne dodje. Ko je meni udruzenje da ja odem i sl,tako ja i vecina razmisljamo ;)
Udruzenje je za navijace,za tribinu,ali i ne da se pitaju za Klub,odnosno u i oko Kluba,vjerovatno shvatas o cemu govorim ;)
apsolutno si u pravu ali samo pod pretpostavkom da nam je klub uredjen na postenim i zdravim osnovama, dotad cemo se pitati, tj. protivicemo se svakom obliku kriminala.

asistent
Kontakt:

Post Postao/la asistent » 15 nov 2010, 17:13

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: zasto se u haman u svakom trecem postu spominju strumfovi, k'o da smo vam mi krivi za vase probleme u klubu, jednostavno ne mozete da podnesete da ima ljudi koji ne razmisljaju kao i vi i odma ste osuli drvlje i kamenje po njima ccccc
A gdje si ti procitao da se neko obraca vama kao nekakavim krivcima? ja spominjem ove bolesne koji furaju novu furku, prvo se ragistruju kao fol navijaci sarajeva a zatim iznose stavove apsolutno oprecne stavovima navijaca sarajeva - koji su opet sve sto su imali rekli na utakmici protiv drine. ;) ko je bio, zna sta se govorilo i kome se i kako obracalo. Ovi vasi pokusaji su toliko jadni da ne mogu biti jadniji ;)
Zadnja izmjena: asistent, dana/u 15 nov 2010, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 nov 2010, 17:14

theprodigy je napisao/la:

sta bolan dzaba..jesi dobar ti..gde to placas istok 7 KM ??

na KOSEVU...GDJE-GDE
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 nov 2010, 17:16

asistent je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: zasto se u haman u svakom trecem postu spominju strumfovi, k'o da smo vam mi krivi za vase probleme u klubu, jednostavno ne mozete da podnesete da ima ljudi koji ne razmisljaju kao i vi i odma ste osuli drvlje i kamenje po njima ccccc
A gdje si ti procitao da se neko obraca vama kao nekakavim krivcima? ja spominjem ove bolese koji furaju novu furku, prvo se ragistruju kao fol navijaci sarajeva a zatim iznose stavove apsolutno oprecne stavovima navijaca sarajeva - koji su opet sve sto su imali rekli na utakmici protiv drine. ;) ko je bio, zna sta se govorilo i kome se i kako obracalo. Ovi vasi pokusaji su toliko jadni da ne mogu biti jadniji ;)
Zvanicni stav HZ povodom ove situacije je ?
Za zivot cijeli!

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 17:17

na KOSEVU...GDJE-GDE
prvo odgovori zasto lazes da se ide dzaba na gostovanja preko udruzenja?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious i 45 gostiju.