NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- camparinho
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Houston ce pocet bolje igrat kad se naviknu na defanzivnu shemu elstona turnera ili vam ga novog asistenta koji je poznat po svojoj odbrani. Njegovo gledanje je skroz razlicito od Bzdelikovog koji ce vjerujem pomoci Pelicansima, ali treba im dati vremena dok se uigraju u ovom.
Clutch city be safe rage hard!
Nek suta s jedne, zar nije patentiro?alemsa je napisao/la:Naravno da ne, on je s Russom na parketu po 16 minuta u ove 2 tekme. Provjeri detaljno to je ofrlje, mada nea sanse da je vise. Uzima iste suteve kao prosle sezone, u vecini pokusaja mu lopta udara prednji dio obruca sta znaci da nea nogu, ima uspjeha s ulazom medjutim frajer k'o sivonja sto vise mashi on vise tjera, valjda da vidi jednu da udje ne bil ga krenulo. Sinoc 3-4 puta zaredom puca tricu u jednom napadu, i u zadnjem pokusaju je ubaci, sta ima Russ s tim?NEZALAGANJE je napisao/la:A ne pitas se da li je nesto losiji sut Hardena mozda zbog toga sto lopta nije uglavnom kod njega pa ne moze da pronadje svoj ritam??

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislis onu odbranu gdje Tuckera izvedu na C da cuva Lopeza?camparinho je napisao/la:Houston ce pocet bolje igrat kad se naviknu na defanzivnu shemu elstona turnera ili vam ga novog asistenta koji je poznat po svojoj odbrani. Njegovo gledanje je skroz razlicito od Bzdelikovog koji ce vjerujem pomoci Pelicansima, ali treba im dati vremena dok se uigraju u ovom.

Ma samo lagano burazere, bitno je da se vidi da je Russ vrlo jak fit u ovom sistemu, Harden ce doci na svoje, za njeg se ne sikiram, barem sto se tice RS. Cak sta vise sam misljenja da treba Russu pustit da vodi show, mnogo brze fercera sve.camparinho je napisao/la:Houston ce pocet bolje igrat kad se naviknu na defanzivnu shemu elstona turnera ili vam ga novog asistenta koji je poznat po svojoj odbrani. Njegovo gledanje je skroz razlicito od Bzdelikovog koji ce vjerujem pomoci Pelicansima, ali treba im dati vremena dok se uigraju u ovom.
@nez
Ma to je Mike, s tim moras zivjeti da je civjek tvrdoglav, problem je sto to zna kostat. Opste poznato da ce ici po svom do kraja, takav je i u Phx bio, isti
Pravit ce se zakljucki kad bude sezona dolazila kraju, ko je za koga najbolji fit, drkate tu na praznu statistiku, a kad dodje stani pani tisina svi se pogube, jasna je jedna stvar da su harden i ruski bili najbolji RS igraci, sta ce biti u PO ostane da vidimo, ali nebi bilo prvi put da se najveci analiticari pogube kad dodje pitanje PO 

Pa playoff ce se komentarisati kad bude playoff. Sad se komentarise iz prilozenog 

- Nerminovic
- Kontakt:
Iz 2 utakmice mozes komentarisati bas puno, sem kako treba da se sve ekipe nekako jos uigraju a ne da se ovde prica 10 stranica kako su sve cinjenice zbog prosle sezone i sta ti ja znam, ovde se nakon 2 utakmice vode zakljucki kako su jedni bolji fit od drugih i sta ti ja znam i ondah se prica 10 stranica kako su west i harden dobar fit i kako nisu. A svi dolaze sa cinjenicama u pricu, postoje i drugi igraci ko sto su harden, west, lebron, kawhi i tako to. Doncic igra brutalnu kosarku, tray isto tako, sunsi juce dobili beton clipe niko nista, drka se ovde sto je harden promasio 20 trica, ko da je to prvi put, nek moderator baci temu za te 4 igrace pa se tamo ubija ta mrtva prica.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svako komentarise ono sto zeli i uglavnom se komentarisu ekipe koje su kandidati za naslov,kao i one koje imaju neku navijacku bazu.Ti slobodno daj analizu npr.pomenute tekme PHX-LAC.Ja sam je gledao i imam svoje vidjenje,a bas bi me zanimalo kako je to neko drugi vidio!?Edviin je napisao/la:Iz 2 utakmice mozes komentarisati bas puno, sem kako treba da se sve ekipe nekako jos uigraju a ne da se ovde prica 10 stranica kako su sve cinjenice zbog prosle sezone i sta ti ja znam, ovde se nakon 2 utakmice vode zakljucki kako su jedni bolji fit od drugih i sta ti ja znam i ondah se prica 10 stranica kako su west i harden dobar fit i kako nisu. A svi dolaze sa cinjenicama u pricu, postoje i drugi igraci ko sto su harden, west, lebron, kawhi i tako to. Doncic igra brutalnu kosarku, tray isto tako, sunsi juce dobili beton clipe niko nista, drka se ovde sto je harden promasio 20 trica, ko da je to prvi put, nek moderator baci temu za te 4 igrace pa se tamo ubija ta mrtva prica.
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam gledao zelim da cujem tvoje vidjenjeNEZALAGANJE je napisao/la:Svako komentarise ono sto zeli i uglavnom se komentarisu ekipe koje su kandidati za naslov,kao i one koje imaju neku navijacku bazu.Ti slobodno daj analizu npr.pomenute tekme PHX-LAC.Ja sam je gledao i imam svoje vidjenje,a bas bi me zanimalo kako je to neko drugi vidio!?Edviin je napisao/la:Iz 2 utakmice mozes komentarisati bas puno, sem kako treba da se sve ekipe nekako jos uigraju a ne da se ovde prica 10 stranica kako su sve cinjenice zbog prosle sezone i sta ti ja znam, ovde se nakon 2 utakmice vode zakljucki kako su jedni bolji fit od drugih i sta ti ja znam i ondah se prica 10 stranica kako su west i harden dobar fit i kako nisu. A svi dolaze sa cinjenicama u pricu, postoje i drugi igraci ko sto su harden, west, lebron, kawhi i tako to. Doncic igra brutalnu kosarku, tray isto tako, sunsi juce dobili beton clipe niko nista, drka se ovde sto je harden promasio 20 trica, ko da je to prvi put, nek moderator baci temu za te 4 igrace pa se tamo ubija ta mrtva prica.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidim niko ne napisa da Looney ima neki problem za nervima i da bi mogao propustiti znacajan broj utakmica.Ispostavi li se to tacnim,to je jos jedan veliki udarac za GSW.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gledao sam sve tekme i LAL I LAC moram priznati zadnju sa Phoenixom na preskake.NEZALAGANJE je napisao/la: Svako komentarise ono sto zeli i uglavnom se komentarisu ekipe koje su kandidati za naslov,kao i one koje imaju neku navijacku bazu.Ti slobodno daj analizu npr.pomenute tekme PHX-LAC.Ja sam je gledao i imam svoje vidjenje,a bas bi me zanimalo kako je to neko drugi vidio!?
Previse nonsalantno su igrali kao mi smo bolji onda individualnim akcijama 1 na 1 rjesavali ili standardno Lue i Harel pick and roll iso za Kawhia. Naravno kad dodje tu George biti ce prejaki defanzivno ali se previse oslanjaju da Baverly rotira ama bas svakoga što je zbog visine glupost. Ovaj put nisu uopće preuzimali i manje poznati igrači Phoenixa su im zabijali sami na sutu, Booker je zabio šta je trebao i to je to.
Naša tekma sa njima je stvarno loša partija Lebrona kao i nedostatak akcija i nedostatak nekoga ko zna zavrtiti pick and roll sa Davisom.
U idealnim uslovima u PO jos ako bi nama došao Iggy da preuzme Kawhia ili Georgea u odbrani tu šanse 50 % - 50% ako budemo zdravi i ako Kuzma digne igru kao Ingram. Uh što nisu Ingrama ostavili a Kuzmu dali.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Donnie Sinoc sam vas prvi put gledao ove sezone i jako mi se dopalo ono sto sam vidio.Iako bez Rubia i Aytona,ekipa je bila "nabrijana",brza,pokretljiva i vrlo moderna.Tacno se vidi Montyev potpis,a ne treba zaboraviti da je taj covjek radio i poprilicno dobar posao u NOu.Carter je startao na PGu i iako nije neki suter,strasan je defanzivac.To je pokazivao jos u MEM prosle sezone.Izgleda da je izbacio Okoboa iz rotacije.
Booker vukao,a izgleda da su ga posebno motivirale Beverleyeve provokacije tako da je bilo uzivanje gledati taj duel.Na kraju ga je Book i "ispisao" iz igre.
Oubre je strasno napredovao i iako je imao problema s licnim,radio je solidan posao na Kawhiu,koji se bas i nije naigrao kao u prethodne 2 tekme.Saric je moderni PF.Sut bi mogao biti bolji,ali skace,bori se,moze odigrati ledjima i spustiti loptu na parket.Baynes je donio sto uvijek donosi.Cvrstinu,a sve bolje siri i parket.
Klupa sasvim solidna.Tyler dobar,ovaj mali Johnson je strasan suter,Bridges igra svoju ulogu.Medjutim,Kaminsky me bas iznenadio.Skroz drugi igrac od onog sto smo gledali u CHA.To sut,to lopta na parket,to igra ledjima,a na to sve solidan i defanzivno i skakcki sto prije nije bio.Bas sam bio prijatno iznenadjen njim.
Ne znam koji su vam limiti nakon ove 3 tekme,ali je vec sada jasno da ovo ne bi trebao biti PHX iz nekoliko prethodnih sezona.Ukoliko se nastavi ova igra,a ne vidim razlog zasto ne bi,nema ekipe u ligi koja moze reci da ce vas lako dobiti.To samo po sebi je ogroman napredak.
Booker vukao,a izgleda da su ga posebno motivirale Beverleyeve provokacije tako da je bilo uzivanje gledati taj duel.Na kraju ga je Book i "ispisao" iz igre.
Oubre je strasno napredovao i iako je imao problema s licnim,radio je solidan posao na Kawhiu,koji se bas i nije naigrao kao u prethodne 2 tekme.Saric je moderni PF.Sut bi mogao biti bolji,ali skace,bori se,moze odigrati ledjima i spustiti loptu na parket.Baynes je donio sto uvijek donosi.Cvrstinu,a sve bolje siri i parket.
Klupa sasvim solidna.Tyler dobar,ovaj mali Johnson je strasan suter,Bridges igra svoju ulogu.Medjutim,Kaminsky me bas iznenadio.Skroz drugi igrac od onog sto smo gledali u CHA.To sut,to lopta na parket,to igra ledjima,a na to sve solidan i defanzivno i skakcki sto prije nije bio.Bas sam bio prijatno iznenadjen njim.
Ne znam koji su vam limiti nakon ove 3 tekme,ali je vec sada jasno da ovo ne bi trebao biti PHX iz nekoliko prethodnih sezona.Ukoliko se nastavi ova igra,a ne vidim razlog zasto ne bi,nema ekipe u ligi koja moze reci da ce vas lako dobiti.To samo po sebi je ogroman napredak.
Sve je to meni jasno, ali de citaj covjece ovde kad se predze u neku mrtvu pricu postane samo trolanje i mlatenje prazne slame... kakva baza navijaca? Vise manje pojedinci koji realno navijaju svak za svoj klub, ako ne racunas ove sto se okrecu kako puse vjetar.NEZALAGANJE je napisao/la:Svako komentarise ono sto zeli i uglavnom se komentarisu ekipe koje su kandidati za naslov,kao i one koje imaju neku navijacku bazu.Ti slobodno daj analizu npr.pomenute tekme PHX-LAC.Ja sam je gledao i imam svoje vidjenje,a bas bi me zanimalo kako je to neko drugi vidio!?Edviin je napisao/la:Iz 2 utakmice mozes komentarisati bas puno, sem kako treba da se sve ekipe nekako jos uigraju a ne da se ovde prica 10 stranica kako su sve cinjenice zbog prosle sezone i sta ti ja znam, ovde se nakon 2 utakmice vode zakljucki kako su jedni bolji fit od drugih i sta ti ja znam i ondah se prica 10 stranica kako su west i harden dobar fit i kako nisu. A svi dolaze sa cinjenicama u pricu, postoje i drugi igraci ko sto su harden, west, lebron, kawhi i tako to. Doncic igra brutalnu kosarku, tray isto tako, sunsi juce dobili beton clipe niko nista, drka se ovde sto je harden promasio 20 trica, ko da je to prvi put, nek moderator baci temu za te 4 igrace pa se tamo ubija ta mrtva prica.
Ma nisam ti ja analiticar, ali jednostavno glavni favorit popusi protiv sunsa i niko nista, kad su dobili gs pisalo se kako je curry tanak kako je ovo kako je ono, sve na neki licni hate, **** ti takvu temu. Sta se tice clipa, ljudi su propuh u reketu, jednostavno nemaju igraca da zatvori reket i zbog toga ce imati jos ogromne probleme kad budu igrali protiv dominantnih C i PF, jer kad god je booker imao zelju, proseto se je do kosa, ako ne, povuko je unutra da su ga duplirali i samo izbaci loptu na tricu a ostali sinoc ko snajper sve pogodise. A i ubili jih ljudi na trku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro bi clipama dosao Noah,trenutno je nezaposlen a imao je sasvim solidnu sezonu lani,odlican defanzivac i naravno naporan kao i Pat Bev.Bingo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve ja to razumijem prijatelju.Bezveznog pisanja je najvise,ali sta da se radi?Mnogi pisu,a i da ne gledaju tekmu ili gledaju vrlo malo.
Meni je ocekivano da bilo ko moze izgubiti od bilo koga u ovoj fazi sezone.Svi su puni poleta,svi misle da imaju sansi i da mogu u POu.Svako se uigrava i nikad ne znas na koga mozes naletiti datu noc.
Meni je ocekivano da bilo ko moze izgubiti od bilo koga u ovoj fazi sezone.Svi su puni poleta,svi misle da imaju sansi i da mogu u POu.Svako se uigrava i nikad ne znas na koga mozes naletiti datu noc.
Ma drug, činjenica je da je početak i da treba ekipama 10ak utakmica da se uigraju. Ali isto tako činjenica da ovi Sunsi ne bi trebali biti ekipa koja će tankati. Mislim da imaju mladu ekipu al opet prilicno iskusnu da krenu na stepenicu više, borbu za play off.NEZALAGANJE je napisao/la:Sve ja to razumijem prijatelju.Bezveznog pisanja je najvise,ali sta da se radi?Mnogi pisu,a i da ne gledaju tekmu ili gledaju vrlo malo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa nemaju sta vise tankirati.Dobili su dovoljno mladu,talentovanu i potentnu jezgru.Red je da se konacno pocne biti kompetitivna ekipa.benjo34 je napisao/la:Ma drug, činjenica je da je početak i da treba ekipama 10ak utakmica da se uigraju. Ali isto tako činjenica da ovi Sunsi ne bi trebali biti ekipa koja će tankati. Mislim da imaju mladu ekipu al opet prilicno iskusnu da krenu na stepenicu više, borbu za play off.NEZALAGANJE je napisao/la:Sve ja to razumijem prijatelju.Bezveznog pisanja je najvise,ali sta da se radi?Mnogi pisu,a i da ne gledaju tekmu ili gledaju vrlo malo.
@bosnia
noah je izmislio odbranu za zubca i harrella zajedno...
@neza
Pa bas to je ironija 2 utakmice a vec se zna kako ce proci sezona, ovi se pokazali dobri ovi slabi ovi mogu sanjati PO, ovi su direkt u finalu i tako te gluposti.
noah je izmislio odbranu za zubca i harrella zajedno...
@neza
Pa bas to je ironija 2 utakmice a vec se zna kako ce proci sezona, ovi se pokazali dobri ovi slabi ovi mogu sanjati PO, ovi su direkt u finalu i tako te gluposti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.