FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije sve tako crno. Sljedeće kolo opet nećemo nadigrati protivnika. I opet ćemo gledati patnju i molit boga da neka frljoka udje. Fudbal je lijep, uzivajmo.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 27 okt 2019, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti da kupis iz nase lige 20 najboljih igraca, opet neces biti siguran u titulu, jer kod nas niko ne odskace. Ne treba dovodit igrace iz nase lige, jer tu nema kvaliteta, koji ce ti donijeti prevagu, i uciniti da odskaces od drugih. Skandalozno je da su ovakoj slobodi dali uopste da nam prelaze preko centra, al kod nas je taktika das gol i povlaci se, umjesto da su jos jace pritisli nakon gola. Mozda sam lud al daleko najljepse i najtecnije igra Velez, najvise sansi prave po tekmi, i igraju najleprsavije. Ovo danas je opomena, da ne mozes dominaciju pravit sa Milanovicem, Guzinom i sl, nego kupi makar jednog godisnje, ali neka je kvalitet. Sve ostalo je presipanje i repriza vec vidjenog.
Samo ti nebulozom odgovaram, da vidis kolike nebuloze valjate. Znaci brukate se sa time.belosevic28 je napisao/la:Sto babo radi s losom seficom i losijim rumenim? Zbig novca nije, to znamo... De nam objasni o presveti @emire 97*emir79 je napisao/la:Da pojedini vole klub kao šeficu i rumenog... ihhhhhhbelosevic28 je napisao/la:Eh da pojedini vole klub koliko sefa, gdje bi nam bio kraj...
Na svaki takav komentar mogu istom porukom odgovoriti. Potpuno istom.
Niko nista ili nikog ne voli vise od kluba. Prestanite srati i izigravati neke face sa takvim komentarima. Ako podrzavam nekog trenera, podrzavam ga jer smatram da je najbolji kojeg mi mozemo imati trenutno. Sa kojim nam je sigurno da idemo na titulu i u Evropu. Sa drugim, novim, te nekim demagozima nam nije sigurno i dzaba klub bacamo u rizik.
Ako hoces veceg trenera od Husrefa, onda se isprsis drmnes lovu i dovedes Bijelicu...
Prema tome, ne interesuju me nikakvi Ješići, Jarniji, Nalići i pichke materine. Ako ce nam taj rang dolaziti, NEĆU DA MIJENJAM HUSREFA.
Cuj da mijenjamo trenera koji je sa ekipom prvi na tabeli i koji brani titulu od prosle sezone. Pa jesmo li toliko retardiran svijet?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dovedes jednog, odu trojica. Ne može!keno83 je napisao/la:Ti da kupis iz nase lige 20 najboljih igraca, opet neces biti siguran u titulu, jer kod nas niko ne odskace. Ne treba dovodit igrace iz nase lige, jer tu nema kvaliteta, koji ce ti donijeti prevagu, i uciniti da odskaces od drugih. Skandalozno je da su ovakoj slobodi dali uopste da nam prelaze preko centra, al kod nas je taktika das gol i povlaci se, umjesto da su jos jace pritisli nakon gola. Mozda sam lud al daleko najljepse i najtecnije igra Velez, najvise sansi prave po tekmi, i igraju najleprsavije. Ovo danas je opomena, da ne mozes dominaciju pravit sa Milanovicem, Guzinom i sl, nego kupi makar jednog godisnje, ali neka je kvalitet. Sve ostalo je presipanje i repriza vec vidjenog.
-
- Kontakt:
Citam kako niko u ligi ne moze imati kontinuitet igara?! Netacno. Mi kontinuirano lose igramo, i vide to svi, osim branioca lika i djela...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Istina i samo istina sto se prije pomirimo da nikad nikkava iskorak necemo napraviti tad ce lakse biti i nece biti potrebe psovati poluigracima obitelj jer oni ne znaju igrati ,jel to bitno ko sta izgovori ili da se bude uz klub gdje god da igra ,neki iz ljubavi neki iz furke,ostade klub na podrsci sake placenika i narkomana a gdje ste vi.ThrillerHz je napisao/la:I ovo izjavi za FKS “navijac” istog?VratiloSeZlo je napisao/la:Ponasanje kao da smo Dinamo i navikli na pobjede a ne na jad i cemer i titule svako 5_7 godina ,igraci poluamateri i ja ne znam kako su to apetiti porasli,ovaj sa klupe otiao ne otiso isto ce biti doce neka jos veca ubleha![]()
![]()
Jos on uzeo proziva sve i svakog...
Pa i ovaj na klupi je obični amater i neznalica.VratiloSeZlo je napisao/la:Istina i samo istina sto se prije pomirimo da nikad nikkava iskorak necemo napraviti tad ce lakse biti i nece biti potrebe psovati poluigracima obitelj jer oni ne znaju igrati ,jel to bitno ko sta izgovori ili da se bude uz klub gdje god da igra ,neki iz ljubavi neki iz furke,ostade klub na podrsci sake placenika i narkomana a gdje ste vi.ThrillerHz je napisao/la:I ovo izjavi za FKS “navijac” istog?VratiloSeZlo je napisao/la:Ponasanje kao da smo Dinamo i navikli na pobjede a ne na jad i cemer i titule svako 5_7 godina ,igraci poluamateri i ja ne znam kako su to apetiti porasli,ovaj sa klupe otiao ne otiso isto ce biti doce neka jos veca ubleha![]()
![]()
Jos on uzeo proziva sve i svakog...
-
- Kontakt:
@beton
Od vrha kluba je sve na tom levelu amaterizma i neznalica,ja sam za da ode u slucaju ako ce doci duplo bolji ali takvi ne dolaze u bh ligu .
Od vrha kluba je sve na tom levelu amaterizma i neznalica,ja sam za da ode u slucaju ako ce doci duplo bolji ali takvi ne dolaze u bh ligu .
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al fkt kad cujes treba Husrefa mjenjat, a covjeek prvo ..
uredu odigrali smo lose dns, sli fkt je njiva bila pa kako ono odskace. Sta kazu strucnjaci yebo penal, jeste vi realni, zbog takvih nek nas kolju svako kolo i ono se tove navijacem ma mrs. AKO NE OSVOJI TITULU NA KRAJU NEK LETI ILI AKO BUDE ZAOSTATAK OD 6+ b, ODMAH NEK GA TJERAJU DOK JE PRVI NECE ON NIGDJE !
Da vam hoce doci novi Jesic uh
uredu odigrali smo lose dns, sli fkt je njiva bila pa kako ono odskace. Sta kazu strucnjaci yebo penal, jeste vi realni, zbog takvih nek nas kolju svako kolo i ono se tove navijacem ma mrs. AKO NE OSVOJI TITULU NA KRAJU NEK LETI ILI AKO BUDE ZAOSTATAK OD 6+ b, ODMAH NEK GA TJERAJU DOK JE PRVI NECE ON NIGDJE !
Da vam hoce doci novi Jesic uh
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ahhahahaha ma dajte ljudi ne serite.
Ja u zivotu nisam gledao nezainteresiraniju i nemotivisaniju ekipu od nase danas.
Bukvalno dosli nako,kakva smijurija,kakvo bolikurcenje...
Ja u zivotu nisam gledao nezainteresiraniju i nemotivisaniju ekipu od nase danas.
Bukvalno dosli nako,kakva smijurija,kakvo bolikurcenje...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zadnjeg koga smo nadigrali bio je Željo 6.4.2019. Ostalo sve nafaka teška. Saćeš vjerovatno dobiti Širokog nekako, frljokom, pa će nas onda Radnik vratiti u realnost, sa Veležom max bod i u takvom sunovratu dočekuje derbi. Volio bih da griješim i da sam sebe hraknem za širenje neg. energije.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ne cekam,jer za razliku od ovih pljuvaca volim Sarajevo I ne bih zelio da nam takvi ,,strucnjaci "dolaze na klupu,Al ovi pljuvaci bi ocito volili da dodje Neko takavemir79 je napisao/la:Jedva cekam nove Ješiće, Jarnije da nas povedu do titula...
Moze i demagog Nalić inshAllah.
Zadnja izmjena: Sjeverjecudo, dana/u 27 okt 2019, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Slažem se. Pokleknuli su pod pritiskom par idiota i produžili ugovor ovoj neznalici i tako nanijeli nesnošljivu štetu ovom klubu.VratiloSeZlo je napisao/la:@beton
A ne znam sto nas ne bi karo savez i sudije kad sutimo ko piqke, lizemo muda Begicu i Dzemidzicu iz Bog zna kojih razloga, dok npr zeljeznicar ima “domacinsko” sudjenje bilo da igra kuci ili vani, tebe jednu tekmu pogura sudija od 14 kola i svi se dignu
Ovo danas je kriminal na djelu, penal cist ko suza i ne znam sto se ne bi zalili na to( na stranu nasa katastrofalna igra, pristup i zalaganje)
Ovo danas je kriminal na djelu, penal cist ko suza i ne znam sto se ne bi zalili na to( na stranu nasa katastrofalna igra, pristup i zalaganje)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma pusti ih,ovdje lijece svoje frustracije,kad vec ovoliko znaju palamudit sto ne odu na stadioni probaju promjenit nesto,nek otjeraju Husrefa kad ga vec toliko mrze,a posto se to nikad nece desit,to jest oni ce i dalje palamudit ovdje i mislit daje njihovo misljenje bitno do tad ce se cuti podrska i Husrefu i igracima,a oni nek se pojedu od mukeVratiloSeZlo je napisao/la:Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nastavljamo po starom, kad nam treba i kad smo pod imperativom pobjede, igraci izadju ko picoke i prikazu igru ravnu kantonalnoj ligi.
Pisao sam i prije povratka povrijedjenih, da bi mogli biti i sa njima qrcina i evo ispostavlja se tacnim.
Pisao sam i prije povratka povrijedjenih, da bi mogli biti i sa njima qrcina i evo ispostavlja se tacnim.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 27 okt 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da ponovim ja zelim i dragomi je cut i dragomije radi tog zalaganje i extra atoma snage sto ekipe daju protiv nas jer to daje znacaj mom klubu, plus cini ga jacim i boljim. Al neznaci sad da nam sudija nesvira penal ili da nam glavnim konkurentima (velez zeljo zrinjski sarajevo) pomaze sa ponistavanjem golova ili davanje crvenog ili davanje zutog cist penal ili ne dosudzivanhe 2 penala u tuzli city slobida gdje nas je to kostalo 3 boda..
Ja nebih dao otkaz husrefu do kraja polusezone a ako nakon 19 kola bude minus veci od 7 bodova.. pogledajte city ove godine pogledajte prosle a citirajteme nakon 17-18 kola city ce bit na -2 do 3 boda maks na osnovu liverpoola..
Husref je kriv za brazilca crnickog ( mislim da nije smio dat crnickig za guzinu) i to je to. Sto se tice prelaznog i nedostarak tecnije igre, al ako je to zrtvovo radi bodova i to mi nije crno.
Iazete Alegri dobio otkaz radi pogane igre jeste u kurcu mom, razlog je lp i nedobacaj u finalu a imas CR u ekipi. Sarri ce slabi rezultat imat od Alegrija al ga nece otjerat na kraju sezone, juve je bolje igrao proslu sezonu nego ovu..i sari ce bit istjeran nakon dvije godine ako ne isvoji lp, i svaki trner koji ne osvoi za 2 godine lp bez obzira sta radio u polu mrtvij seri A
Ja nebih dao otkaz husrefu do kraja polusezone a ako nakon 19 kola bude minus veci od 7 bodova.. pogledajte city ove godine pogledajte prosle a citirajteme nakon 17-18 kola city ce bit na -2 do 3 boda maks na osnovu liverpoola..
Husref je kriv za brazilca crnickog ( mislim da nije smio dat crnickig za guzinu) i to je to. Sto se tice prelaznog i nedostarak tecnije igre, al ako je to zrtvovo radi bodova i to mi nije crno.
Iazete Alegri dobio otkaz radi pogane igre jeste u kurcu mom, razlog je lp i nedobacaj u finalu a imas CR u ekipi. Sarri ce slabi rezultat imat od Alegrija al ga nece otjerat na kraju sezone, juve je bolje igrao proslu sezonu nego ovu..i sari ce bit istjeran nakon dvije godine ako ne isvoji lp, i svaki trner koji ne osvoi za 2 godine lp bez obzira sta radio u polu mrtvij seri A
Nismo mi prvi zahvaljujuci Husrefu, nego uprkos! Debili!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zalosno bogami, ko pic.ke odigrase... jos ne mogu da vjerujem kako poslije 11te minute odigrase.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin