Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
To je dobro, trener racuna na njega.
Ipak je medju 15 -16 igraca ekipe kojoj ide prilicno dobro.
Ipak je medju 15 -16 igraca ekipe kojoj ide prilicno dobro.
Mislim da je preoptimisticno govoriti da je medju 15-16 u ovom trenutku kada je upisao svoje prve minute nakon sto je cetvrtina sezone protekla. Jos je mnogo dokazivanja pred njim.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Kakvog dokazivanja - lik ima 27 godina... ili jesi ili nisi u tim godinama, a on nije ocigledno.. je li mogao biti - mozda, ni prvi ni zadnji neiskoristeni potencijal.mire96 je napisao/la:Mislim da je preoptimisticno govoriti da je medju 15-16 u ovom trenutku kada je upisao svoje prve minute nakon sto je cetvrtina sezone protekla. Jos je mnogo dokazivanja pred njim.
ma čeka da se naprima plata u evertonu do kraja ugovora pa ce u njemacku nazad, moze u neki donji klub valjda
Pogledaj statistiku trojca u veznom redu Sheffielda. U EPL, skoro da nije uopste bilo minutaze za bilo koga osim njih.mire96 je napisao/la:Mislim da je preoptimisticno govoriti da je medju 15-16 u ovom trenutku kada je upisao svoje prve minute nakon sto je cetvrtina sezone protekla. Jos je mnogo dokazivanja pred njim.
Negdje na početku im se povrijedio prvotimac veznjak, kontam evo prilike za Bešića, a ono ni minute nije vidio. Pa čak ni sa klupe.
Zasad ima status - rezerva rezerve. Valjda dogura do obične rezerve, i to bi bilo nešto.
Zasad ima status - rezerva rezerve. Valjda dogura do obične rezerve, i to bi bilo nešto.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Totalno propao igrač, šteta talenta koji je imao.
Ovakav Bešić nikom ne koristi.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 15 nov 2019, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Za baraz obavezno Saric ispred ovakvog Besica.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kad je Saric korisniji igrac od tebe znas koliko si propao. Klupa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne moze se nista ocekivati od njega kad je od pocetka sezone do sad odigrao samo 189 minuta za Sheffield. Dvije utakmice u liga kupu i devet minuta u Premiershipu. Dok ne postane redovan u klubu mjesto mu nije u prvih 11.
Bio sam na tekmi veceras i bas sam ga gledao sa par metara znaci u boljoj fizickoj spremi sam ja, nigdje misica zglave na njemu!
A kako je odigrao bolje je ne govoriti!
A kako je odigrao bolje je ne govoriti!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Besic stvarno al bas los,nema tu vise one zivosti,trke,borbe... Propao je jednostavno,nadati se da ce u skorije vrijeme vratiti formu.
To njegovo vracanje forme mi cekamo dugo vremenaOsmanDembele je napisao/la: ↑16 nov 2019, 01:44Besic stvarno al bas los,nema tu vise one zivosti,trke,borbe... Propao je jednostavno,nadati se da ce u skorije vrijeme vratiti formu.
I nikad nista
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Ima ugovor sa savezom do 2025 godine sto se tice nastupa! Nemoze mu niko nista , obavezno prije tekme u dzamiju to se cijeni
skandalozan vec par godina , jos jedan dokaz da kvalitet i forma ne igra nikakvu ulogu u menadzerskoj. Pojedini rade sta hoce godinama i uvijek igraju i dobivaju pozive. Lahku noc

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Nece on nikad vratiti formu jer nece nikad zaigrati u klubu.OsmanDembele je napisao/la: ↑16 nov 2019, 01:44Besic stvarno al bas los,nema tu vise one zivosti,trke,borbe... Propao je jednostavno,nadati se da ce u skorije vrijeme vratiti formu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja nisam jedan od onih koji ne voli nekog naseg reprezentativca ili da imam neke razloge da ga antipatisem, ili vrijedjam. Svi koji igraju, zelim im uspjeh, ali brate dragi govoriti za Besica da je kvalitet i da je u nekoj formi je daleko od realnosti. Besic realno nema trenutno sta da doprinese nasoj repki, a to sto on zaigra, to je sasvim druga stvar. Besic je bio odlican oko i za SP, mozda i najbolji tandem tada uz Pjanica koji smo imali, a sve poslje onih povreda i kad je Martinez otisao, to ga je napravilo prosjecnim igracem.
Druga stvar kod njega je sto zna zayebat, pa crveni, pa zakuha itd. Ja bi volio da se on vrati na neki fin nivo, ali gledajuci nasu repku, sumnjam da ce to biti bolje u nekoj blizoj buducnosti.
isto to vazi i za Kolasinca. Ovaj cak i igra vise u Arsenalu, nego sto zasluzuje, jer mu je igra realno zadnjih godinu dana daleko ispod nivoa nekog kako je znao igrati (barem naprijed, nazad je u Arsenalu 90% vremena bio truba).
Druga stvar kod njega je sto zna zayebat, pa crveni, pa zakuha itd. Ja bi volio da se on vrati na neki fin nivo, ali gledajuci nasu repku, sumnjam da ce to biti bolje u nekoj blizoj buducnosti.
isto to vazi i za Kolasinca. Ovaj cak i igra vise u Arsenalu, nego sto zasluzuje, jer mu je igra realno zadnjih godinu dana daleko ispod nivoa nekog kako je znao igrati (barem naprijed, nazad je u Arsenalu 90% vremena bio truba).
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...