FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 okt 2019, 17:30

VratiloSeZlo je napisao/la::o
SarajevoJeBordo je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la:Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
Bolje da sam prespavo i stream nego što sam vidio maga kako se cereka u 90oj minuti ko da vodi Liverpool.
Pa bolje da pocnes navijati za Liverpul isto ti ga dodje mozes i to i ovo komentarisati a da kurcem ne mrdnes
Naravno da u tom pravcu razmišljaš. Nisam ni očekivao da ćeš reći da je bolje da Husref počne poštovati novac koji prima i prestane se keslati tokom priredbi koje on režira.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 okt 2019, 17:30

Da ste svi uz klub kao ona grupica ,rak rana kluba gdje bi nam kraj bio ....
@sarajevojebordo
Sto bi on mislio kad ni oni iznad njega ne misle sto pare primaju ovo je najteze ilijevskom palo :crazy: od vrha smrdi riba
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 27 okt 2019, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 okt 2019, 17:31

Sramota je što nismo pobjedili ovakvu ekipu.
Sramota je 70% igre današnje.

Tabela je dobra, prvi smo ali u ovom kolu smo gubitnici bez obzira što nije poraz. Katastrofa.

Alarmi trebaju biti upaljeni, na gostovanjima smo kriminalni, moraju biti sankcije kao i nagrade u slučaju pozitivnog rezultata. Za današnji rezultat sve bi kaznio.

Sramota. Uyebaše mi sedmicu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 okt 2019, 17:31

Sarajevo nije ekipa koja zna igrati po vrlim terenima diljem nase BiH, ne zna igrati na valjanje i sjeckanje igre, ne zna igrat na terenu koji je poput betona, sa losom travom. To je jedini nacin da sacuvas bodove protiv Sarajeva. Valjaj se, umrtvi ciganski igru, i kofrci se da si hrabro odnio bod. Ali neka, nestace i ovihjadnih klubova koji nemaju kinte za teren, koji su u ligi a ni sami ne znaju kako. Savez treba i dampomogne izgradnju i da uvjetuje sve premijerligase sa reflektorima, boljim terenima i da strozije kaznjava odguvolacenja sa po desetak minuta nadoknade. Ove lazne povrede, valjanja da igracima ne dozvoljava povratak na teren barem minutu. Ruzno za vidjeti i ponovo da naglasim CIGANSKI.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 okt 2019, 17:32

Lose je ovo danas bilo, na stranu i njihovo valjanje i sudija, ali totalno smo bezopasni bili, ali hajde nadam se da cemo zapeti kako treba protiv listicana naredni vikend, nadam se da cemo i mi na tribinama biti na nivou.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 27 okt 2019, 17:32

VratiloSeZlo je napisao/la:Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
Igraci i trener trebaju platiti sljedece gostovanje da se bar nekako iskupe svojim navijacima za jad i cemer koji prikazuju na terenu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 okt 2019, 17:33

VratiloSeZlo je napisao/la:Da ste svi uz klub kao ona grupica ,rak rana kluba gdje bi nam kraj bio ....
Tema je mag Musemić, a ne grupica narkomana koja se može kupiti za interes.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2019, 17:33

OsmanhodzicBuco je napisao/la:A sta ćemo sa nasim "borbenim" igračima? Vuku se ko sline, nikome se haman danas nije igralo. Da možda ne bojkotuju trenera ili nešto slično tome. Zašto niko ne trci kad krene nas napad?
Ekipa je PSIHIČKI PALA, skroz demotivisana, treba ih motivisati, to je ključno. A Husref to ne može, on svojim psovanjem samo može syebati.
Ma kakav bojktot drug, većina ovih igrača nije sposobna u halu sama otić, a da oni nekog bojkotuju. Sve ovo što rade se zove kurcobolja i ništa više, ili u prevodu Husref nije u stanju natjerati ove princezice da dadnu 100% sebe, ne umije ih motivisat il šta već, natjerat da trče.

Mi smo individualno daleko najjača ekipa lige da se ne varamo, ni jedna druga ekipa nema ni priblizan kvalitet i širinu kao što ima Husref, i opet i pored toga ekipa izgleda totalno neuigrano, nepovezano i nespremno fizički, a nećemo još dugo se provlačit i odrzavat prvo mjesto. Problem treba prije svega traziti kod trenera, a onda popričat i s pojedinim igračima, udarit po dzepu i sl. Sramota je ne pobjedit nikad goru Slobodu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 okt 2019, 17:33

Kaze fudbalski mag 'kad vec ne mozes pobijediti onda bolje da ne izgubis' on je ocigledno zadovoljan ovim bodom.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2019, 17:34

Eh da pojedini vole klub koliko sefa, gdje bi nam bio kraj...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 okt 2019, 17:37

belosevic28 je napisao/la:Eh da pojedini vole klub koliko sefa, gdje bi nam bio kraj...
Da pojedini vole klub kao šeficu i rumenog... ihhhhhh
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 okt 2019, 17:38

SarajevoJeBordo je napisao/la:
VratiloSeZlo je napisao/la:Da ste svi uz klub kao ona grupica ,rak rana kluba gdje bi nam kraj bio ....
Tema je mag Musemić, a ne grupica narkomana koja se može kupiti za interes.
Sta ti je reci nam iz toplog doma svaku tekmu misu mali,ili dodji na stadion i tjeraj ga ali cisto sumnjam jer si ckapi
Volimo alkohol volimo drogu volimo Sarajvo od malih nogu !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 okt 2019, 17:38

emir79 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Eh da pojedini vole klub koliko sefa, gdje bi nam bio kraj...
Da pojedini vole klub kao šeficu i rumenog... ihhhhhh
Sto babo radi s losom seficom i losijim rumenim? Zbig novca nije, to znamo... De nam objasni o presveti @emire 97*
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 27 okt 2019, 17:39

Husref je uništio ovu ekipu, ovo više nema ni glave ni repa. Nemamo šuta na gol **** te fudbal. Sreća je samo što imamo previše kvalitetnih pojedinaca.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 27 okt 2019, 17:41

Ja stvarno ne znam koju mi ekipu možemo dobiti na strani i rutinski kod kuće. Jednostavno nemoguća misija. I Mladost da je uvela dvije bez poraza prije nas bi nam bod uzela, smijem se zakleti.

Ova ekipa ne zna izaći i sportski se potući ni s kim. Totalni smo prosjek na barem 7 pozicija.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 okt 2019, 17:42

Ekipi koja ne razmislja o fudbalu uputis jedan sut na gol :lol:
I onda izjavis ako ne mozes dobiti dobar je i bod :lol:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 okt 2019, 17:43

SarajevoJeBordo je napisao/la:Yebo li vas penal i sudija u usta sviju koji o tome trabunjate. Isto ste ko uhljupi s grbavice. Čitavih 15 minuta na golu im stoji golman koji ne može da se pomjeri, od datog gola nismo pogledali na njihov gol, al je kriv sudija što nešto nije sviro. Mrš u pm ba s tom pričom o sudijama dok ovako izgledamo na terenu!
Halo čovječe, OČIT PENAL NE OPRAVDAVA trenera niti igrače niti igru niti bilo šta.
Da je svirao što je morao mi bi pobjedili. Igra bi bila opet loša, možda za nijansu bolja ali bi imali 4 boda prednosti.
Igra katastrofalna kao i prošle sezone u Tuzli i kao prošle ŠAMPIONSKE sezone u dosta utakmica.
Igra nikad neće biti u kontinuitetu zadovoljavajuća, zaboravi to, nit imamo igrače nit infrastrukturu. Najmanje loš uvijek osvoji ligu, mi smo najmanje loši u ovoj bari ali nas sudije yebu svaku utakmicu skoro.
Kad je to neko kod nas osvojio ligu da je imao toliko lepršavu i dopadljivu igru? Niko nikad.
Dosta je kod nas problema, od fizičke spreme do svega ostalog ali najveći problem nam stvaraju YEBENE SUDIJE koje KRUPNE stvari nam ne sviraju a da se iskupi onda na centru svira za nas nešto nevažano i nebitno.

I sa ovakvom igrom mi smo najviše pokazali, zato i jesmo tu. Odnosno kako hoćeš, najmanje smo loši. Jesmo mi se patili u dosta utakmica ali sve smo ZASLUŽENO POBJEDILI čak i gdje smo igrali i protiv sudija.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 27 okt 2019, 17:44

forza_juve je napisao/la:
Igraci i trener trebaju platiti sljedece gostovanje da se bar nekako iskupe svojim navijacima za jad i cemer koji prikazuju na terenu
Ne trebaju oni nama nista placati , neka plate strim da gledaju ovim strucnjacima iz raznih vukojebina koji drze glavnu rijec ovde i par ovih lgbt placenika

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2019, 17:45

Ne znam ko je kriv, al znam ko nije 100% :yawn:
1946~

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2019, 17:47

VratiloSeZlo je napisao/la:Ponasanje kao da smo Dinamo i navikli na pobjede a ne na jad i cemer i titule svako 5_7 godina ,igraci poluamateri i ja ne znam kako su to apetiti porasli,ovaj sa klupe otiao ne otiso isto ce biti doce neka jos veca ubleha
I ovo izjavi za FKS “navijac” istog? :clap: :clap:
Jos on uzeo proziva sve i svakog...
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 18 gostiju.