Pitanje je da li su spremniji. Prije će biti da su nabrijani, igraju srcem. Žele skinuti skalp omraženom prvaku iz glavnog grada. Dok su naši vidjeli u Europi da su dostigli svoj maksimum, i vjerovatno postali svjesni da je njihov domet titula i nista preko toga. I vraćam se dalje na fizičku spremu. Ona je ok, ali kad nemaš motiva ni ne zapneš. Zrinjski je bio u sličnoj situaciji. I tada je Baka na sva usta pričao o tome u svim medijima, i uspio je podići ekipu. A Husref je nula jedna velika kao čovjek koji yebe majke igračima, psuje bogove. Ko ce ga bolan poštovati od igrača takvog. Ali TINJAT' će ovo dugo još ovako dok se stvari ne počnu mijenjati. A to će biti onda kada ostanemo bez titula, Europe i sl.Inijesta je napisao/la:Hoce li mozda neko od novinara postavit pitanje velikom taktickom magu nasem sto mu se ekipa vuce po terenu, sto presing pisljivih 5 minuta nismo u mogucnosti da odigamo
Mi nismo jednu tekmu losi nego smo losi 12 tekmi ove sezone, svaku tekmu smo nazor dobili, pa igraci ostalih ekipa su 3 puta spremniji od basih , sta he razlog tome
Sad kakav nam ide raspored nek nam je Bog na pomoci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
"Ako vam se povrijedi pet igrača, ako vam se povrijede oba golmana, ako tri igrača traže zamjenu u 70. minuti, to je očigledan nerad. Ovo je bruka i sramota šta je urađeno."
Čestitamo na osvojenom bodu protiv gore opisane ekipe, šefe. Husref će biti, sve drugo će proći. Bolje i neriješeno nego izgubiti.
#jedanješef
Čestitamo na osvojenom bodu protiv gore opisane ekipe, šefe. Husref će biti, sve drugo će proći. Bolje i neriješeno nego izgubiti.
#jedanješef
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ja bi da nasi igraci ne igraju vise nikako do kraja, jer Husref ce uzeti duplu svakako, sta ce mu ko?! Baba samo rokaaaaj !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- forza_juve
- Kontakt:
Allegri se nauzimao trofeja pa je letio jer je pogubio konce, Conte je uzeo titulu sa Celzijem pa je onda i on letio. Svaka cast na tituli, ako osvoji i ove sezone onda ce to sigurno biti sto su ostali timovi u rasulu. Ima rezultate a nema igru i tako ce ici dok ti sreca ne okrene ledja i zaredas 4 utakmice bez pobjede onda ce kasno biti. Promjena treba, dal trener, psiholog, kondicioni ili neko drugi to valjda uprava treba da zna. Sramota je da imas najveca primanja u nasoj ligi a nadigravaju te selendre ili raspali klubovi.emir79 je napisao/la:Takticki neznalac uzima duplu krunu i trenutno prvi na tabeli.Stroj1946 je napisao/la:Husref je taktički neznalac ba, ja ne znam kako ovi njegovi branioci to ne vide. Pa pripreme je užasno odradio, treba krenuti od toga. Pa povrede. Da ne pričamo kako smo svaku utakmicu koju smo dobili, dobili smo nazor. Igra jedna velika nula. Malo malo problemi sa njim na relaciji igrači-trener. Nema igre, sprema jedna velika nula, nema ništa. Osvojio je duplu, osvojio, prošlost. Ovo je nova sezona. Halo ba!![]()
Usput, AKTUELNI PRVACI BiH i osvajaci Kupa BiH.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kakve bolan pripreme, prvo igrali smo citavu sezonu na dva fronta osvoili duplu krunu, sabrina daje 3 mjeseca odstetnu klauzulu, pa smijem se kladit u sta hoces da rahimic iz mladosti ima vecu klauzulu, kad nije htio (posle dk niko to nebi pristo) pristat ovde ste mu **** sve i svacim ste ga nazivali.Stroj1946 je napisao/la:Husref je taktički neznalac ba, ja ne znam kako ovi njegovi branioci to ne vide. Pa pripreme je užasno odradio, treba krenuti od toga. Pa povrede. Da ne pričamo kako smo svaku utakmicu koju smo dobili, dobili smo nazor. Igra jedna velika nula. Malo malo problemi sa njim na relaciji igrači-trener. Nema igre, sprema jedna velika nula, nema ništa. Osvojio je duplu, osvojio, prošlost. Ovo je nova sezona. Halo ba!
Znaci ekipa igrala na dva fronta, normalno da se najvise istrosila fizicki i psihicki, pripreme pocele nema plata igraci nece da idu na pripreme (zamene pospuno ispravno jer su ljudi posteno inaj cistije od kraja rata zaradili lovu) (jel husref kriv) adukor se nije produzio jel husref kriv crepulja se nije produzio jel hysref kriv otiso kondicioni trener ovde ste pusali da ga je husref otjero (covjek izjavio prezauzet i nema vremena i medzuvremenu preuzo reprezentaciju bih)
Znaci pripreme nisu odradzene kako treba jer odma kad je najvaznije da igraci budu sretni (najvise su sretni kad su pare isplacene) su sjebani, najmanje odmora jer lp pocinje fakticki mjesec i po dana od zadnje utakmice u prvenstvu..
Odigramo solidno evropu ispovrjedzivase bruka igraca ovde se husref krivi za povrede igraca. Oremus slomio neku kos eahmanovic dobio neku bolest tatar povrjedio lozu ahmetovic nogu sve hysref kriv, nista nije kriva priroda sporta i opterecenje. Jer igraci fakticki nisu imali ni 3 sedmice odmora. Promjenilo se 5 igraca u prvi 11 povrjedilo se 4 igraca za koja se nije znalo plus pidro i stanoje zakoje znalo.. doveden guzina milanovic ketig gavric i brazilac, i oremus serba i kako da ti sa ovakvom hronologijom imas istu igru ko prosle godine, a cimi se da prosle godine nismo ni imali vise bodova nakon 14 kola nego danas
Jedva cekam nove Ješiće, Jarnije da nas povedu do titula...
Moze i demagog Nalić inshAllah.
Moze i demagog Nalić inshAllah.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Yebem ja igracima mrtve! Stanojeviću ti si Bog za ostale picki.ce
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Stani dodje Celik proslo kolo, nisu primili vec 5-6 mjeseci platu, nisi htjeli da treniraju do dan pred tekmu kad im je isplaceno po pola jedne plate, klub kojem svakog dana prijeti rasulo, vise od tebe trce, ginu na terenu, nparave ti hiljadu problema i jedva ih pobjedis
Danas Sloboda te ubije trkacki i agresivnom igrom, imaju 100 puta vise zelje i motiva, nisu plate primili Bog zna otkad , rasulo u klubu
A nasa izvlakusa je u tome sto su se nahajcali protiv Sarajva i sto je to njima utakmica sezone ?
Ma mrs u picqku materinu bezobraznu svi redom zajedno sa tim debilom na klupi
Sta sad da ocekujemo da se vadimo na gostovanjima kod Radnika ili Veleza , ili na derbiju kuci
Imas strasno bitnu tekmu da se odvojis na +4 pred uzasan raspored, ti izadjes i vuces se po terenu ko picqka
Danas Sloboda te ubije trkacki i agresivnom igrom, imaju 100 puta vise zelje i motiva, nisu plate primili Bog zna otkad , rasulo u klubu
A nasa izvlakusa je u tome sto su se nahajcali protiv Sarajva i sto je to njima utakmica sezone ?
Ma mrs u picqku materinu bezobraznu svi redom zajedno sa tim debilom na klupi
Sta sad da ocekujemo da se vadimo na gostovanjima kod Radnika ili Veleza , ili na derbiju kuci
Imas strasno bitnu tekmu da se odvojis na +4 pred uzasan raspored, ti izadjes i vuces se po terenu ko picqka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Očekivan rezultat, samo zato jer mi imamo hronične probleme u ovakvim utakmicama unazad nekoliko godina. A slijede još teže utakmice. Husrefofili na aparatima.
Proslo 14 kola kako nikog nismo nadigrali... Golemo Husrefe, golemo...
Ko nam sad fali?
Ko nam sad fali?
Cekaj brate sad ce pauza, kad se sad nakon ove konsolidujemo... hjojjjj hocemo trpatZip je napisao/la:Proslo 14 kola kako nikog nismo nadigrali... Golemo Husrefe, golemo...
Ko nam sad fali?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bolje da sam prespavo i stream nego što sam vidio maga kako se cereka u 90oj minuti ko da vodi Liverpool.VratiloSeZlo je napisao/la:Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ponasanje kao da smo Dinamo i navikli na pobjede a ne na jad i cemer i titule svako 5_7 godina ,igraci poluamateri i ja ne znam kako su to apetiti porasli,ovaj sa klupe otiao ne otiso isto ce biti doce neka jos veca ubleha
-
- Kontakt:

Pa bolje da pocnes navijati za Liverpul isto ti ga dodje mozes i to i ovo komentarisati a da kurcem ne mrdnesSarajevoJeBordo je napisao/la:Bolje da sam prespavo i stream nego što sam vidio maga kako se cereka u 90oj minuti ko da vodi Liverpool.VratiloSeZlo je napisao/la:Hahahah ovaj forum preseliti na groblje da kuka sa babama hulje jedne uplakane otidjite na gostovanje bodrite klub nemojte samo kukati iz topline doma..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zbog takvih debila i mentalnih defekata kao što si ti, na Balkanu treba zabraniti fudbal. Psuje nekom mrtve i to svojim igračima zbog nekog kiksa ili remija ili bilo čega drugog. Sutra kad se osvoji bićeš uz te iste igrače i govoriti kako su najjači.ledesma je napisao/la:Yebem ja igracima mrtve! Stanojeviću ti si Bog za ostale picki.ce
Nekom mrtve psovati zbog sporta - vrhunac debilnosti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Stanoje svaka cast, momak je zvijer.
Ahmet postao teski padavicar, nakon sto pokusa izglumiti faul ostane na zemlji barem jos 20 sec da se odmori.
Sramotna cinjenica je da fejzic 15min prakticno ne moze da stoji na nogama a mi ne upucujemo ni sut na gol.
Sve u svemu nisam ni ocekivao nista bolju partiju, sta je tu je.
Horde dominacija.
Ahmet postao teski padavicar, nakon sto pokusa izglumiti faul ostane na zemlji barem jos 20 sec da se odmori.
Sramotna cinjenica je da fejzic 15min prakticno ne moze da stoji na nogama a mi ne upucujemo ni sut na gol.
Sve u svemu nisam ni ocekivao nista bolju partiju, sta je tu je.
Horde dominacija.
NEMA NAZAD
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rezultat protiv slobode je ocit dokaz zasto klub prati 1.500 ili 2000 navijaca. Bezmudost, letargicnost i kur.cobolja igraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.