MoRel se skautirati sa balkona ljudino?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Štima brate,realnost.lijevapolutka je napisao/la:@UBIPITAR nije ovdje problem poraz u Mostaru (mada je Zrinja bio posluzen na tacni). Problem su zadnje 3 utakmice Banjaluka, Mladost na Grbavici i Zrinka. Nešto nestima, sta je ne znam, al definitvno nestima. Što kaže Amar na izvjestaju: nedo Bog da nas neko pravo napadne
Tek od sljedeće će biti 5 u nizuUBIPITAR je napisao/la:Štima brate,realnost.lijevapolutka je napisao/la:@UBIPITAR nije ovdje problem poraz u Mostaru (mada je Zrinja bio posluzen na tacni). Problem su zadnje 3 utakmice Banjaluka, Mladost na Grbavici i Zrinka. Nešto nestima, sta je ne znam, al definitvno nestima. Što kaže Amar na izvjestaju: nedo Bog da nas neko pravo napadne
Brzo zaboravljate,da smo prošle godine u ova doba vezali 5 poraza.
I šta je problem izgubiti u BL i Mostaru.
Shvatite,da ne može Dado,Meša,polubekovi,pa i taj Kemo odigrati 10 vrhunskih tekmi za redom,nema šanse.Oscilacije su neminovne.
Ne zaboravite da smo krenuli sa minus milion,imamo što imamo,da su ostali nešto specijalno,vala nisu po viđenom.
Ma Osmankovic jos gori .prvi go njegovSalih1984 je napisao/la:I vise nego ocigledno je da nam je desni bek najkriticnija pozicija....samo koga mozemo dovesti da igra desnog beka?
Jasno je da se moramo "pojacati", ne bih o pozicijama. Druga stvar je problem, nacin na koji se ponasaju. Ovaj stav nije prihvatljiv. Mi smo najveci klub, preveliki da bi se bilo ko zayebavao sa nama.Salih1984 je napisao/la:I vise nego ocigledno je da nam je desni bek najkriticnija pozicija....samo koga mozemo dovesti da igra desnog beka?
Bogicevic moze igrati umjesto OsmankovicaMamlaz je napisao/la:Ma Osmankovic jos gori .prvi go njegovSalih1984 je napisao/la:I vise nego ocigledno je da nam je desni bek najkriticnija pozicija....samo koga mozemo dovesti da igra desnog beka?
Ma igra nam je ista ko i kod reprezentacije,nema ni nasa liga ni repka igrace koji mogu trcati citavu utakmicu.mohikanac12 je napisao/la:Jasno je da se moramo "pojacati", ne bih o pozicijama. Druga stvar je problem, nacin na koji se ponasaju. Ovaj stav nije prihvatljiv. Mi smo najveci klub, preveliki da bi se bilo ko zayebavao sa nama.Salih1984 je napisao/la:I vise nego ocigledno je da nam je desni bek najkriticnija pozicija....samo koga mozemo dovesti da igra desnog beka?
Ne smiju se ni u snu ovako pustati igrac da setaju u petercu sami ili da centiraju neometano, Trebace vremena da se rijesimo pojedinih karaktera kojima nije mjesto u Želji ali cemo to rijesiti.
@Mamlaz, slazem se polovicno. Sukrivac, dusa draga krenuo u aut za igracem. Svasta.
Gle Siniše, ne zna čovjek dal' mu šamar spucat za ovu nonšalanciju ili je jednostavno glup pa ne zna šta treba da radi. Dobro si izdvojio ove situacije, sad bih glavom od zid lupio kad vidim ovo. Dobro reče jednom @ubipitar izgleda da je jedini lijek protjerat sve ove igrače koji su u Želji 2 i više godine, jednostavno zaraženi luzerstvom nekakvim.mohikanac12 je napisao/la:.
Ma dovoljno je samo pogledat ovaj video, a preporučio bih i ostalim forumašima. Ovi današnji fudbaleri u ligi se smatraju dobrim tehničarima ako znaju do 10 ispimplat, a ovi sa videa rade šta današnji ne mogu na playstationu.HongKong je napisao/la:Ja jucer Stanica jednom vidio na njihovoj polovini, a bolje da ni tad nije pokusao. Sinisu nisam ni jednom. To je veliki problem, neko dobije dva igraca vise u napadu, onda mozes napraviti guzvu pred golom i imati neku sansu da zabijes. Vjerujem da ce se to rijesiti na zimu. Samo nastaviti ovako, jer realno svi su teski odron. Ona Amarova ekipa 2009-2013 bi imala 99 bodova u ovakvoj konkurenciji. Jbt Stanic tada bio u najboljim godinama igrao ko Hajdarevic sad. Evo sad nakon toliko povreda i lutanja, godina i duela nama Stanic ponajbolji bek.![]()
Nije ni cudo sto nas sve one sklj lige prestizu i imaju ekipe u grupama dok mi ne mozemo prismrditi slicnom uspjehu. Boris se 4 godine da dignes koeficijent da bi bio povlasten u zrijebu nakon 5 godina. Ti tu petu godinu i ne odes u Europu![]()
Dobra stvar je sto smo poceli kuci dobijati utakmice, a s gostovanja ako sta doneses i dobro je. Vidjeli smo i u Tuzli danas. Nema laganih bodova na strani. Meni samo tesko pada sto je Zrinjski bio bas los, bez dosta vaznih igraca i kad god smo uspjeli neku normalnu akciju izvesti imali smo situaciju da zabijemo gol. Nazalos takvih akcija smo imali mizeran broj.
LIjepe uspomene. Bio sam tačno ispod prvog slova O.mohikanac12 je napisao/la:
https://i.ibb.co/xYpL09b/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Nominujem @Ljozee za avatar.
Mi smo Željini Željo je naš!
Beton zastava. Samo brzo su je isparcali. Ispricaj mladjoj raji na temi kako smo se komsinicama setali po terenu. Jest onaj Dedic konj, gluho bilo pojeo nas lik.Benzapen je napisao/la:LIjepe uspomene. Bio sam tačbo ispred prvog slova O.mohikanac12 je napisao/la:
https://i.ibb.co/xYpL09b/Photo-Editor-2 ... 036972.jpg
Nominujem @Ljozee za avatar.
Mi smo Željini Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.