kako se zove igrac sto je ljubio dres na grbaviciprigoda je napisao/la:Identitet je napisao/la:Vala mi je varešanović vazda mrzak bio. kao trener se nije pookazao, kao čovjek još manje. da budem iskren nije ni blekić zlatan, ali ovo što rade baljak, mirso, potpomognuti sa varešanovićem avdićem i ihtijarevićem je sramota za klub. Mirza vrijeme je da odeš!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Avdicnick je napisao/la:kako se zove igrac sto je ljubio dres na grbaviciprigoda je napisao/la:Identitet je napisao/la:Vala mi je varešanović vazda mrzak bio. kao trener se nije pookazao, kao čovjek još manje. da budem iskren nije ni blekić zlatan, ali ovo što rade baljak, mirso, potpomognuti sa varešanovićem avdićem i ihtijarevićem je sramota za klub. Mirza vrijeme je da odeš!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
od heroja do izdajice za 15 dana
sta reci,mahala je zlo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
padobranac1978
- Kontakt:
samo sarajevo je napisao/la:Eto vi znate ko je i sta je prosao,vjerovatno sam prosao sa Sarajevom sto vi pljuvaci necete nikad,cuj ovog famozni sjever ti da si pravi navijac Sarajeva to nikad nebi rekao,jesi li ikad al iskreno na bilo koje gostovanje otisao i bodrio svoj tim 90 minuta pa tako nesto palamudis ovdje,evo vas 2 ste najveci navijaci a stadiona ocima niste vidjeli,ja bi najradje organizovao jednu kaficu sa vama bas me onako zanima na sta licite,evo nas par cemo doci dodjite i vi cisto da se upoznamo i sve u facu jedni drugim da kazemo,posto se izjasnjavate kao veliki navijaci!
sine,svako gostovanje o svom trosku,a ne kao vi 'pojedini' preko udruzenja pa se ne dadne niti jedna marka,toliko o vama navijacima,mi smo SIMPATIZERI,
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
padobranac1978
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:padobranac,kralj je mrtav,alen skoro
Pokusavaju da nas sve ubjede u laz,nema sta kako ste krenuli ispravit ce te krivu Drinu
KOJI SI TI LIK,HAJ TI MENE UBIJEDI U SUPROTNO OD ONOGA STO JA GOVORIM,MOLIM TE POKUSAJ ....
-
pitar-istok
- Kontakt:
Nisam ni spomenuo Mirzu u svom postu(lično ga ne gotivim)ali netreba udarati po igračima,i ja sam za promjene iz korijena ,što ti Eki kažeš od portira do predsjednika,ali na ovoj temi u zadnje vrijeme samo se piše ko je više kriv i slično.Hajde da ih sve otjeramo i krenemo iz početka u gore nemožemo zapasti jer smo već tu gdje jesmo.
nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
Ko je ovde naveo ime i jednog igraca i ponavljam ti ,da si bio na utakmici protiv Drine vidjeo bi da su Horde prozivale upravu (ima transparent) ,Varesanovica, kao i igrace ;Jahovica(nema struje), Scepanovica (u vrizideru ima samo sijalicu) ,Kojasevica (na hrenovkama).Niko ne spori da je tako ,ali ima neki red kako i ko moze iznoiti u javnost informacije,a ne ko Varesanovic i Baljak na presici crniti i brukati klub da bi ocrnili i obrukali Blekica koga za to **** boli.Tu lezi problem zbog kojeg su Horde protiv Varesanovica i nekih jadnih igraca koji su nasjeli na Baljkove fazone i pojeli ****,a na tvoju zalost ovde medu njima nema Avdica ipak Horde znaju da cjene taj potez iako su za Varesanovica i upravu te Horde placenici,ali i za tebe ocito!
-
padobranac1978
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:borbadokraja je napisao/la:pozdrav,
da malo vise svjetla bacimo, kao prvo ne osvrcite se na ove trolove i likove koji su u kontri radi kontre, ne nasjedajte njihovim glupanskim pricama, osnovni fokus je tjeranje pomenute cetvorke, blekic kao pojedinac uopste nije bitan u kontekstu cijele price, doci ce neko drugi ali ovaj put ide se do kraja, do odstranjivanja ovih parazita iz kluba. varesanovic je u ovoj prici nebitan, tj. bitan je toliko koliko mu njegov punac puni glavu, a sve u svrhu podrske ovim navedenim uhljupima, mislim da je bio iskren kad je htio odsutpiti nakon veleza ali tek on svojom glavom ne misli
.
to je to brate...1500-2000 ljudi koji su tu uvijek znaju sta i kako....stvarno nema potreba osvrtat se ne bespotrebne komentare neupucenih....svi znamo na kojoj smo strani i sta je ispravno...i istrajacemo u tome.
@megamon i @samosarajevo...ma sta im ba objasnjavate...mi znamo svoje,nema potrebe da uopste pisete i komentariste...samo se nervirate bezveze....
NE NJAJKE,BOGA TI,kad si poceo ici na tekme da bi ti mogao nesto rjesavati?
- Alen Škoro
- Kontakt:
ekii je napisao/la:nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
Ko je ovde naveo ime i jednog igraca i ponavljam ti ,da si bio na utakmici protiv Drine vidjeo bi da su Horde prozivale upravu (ima transparent) ,Varesanovica, kao i igrace ;Jahovica(nema struje), Scepanovica (u vrizideru ima samo sijalicu) ,Kojasevica (na hrenovkama).Niko ne spori da je tako ,ali ima neki red kako i ko moze iznoiti u javnost informacije,a ne ko Varesanovic i Baljak na presici crniti i brukati klub da bi ocrnili i obrukali Blekica koga za to **** boli.Tu lezi problem zbog kojeg su Horde protiv Varesanovica i nekih jadnih igraca koji su nasjeli na Baljkove fazone i pojeli ****,a na tvoju zalost ovde medu njima nema Avdica ipak Horde znaju da cjene taj potez iako su za Varesanovica i upravu te Horde placenici,ali i za tebe ocito!
Kad je Mirza rekao da su Horde placenici? Zasto iznosis dezinformacije kad nemas argumenata?
I za tu konferenciju sam vec rekao,procitaj iz mojih prethodnih postova
NON MOLLARE MAI
- plava grbavica
- Kontakt:
NAJVAŽNIJE JE DA BLEKIĆ OSTANE ON JE JEDINO IMO MUDA DA SE SUPROSTAVI ŽELJI I AMARU
-
padobranac1978
- Kontakt:
ekii je napisao/la:nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
KOJU SI TI PRES KONFERENCIJU GLEDAO?HZ su protiv mirze,**** ga najmanje je kriv...ali je najveca sega sto vi samo govorite BP ovo,BP ono. Ja nisam clan ni jednih,niti drugih navijam za sarajevo od sveg srca 30 god.i sad ispade nisu HZ za njega i onda nije niko.MALOUMNOST,stidite se pa ko ste vi da odlucujete u ime svih na vijaca i simpatizera naseg SARAJEVA?
-
samo sarajevo
- Kontakt:
ostavite nek trabunjaju sami sa sobom nema smisla vise mi cemo nase pokazati na gostovanjima i na Kosevu kao i do sad a oni nek se ovdje dokazuju;)
Alen Škoro je napisao/la:ekii je napisao/la:nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
Kad je Mirza rekao da su Horde placenici? Zasto iznosis dezinformacije kad nemas argumenata?
I za tu konferenciju sam vec rekao,procitaj iz mojih prethodnih postova
Rekao je nece mene placenici otjerati pa ako ne misli na Horde na koga misli nije bilo Kineza.Pa ako si gledao video, sve ti je jasno o kakvom se covjeku radi kad kaze citiram "ja sam sa Blekicem imao odlicne odnose sve dok se Muco nije umjesao"! sto znaci da mu do tada nije smetalo sto igraci nemaju plate i struje bitno je bilo da njega niko nije dirao!Zasto probleme sa platom nije iznijeo ranije vec kad mu je ostavka bila blizu, pa se tad morao braniti blateci Sarajevo!
iskreno sve stoji ali sam i 99% siguran da mirza govori istinu i da nije dao da mu se mjesaju u poso i da su pokusali,smijes li to garantovat za musemica janjosa i ostale trenere u bih,mislim da je osim jedan od rijetkih izuzetaka
- Alen Škoro
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:ekii je napisao/la:nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
KOJU SI TI PRES KONFERENCIJU GLEDAO?HZ su protiv mirze,**** ga najmanje je kriv...ali je najveca sega sto vi samo govorite BP ovo,BP ono. Ja nisam clan ni jednih,niti drugih navijam za sarajevo od sveg srca 30 god.i sad ispade nisu HZ za njega i onda nije niko.MALOUMNOST,stidite se pa ko ste vi da odlucujete u ime svih na vijaca i simpatizera naseg SARAJEVA?
Upravo to. Volio bih i ja to da znam! Sarajeva je bilo prije svih nas,Sarajevo je svasta nesto proslo,mnoge uspjehe i padove,ali jedno je sigurno - neki sebi daju previse prava
NON MOLLARE MAI
-
padobranac1978
- Kontakt:
ekii je napisao/la:pitar-istok je napisao/la:Alen Škoro-u potpunosti se slažem s tobom biti treći u ovakvoj situaciji je vrh.Vidim na jednom postu piše sjever ono sjever ovo,pa ko na istoku sjedi navijači Kaknja čega li,dajte ba s ponosom mogu reći da sam bio na Sjeveru do 92 godine,gostovanja po Beogradu,Novom Sadu,Zagrebu,Mostaru itd,nek kažu malo stariji navijači kako je bilo,gdje te napadaju i protivnički naviajači i murija i mještani,a sad mi je sin na tom istom sjeveru gdje sam ja nekad bio.zato nemojte starije navijače ignorisat i njihov način razmišljana stavljat kao ma šta će oni njihovo je prošlo.I još da dodam ovo i Ja sam kao i većina roditelja čekao svoje dijete da se vrati iz Širokog kad je bio belaj i na parkingu pružio svu pomoć koju sam mogao od advokata i slično.Zato niko nemože reći da se ne pitaju stariji naviajači vezano tza FKS i da ih neko omalovažava,na kraju krajeva od nas su nastale HOrde zla.
Pa i ja sam stariji navijac i ja sam na istok i ti to znas,ali ne mogu podrzati Mirzu kad me je nazvao placenikom i jos kasd sam ga vidjeo na presici sa Baljkom!Treba sve otjerati od portira do Blekica i naci nove postene ljude koji vole i zele uloziti u Sarajevo!
vi me najbolje kontate sta hocu da kazem,ali mi nismo navijaci i mi nemamo pojma....ZNAJU BP...
-
padobranac1978
- Kontakt:
samo sarajevo je napisao/la:ostavite nek trabunjaju sami sa sobom nema smisla vise mi cemo nase pokazati na gostovanjima i na Kosevu kao i do sad a oni nek se ovdje dokazuju;)
MOZES NA GOSTOVANJE,ALI DZABA PREKO UDRUZENJA,haveru opleti svojim autom ako ga imas pa rizikuj razbijenu sajbu i sl. kao ja i uz sve to placam istok 7km,halal bilo...
- Alen Škoro
- Kontakt:
Zato sto se tada mnogo toga i obecavalo. Sad ce plate,sad ce.. kako da ne.ekii je napisao/la:
Rekao je nece mene placenici otjerati pa ako ne misli na Horde na koga misli nije bilo Kineza.Pa ako si gledao video, sve ti je jasno o kakvom se covjeku radi kad kaze citiram "ja sam sa Blekicem imao odlicne odnose sve dok se Muco nije umjesao"! sto znaci da mu do tada nije smetalo sto igraci nemaju plate i struje bitno je bilo da njega niko nije dirao!Zasto probleme sa platom nije iznijeo ranije vec kad mu je ostavka bila blizu, pa se tad morao braniti blateci Sarajevo!
Cak su igrace i molili da to ne govore u javnost,oni su to i zeljeli , ali su ih molili da ne iznose,jer ko biva nece biti onda sponzora ako ljudi saznaju koje "fukare" rade u FKS.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 15 nov 2010, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
nick je napisao/la:ekii je napisao/la:nick je napisao/la:od heroja do izdajice za 15 danasta reci,mahala je zlo
iskreno sve stoji ali sam i 99% siguran da mirza govori istinu i da nije dao da mu se mjesaju u poso i da su pokusali,smijes li to garantovat za musemica janjosa i ostale trenere u bih,mislim da je osim jedan od rijetkih izuzetaka
Ja u to uopste ne sumnjam sto je Mirza rekao da su mu se mjesali i sigurno da jesu,ali to je morao reci ranije za sve probleme od mjesanja do plate,a ne kad mu se samo o guzici radi!Nije smjeo iznositi na presici onako sramne informacije ijako su bile tacne ,mora imati neki red ako smo klub sto i jesmo!Ja sam samo za Sarajevo i nicija me strana ne zanima ni Blekic,a za onu upravu da ne govorim,ali sa onakim sramnim istupima da bih spasao guzicu izdao je Horde i sveti klub !
-
padobranac1978
- Kontakt:
[/quote]
iskreno sve stoji ali sam i 99% siguran da mirza govori istinu i da nije dao da mu se mjesaju u poso i da su pokusali,smijes li to garantovat za musemica janjosa i ostale trenere u bih,mislim da je osim jedan od rijetkih izuzetaka[/quote]
Ja u to uopste ne sumnjam sto je Mirza rekao da su mu se mjesali i sigurno da jesu,ali to je morao reci ranije za sve probleme od mjesanja do plate,a ne kad mu se samo o guzici radi!Nije smjeo iznositi na presici onako sramne informacije ijako su bile tacne ,mora imati neki red ako smo klub sto i jesmo!Ja sam samo za Sarajevo i nicija me strana ne zanima ni Blekic,a za onu upravu da ne govorim,ali sa onakim sramnim istupima da bih spasao guzicu izdao je Horde i sveti klub ![/quote]
dokle vise,koje horde?Pa majstore nisu samo horde navijaci SARAJEVA...

iskreno sve stoji ali sam i 99% siguran da mirza govori istinu i da nije dao da mu se mjesaju u poso i da su pokusali,smijes li to garantovat za musemica janjosa i ostale trenere u bih,mislim da je osim jedan od rijetkih izuzetaka[/quote]
Ja u to uopste ne sumnjam sto je Mirza rekao da su mu se mjesali i sigurno da jesu,ali to je morao reci ranije za sve probleme od mjesanja do plate,a ne kad mu se samo o guzici radi!Nije smjeo iznositi na presici onako sramne informacije ijako su bile tacne ,mora imati neki red ako smo klub sto i jesmo!Ja sam samo za Sarajevo i nicija me strana ne zanima ni Blekic,a za onu upravu da ne govorim,ali sa onakim sramnim istupima da bih spasao guzicu izdao je Horde i sveti klub ![/quote]
dokle vise,koje horde?Pa majstore nisu samo horde navijaci SARAJEVA...
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 29 gostiju.