Iskreno losa ti ta prva ruka,realnost je da je handzic vec u godinama i trazi priliku da zaradi ozbiljniju lovu i obezbjedi se,on je dijete sa Koseva I nikad nebi pricao takve stvari uvijek je igrao srcem i postovao sve odluke trenera,a i sam je svjestan svog ne sportskog nacina zivota koji mu je dobar dio karijere okrenuo u drugom pravcu,sigurno jedan strasan talenat kojo nikad nije iskoristen do kraja!alan_kardec je napisao/la:adem993 je napisao/la:Trebao je sad na ljeto jos ici al mu Hus nije dao,tako da je vrlo moguce da ce sad na zimu,jer nema on jos puno godina da uzme neku ozbiljnu lovu i obezbjedi sealan_kardec je napisao/la:Handžić vam odlazi na zimu? Navodno, u Koreju, Seul?
ja kako sam čuo, a info je iz prve ruke, on je već i potpisao za te koreance, od ng je njihov igrač. Navodno, ugovor je na dvije godine, 500 milja dolara po sezoni, a i fks će dobiti neki keš od koreanaca.
Navodno, nezadovoljan je tretmanom koji ima u ekipi, minutažom i kaže da se nikad više neće vratiti u fks. Ako se bude vraćao, vratiće se jedino u Borac.
Prenosim kako sam čuo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoj samo Tatara lijevo, jer to znaci da nikako necemo imati krila.
Stanoje prva

Oremus klupa
Stanoje prva

Oremus klupa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vrijeme idealno, teren solidan, postava odlična. Idemo po pobjedu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Prelijepo je vidjeti Miloša od prve
,sta bi dao da vidim Pidru na derbiju barem 5 minuta

-
- Kontakt:
Nasao sam link
.. Miprenosimo.live/kanal/12

Jaooo sastava sta je ovo. Pa brate ovo mora dvica biti. Dajte link obavezno
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Vec napisao ali nema veze... miprenosimo.live/kanal/12Amca007 je napisao/la:Jaooo sastava sta je ovo. Pa brate ovo mora dvica biti. Dajte link obavezno
- AlfredNobel
- Kontakt:
Besplatno vam je na Moja Web TV, samo da znate.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Neznam jel ovo pametno sa Stanojom covjek je 5 mjeseci bez igranja fudbala a i treniranja..Nadam se da su doktori bacali prasinu u oci tuzlacima za povrede Ahmeta i gavrica..
**** utakmica jer smo svi na privatn tabelama upisali bodove a to se moze obit oglavu svakoj ekipi.
Sloboda od zavrsetka rata do sad jedino na vrijeme imala primanje kad je husic bio, uvjek virsle jaje na oko al dzaba uvjek su bili tvrd orah i kad god smo ih dobili bilo je sa jednim golom razlike..
Ja bi odma nabio presing nebii im dao da iznesu loptu iz 16sterca tako lahko, ivetic ako igra zna grijesit na pocetku (crveni i penal u 4 minuti na kosevu protiv vase kad je zanas igro)
Handza nikad to nebi izjavio, a da mu neko da 800 k km godisnje daj boze a i to mi zvuci nestvarno jer covjek za 2 gidine nije 5 utakmica citavi odigro, al nebi imo nista da ode i bilo bi mi drago da zaradi jer handza je nas
**** utakmica jer smo svi na privatn tabelama upisali bodove a to se moze obit oglavu svakoj ekipi.
Sloboda od zavrsetka rata do sad jedino na vrijeme imala primanje kad je husic bio, uvjek virsle jaje na oko al dzaba uvjek su bili tvrd orah i kad god smo ih dobili bilo je sa jednim golom razlike..
Ja bi odma nabio presing nebii im dao da iznesu loptu iz 16sterca tako lahko, ivetic ako igra zna grijesit na pocetku (crveni i penal u 4 minuti na kosevu protiv vase kad je zanas igro)
Handza nikad to nebi izjavio, a da mu neko da 800 k km godisnje daj boze a i to mi zvuci nestvarno jer covjek za 2 gidine nije 5 utakmica citavi odigro, al nebi imo nista da ode i bilo bi mi drago da zaradi jer handza je nas
Daj linak moje tv
IDEEEMOOO MOMCI
Opaaa
idemoooooooooooooooo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Rahmannnnn
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
AMAAAAAREEEEEEEE 

Tooooo.... Bravo Rahma
Lijepa akcija
Kako nam je samo falio Rahmanović uh.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet proradila veza Hodzic-Rahmanovic kao protiv Celika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 18 gostiju.