NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
bez pretjerivanja Sunsi najbolji tim lige
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!Clutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 27 okt 2019, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
whiteside brutalno efikasan u ove dvije tekme, vidi se da decko igra za ugovor :mrgreen:
kad bi nurkic imao njegovu efikasnost, dje bi mu kraj bio, al dobro, nurkic nije takav tip igraca
bice zanimljivo sta ce blazersi napravit s njim, hocel ganjat neki trade
kad bi nurkic imao njegovu efikasnost, dje bi mu kraj bio, al dobro, nurkic nije takav tip igraca
bice zanimljivo sta ce blazersi napravit s njim, hocel ganjat neki trade
Lako je to prepoznati kad je neko fake. Jokic po svemu vidjenom je timski orjentisan igrac.ReX je napisao/la:Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!Clutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Salju ga (Has) u Cleveland na proljece za odbjeglog sina iz Oregona 
Dame, CJ, Hood, Love, Nurk

Dame, CJ, Hood, Love, Nurk

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 27 okt 2019, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Hmmmm.. I dont know. I jeste i nije. Ima i on dosta utakmica gdje mu laska trip dubl i evidentno je da ide od samog pocetka s ciljem da popuni statistiku. Eh sad njega vadi to sto je de facto najbolji passer u ekipi i kao centar skuplja dosta asistencija jer igra playmakera.Clutch je napisao/la:Lako je to prepoznati kad je neko fake. Jokic po svemu vidjenom je timski orjentisan igrac.ReX je napisao/la:Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!Clutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
@igrajlopte 🐦
Koliko europljana je trazilo te isforsirane trejdove osim Porzingisa?ReX je napisao/la:Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!Clutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
Dobar ovaj regres Westbrook 

- BosniaBoston
- Kontakt:
26-10-10 na 60% TSalemsa je napisao/la:Dobar ovaj regres Westbrook
Mogu zamislit kakav je bio prije regresa,garant PO Lebron na steroidima

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Na 1:13 Hardena glumi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
kao sto je i duncan bio igrac koji je podjednako kvalitetno igrao na obe te pozicijeEpidaurus je napisao/la:AD nije smallball opcija na 5, to je sve sto ti ja govorim. U kontekstu rostera AD na 5 i Kuzma na 4 dodje kao small opcija al to nije i ne moze biti smallball u globalu kad su obojica na prirodnim opcijama prakticki. AD je i 4 i 5, najbolje igre je pruzao na 5 sa nekom strech cetvorkom.
Bro kakve to sad ima veze koje odakle? Wtf.JHam je napisao/la:Koliko europljana je trazilo te isforsirane trejdove osim Porzingisa?ReX je napisao/la:Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!Clutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
@igrajlopte 🐦
Ma to u Okc kad je igrao s levatimaBosniaBoston je napisao/la:26-10-10 na 60% TSalemsa je napisao/la:Dobar ovaj regres Westbrook
Mogu zamislit kakav je bio prije regresa,garant PO Lebron na steroidima

Kakve veze to sto AD, KD misle samo na sebe, ima sa Jokicem? Ne mozes porediti ta dva mentaliteta nikako, ali ti si to ocigledno sve svrstao u isto jer tebe nervira kad neko kaze da ga boli neka stvar za statistikom...Koju to statistiku Jokic "nabija"? Skokove kao centar? Poene, gdje ga svi mole da vise suteva uzima? Ili je on sad kriv sto ima veci kosarkaski IQ od pola igraca na PG i sto se kroz njega mogu vrtiti akcije pa ima visak asistencija? Evo, sad ce Denver da promijeni nacin igre koji ih je nakon x godina odve u PO, prolazak prve runde da ne spominjem, zato sto se to rexu ne svidjaReX je napisao/la:Bro kakve to sad ima veze koje odakle? Wtf.JHam je napisao/la:Koliko europljana je trazilo te isforsirane trejdove osim Porzingisa?ReX je napisao/la: Jedna od naj pichkastiji izjava. Koji god igrac u danasnjoj NBA to kaze ja mu se poserem u sred usta. Ako smo se ista naucili zadnjih par godina sa ovim forsiranim trejdovima je da igraci misle samo na sebe. Nije bitna individualna statisika a 2/3 lige obicni stat paderi. Man gtfo!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cek,cek.Ko je ovdje pisao da je Westbrook "zaboravio igrati"?alemsa je napisao/la:Dobar ovaj regres Westbrook
Koliko znam,pisalo se(najvecim dijelom) da on i Harden nece biti tako dobri zajedno.Za sada se to i potvrdjuje.Dok Russ igra dobro i ima loptu u rukama,Harden se muci.To je vidljivo iz ove prve 2 tekme.
Pa u OKC nije imao nijednog sutera. Gradili ekipu oko njega ko da je Curry. Glupa fransiza.alemsa je napisao/la:Ma to u Okc kad je igrao s levatimaVidis koliko znaci sistem i ekipa, covjek skroz drugi igrac, pocevsi id selekcije suta (koja se mora pohvalit) pa nadalje. I ovi sto kazu da mu pustaju skokove, ja stvarno ne vidim ali eto i da rade neam nista protiv, jer smo ekipa koja je imala problema sa skokovima, prosle sezone rating 70% sto je 25 u ligi, ove sezone 85% sto ih cini 6im u ligi, koliki jump. Naravno da je mali uzorak no ne vidim zasto ne bi nastavio fatat skokove
Pace nam najjaci od 1972e
Jos je i bolji playmaker od Brade, dok u Okc to ne bi rekao
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zasto pokusavas?NEZALAGANJE je napisao/la:Cek,cek.Ko je ovdje pisao da je Westbrook "zaboravio igrati"?alemsa je napisao/la:Dobar ovaj regres Westbrook
Koliko znam,pisalo se(najvecim dijelom) da on i Harden nece biti tako dobri zajedno.Za sada se to i potvrdjuje.Dok Russ igra dobro i ima loptu u rukama,Harden se muci.To je vidljivo iz ove prve 2 tekme.
Tip prepirke sa Alemom 101:
Alem: Mlijeko nije bijelo
Epi: Mlijeko je bijelo
Alem: Ali brate dragi kako ne shvatas, mlijeko nije povrce
Alem za sebe u pravu...
Da li je gluplja rasprava oko definicije small ball postavke ili rasprava oko definicije generacijskog igrača?
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alem:Bradoni 35–7-5 na 60% TS babuka,nije choker ko prco bit ce dogodine grc prc
Epi:James Kardan
Mundzos
Kardan ima vece traume od dinastije nego DeRozan od LeBrona
I tako ukrug...

Epi:James Kardan

I tako ukrug...
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.