FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2019, 10:10

Pantelija je napisao/la:Ne dobiti ovu slobodu je bas bas sramota i dno dna... ljudima se sprda ko stigne. Kakvo lozenje i nafuravanje, nemaju plate po godine, nemaju uslove, lose igraju, izvolite opravdajte svoje redovne plate
šteta što skloni onu rupčagu s gola
ma zapeće pa i onaj Hukijev favorit i Pero
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 27 okt 2019, 10:36

:bow:
belosevic28 je napisao/la:I ja svog babA volim.
Podijeli ovo ako volis babA
I u koment stavi AMIN
Amin
Up'o vam Ramin :kafa:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2019, 10:40

1.33 na nas :shock:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 okt 2019, 10:49

bodi123 je napisao/la:1.33 na nas :shock:
Možda su kladionice pitale sudiju kakvo će biti suđenje a on rekao pošteno :kralj:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 okt 2019, 11:00

Ja bih danas bio zadovoljan i bodom, sa tri bi bio prezadovoljan.
Igrali smo i mi na virslama sa juniorima pa drugi bili na kraju. Ne jede se motiv, ne dize se motiv na banci... Ili imas ili nemas da kritikuje, pljujes trenera koji je prvi na tabeli
Nigdje veze je ta prica ako su sad u krizi da ih moramo dobit ili cemo sta? Mozda mjenjati trenera, zahvaliti se nekim igracima, rastjerati upravu... Ma nista od toga nego uzivati u prvom mjestu.
Daleko od toga da ce danas biti lahko jer sa njima nikad lahko nije bilo. Trenutno imaju motiva da se iz dignu iznad svoje vrijednosti. Nasi igraci samo trebaju pametno odigrati i ne nasjedati da tu grubu igru i samo cekati njihovu gresku. Ako ocepi jedan uvali emo i tri mozda.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2019, 11:40

Tesko danas sa mesarima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 27 okt 2019, 11:50

0:2
Ahmetovic, Tatar

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2019, 12:33

Handžić vam odlazi na zimu? Navodno, u Koreju, Seul?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 okt 2019, 12:45

Mani, mani, mani
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 27 okt 2019, 12:55

alan_kardec je napisao/la:Handžić vam odlazi na zimu? Navodno, u Koreju, Seul?
Trebao je sad na ljeto jos ici al mu Hus nije dao,tako da je vrlo moguce da ce sad na zimu,jer nema on jos puno godina da uzme neku ozbiljnu lovu i obezbjedi se
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 27 okt 2019, 13:04

Sretno mu ako ide,meni nece biti žao,treba nama bolji spic,Handzic igra toplo-hladno..Na zimu dovesti nekog provjerenog napadaca i da se dobro uklopi do aBd europe..A Ahmetovica uvoditi zadnjih 25-30 minuta u ozbiljnim tekmama a u laganim tekmama 45 minuta...A i Handzicu je ovo zadnja prilika da zaradi neki dobar kes jer i on dolazi u godine,sad ce mu 30...
Zadnja izmjena: Sarajlijaaa46, dana/u 27 okt 2019, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2019, 13:06

Sarajlijaaa46 je napisao/la:Sretno mu ako ide,meni nece biti žao,treba nama bolji spic,Handzic igra toplo-hladno..Na zimu dovesti nekog provjerenog napadaca i da se dobro uklopi do aBd europe..A Ahmetovica uvoditi zadnjih 25-30 minuta u ozbiljnim tekmama a u laganim tekmama 45 minuta..A i Handzicu je ovo zadnja prilika da zaradi neki dobar kes jer je i on dolazi u godine,sad ce mu 30...
više bi volio Hebib da se otisne u Aziju, taman svi njegovog rasta :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 okt 2019, 13:07

Danas se muda vade...danas se treba dokazati. Utakmica da okret sezone, utakmica za formu, utakmica za samopouzdanje...ma za sve.
Pobjedom ulazimo bez pritiska protiv Sirokog...kad kazem pritiska mislim ma to da je to posebma utakmica i ne daj boze loseg rezultata danas igraci ce biti pod jos vecim pritiskom a tu znaju noge biti svezane. Znaci danasnja utakmica donosi mir pred Siroki.
Dalje, nakon te tekme protiv Sirokog po meni preteska dva godtovanja, Radnik pa Velez...i onda Derby.
Sve to kad se uzme u obzir mi danas kako znamo i umijemo ovo moramo dobiti. Udarati...ujedati...sve sve sve...ma qurce ga uvaliti al 3bobe uzeti. Zbog mira koji nam treba za sljedece 4 tekme, zbog bodovne razlike.
Sretno nam danas i obradujte nas. Bod mi je los al ako tekma ne bude isla na nas mlin ne daj boze prihvatio bih i bod.
Ljudi bolji smooooo...samo je bitna motivacija...muda do poda i uzimamo danas ako Bog da.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 okt 2019, 13:09

Stvarno nerealna kvota na nas u Tuzli, pa i kuci da igramo ono jbg, a to sto u Slobodi nema plata i te stvari nema veze, i prije je toga bilo pa odigraju tekmu protiv nas bas dobro, jednostavno njima nema veceg motiva nego kad im Sarajevo gostuje, takodje i Celiku, pogledajte igru Celika na Kosevu pa onda neki dan protiv Veleza. Nadu mi ulijeva to sto nama statisticki Tusanj nije tako tesko gostovanje, proslu smo izgubili 2:1, ali prije toga 3 pobjede smo zaredom imali na Tusnju.
Sretno momcima pa sta bude.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 27 okt 2019, 13:11

Denchi je napisao/la:
Sarajlijaaa46 je napisao/la:Sretno mu ako ide,meni nece biti žao,treba nama bolji spic,Handzic igra toplo-hladno..Na zimu dovesti nekog provjerenog napadaca i da se dobro uklopi do aBd europe..A Ahmetovica uvoditi zadnjih 25-30 minuta u ozbiljnim tekmama a u laganim tekmama 45 minuta..A i Handzicu je ovo zadnja prilika da zaradi neki dobar kes jer je i on dolazi u godine,sad ce mu 30...
:lolno: :urnebes: ma neka njega sve dok ne dovedemo nekog normalnog,vidili smo kako je lose bez njega,Hodzic je grozno odigrao protiv celika(cernobilaca) defanzivno i ofanzivno,a centarsut mu je bio malo je reci 0..Hebibovic jeste los u defanzivi ali u ofanzivi puno znaci..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 okt 2019, 13:12

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
:lolno: :urnebes: ma neka njega sve dok ne dovedemo nekog normalnog,vidili smo kako je lose bez njega,Hodzic je grozno odigrao protiv celika(cernobilaca) defanzivno i ofanzivno,a centarsut mu je bio malo je reci 0..Hebibovic jeste los u defanzivi ali u ofanzivi puno znaci..
ahahahaha loš u defanzivi al u ofanzivi kharina :rol: :rol: :rol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2019, 13:13

adem993 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Handžić vam odlazi na zimu? Navodno, u Koreju, Seul?
Trebao je sad na ljeto jos ici al mu Hus nije dao,tako da je vrlo moguce da ce sad na zimu,jer nema on jos puno godina da uzme neku ozbiljnu lovu i obezbjedi se

ja kako sam čuo, a info je iz prve ruke, on je već i potpisao za te koreance, od ng je njihov igrač. Navodno, ugovor je na dvije godine, 500 milja dolara po sezoni, a i fks će dobiti neki keš od koreanaca.
Navodno, nezadovoljan je tretmanom koji ima u ekipi, minutažom i kaže da se nikad više neće vratiti u fks. Ako se bude vraćao, vratiće se jedino u Borac.

Prenosim kako sam čuo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 27 okt 2019, 13:15

ado-hz je napisao/la:Danas se muda vade...danas se treba dokazati. Utakmica da okret sezone, utakmica za formu, utakmica za samopouzdanje...ma za sve.
Pobjedom ulazimo bez pritiska protiv Sirokog...kad kazem pritiska mislim ma to da je to posebma utakmica i ne daj boze loseg rezultata danas igraci ce biti pod jos vecim pritiskom a tu znaju noge biti svezane. Znaci danasnja utakmica donosi mir pred Siroki.
Dalje, nakon te tekme protiv Sirokog po meni preteska dva godtovanja, Radnik pa Velez...i onda Derby.
Sve to kad se uzme u obzir mi danas kako znamo i umijemo ovo moramo dobiti. Udarati...ujedati...sve sve sve...ma qurce ga uvaliti al 3bobe uzeti. Zbog mira koji nam treba za sljedece 4 tekme, zbog bodovne razlike.
Sretno nam danas i obradujte nas. Bod mi je los al ako tekma ne bude isla na nas mlin ne daj boze prihvatio bih i bod.
Ljudi bolji smooooo...samo je bitna motivacija...muda do poda i uzimamo danas ako Bog da.
Upravo tako!Ja bi bio prezadovoljan ako u sljedecih 5 tekmi ne izgubimo!Ako bi osvojili 15 boba to bi vjerovatno znacilo da osvajamo titulu,a ja sam sretan i sa 13 boba cak i 12..Ispod 12 je po meni lose..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 okt 2019, 13:28

Zadnji put remi ekipa u Tuzli je bio 2011 od tada ili dobijemo ili gubimo :)

Valjda danas dobijemo

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 27 okt 2019, 13:33

U okviru 14. kola Premijer lige BiH fudbaleri Sarajeva odmjerit će snage sa tuzlanskom Slobodom, a Husref Musemić je odredio početni sastav.

Ono što je zanimljivo jeste da je Miloš Stanojević u prvom sastavu, dok je Mirko Oremuš na klupi.

Za Sarajevo će nastupati: Kovačević, Hodžić, Stanojević, Lazić, Gavrić, Ahmetović, Rahmanović, Milanović, Letić, Šerbečić i Tatar.

Na klupi su ostali: Dizdarević, Šabanović, Šišić, Mustafić, Guzina, Dupovac i Oremuš.
Sarajevo ljubavi moja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, MSOZ101, senad82, ubipara i 27 gostiju.