NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
2-18 za trojku ...
MVP dajte mu odmah ...
Piše Alem nema veze neka šutira , samo tako može pogađati...
Ni slučajno početi asistirati , ili forsirati suigrača kojeg ide , da se neko drugi možda razigra...
Yebem ti današnji NBA ...
MVP dajte mu odmah ...
Piše Alem nema veze neka šutira , samo tako može pogađati...
Ni slučajno početi asistirati , ili forsirati suigrača kojeg ide , da se neko drugi možda razigra...
Yebem ti današnji NBA ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma nije nego postoji lijepa sansa da neko strese rafal u tebe dok ga jedesOikamid je napisao/la:Je li to otrovan

A ovaj PHx bolji bez Aytona haman

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Bertans se bio naložio pravo, Dejounte 

MVP
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Momak dokazuje neke stvariClutch je napisao/la:Traeeee![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koja ubleha...

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
DoktorskiClutch je napisao/la:Traeeee![]()

Nabio Jokic opasne komplekse, ubleha zbog ove izjave
Ja se iskreno nadam da ovo nece biti jos jedna sezona poredjenja Younga i Doncica. Cijenite to sto su obojica fenomenalni.

Ja se iskreno nadam da ovo nece biti jos jedna sezona poredjenja Younga i Doncica. Cijenite to sto su obojica fenomenalni.
Jest, jest, nabio trpajući Blatchea i snimanjem reklama...dscile je napisao/la:Nabio Jokic opasne komplekse, ubleha zbog ove izjave![]()
![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne znam cime, ali ocigledno da ti imas u glavi ozbiljan problem sa njim. Ali bas bas ozbiljan, na nivou patologije. Vidjelo se to jos i tokom SP, a ovaj prethodni "ubleha" upis to potvrdjuje.Rokoko87 je napisao/la:Jest, jest, nabio trpajući Blatchea i snimanjem reklama...dscile je napisao/la:Nabio Jokic opasne komplekse, ubleha zbog ove izjave![]()
![]()
Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hart,Ball a pogotovo Ingram prodisali otkad su napustili gubave
#Punoljetstvo
Exactly.dscile je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ovo nece biti jos jedna sezona poredjenja Younga i Doncica. Cijenite to sto su obojica fenomenalni.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije dobar, po nasim dragim forumasima balkanci ne smiju imati iste ciljeve u nba ligi kao i amerikanci... Guze bi ovi nasi dali da im se crnac neki obratiClutch je napisao/la:Pa dobar odgovor je dao. Tj. da mu individalna statistika nista ne znaci.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Irving razvaljuje od kako napusti smrdljive sugave beskicmenjake.BosniaBoston je napisao/la:Hart,Ball a pogotovo Ingram prodisali otkad su napustili gubave
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kako igra BI, momak nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone poslije All Star pauze, jedino i njega treba zaliti sto je otisao, kakav Ball Hart i kompanija....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dosla je impresivna zamjena,boli nas brigaBuffonGigi je napisao/la:Irving razvaljuje od kako napusti smrdljive sugave beskicmenjake.BosniaBoston je napisao/la:Hart,Ball a pogotovo Ingram prodisali otkad su napustili gubave
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.