FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 26 okt 2019, 16:34

Ma loši smo jbg, previše smo letargični bili protiv Borca i Zrinjskog.

Imamo problem sa igračima u sredini i napadu, realno u današnjoj postavi u tom dijelu terena mimo Boje i Krpića mi nismo igrača kojem je trka i motorika jak adut u igri, pogotovo još Bojo zavaljen na desno krilo.

Previše je rizično počinjati ovako teške gostujuće utakmice sa Mešom, Dado, Štilom i Erminom u prvoj postavi, niko od njih nije 'fajter' u tom smislu trke i borbe. Mislim čudi me iskreno od Amara da šalje ovako izrazito jaku tehničku ekipu na jednom od najtežih gostovanja u ligi.

Mora se nekako pronaći mjesta za Boju pored Meše ili Dade, jer njih dvojica teško mogu odigrati na nivou u ovako teškim i zahtjevnim utakmicama, pogotovo u gostima gdje je sve drugačije nego na Grbavici.

Što se odbrane tiče, nema se tu šta puno pričati, individualno djeluju ok, al' organizacijski su često loše povezani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Benzapen
Kontakt:

Post Postao/la Benzapen » 26 okt 2019, 16:34

Ne znam šta se dešava ali konstantno padamo u formi. Imam osjećaj da svako kolo igramo slabije od prethodnog. Loš pristup više manje svakoj utakmici. Tek se malo trznu kad primimo go. Valjda će se nešto promijeniti nabolje jbg. Volim te Željo.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 26 okt 2019, 16:37

Fuj **** ti dado obje noge, kako si odvratan gadis mi se gledati zivota mi, prevaro jedna, najgori daleko.
Stilica nema ko pratiti u njegovoj viziji, Veseli obavezno svaku poceti jedini pravi razliku.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 26 okt 2019, 16:39

Ne mogu da idem kontra nas ali voljni momenat je zabrinjavajuci. Skoro citav tim u losem ritmu, amaterske greske, odbarana se skoro i ne igra, svaki yebeni go je plod individualnih kikseva. Ili su stoperi, ili je golman, ili smo u kompletu na nivou djece iz vrtica. Zec i Alispahic, gluho bilo. Stanic i Sinisa Boze sacuvaj. Dado i Bojo ko djevojcice. Stoperi estakvirula a slag na tortu golman sa prosjekom kiks po utakmici. Jos samo povrede i da kompletiramo proliv u koji smo se uvalili.

Nadati se da ova definitivno kriza nece dugo trajati. U ovakvim trenutcima se pokazuje jesi li ili nisi. Glavu gore, od kukanja nemamo nikakve koristi, ljutnja ce donijeti samo jos gore. Po stoti put, do nas je!
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

iguita

Post Postao/la iguita » 26 okt 2019, 16:40

BetonskiMozgovi je napisao/la:Mislim da se i Amar gubi u zadnje vrijeme, ovakav način i pristup igri se ne viđa ni na terminima..
Pun mi je gurac vise filozofiranjs prije utakmics na presu i nakon utakmica te konstatovanja stanja.Ti ih spremas i postavljias i tim.Zato malo smanji ego i filozofiranje ; nekad palilo vise ne.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2019, 16:42

Ekipa bez bekova, a ganjali bi titulu :nene: nece moci sa ojebinama tipa Stanić, Stevanović, Pavić :nene:

Pisao sam na pocetku sezone, te pozicije su rak rana Želje što se i danas jasno vidjelo. Pogledati (ne)reakciju Stanića kod drugog gola Zrinjskog :puke:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 26 okt 2019, 16:43

Amare, saberi se, vakat je. Balerinama jeb.m majku mrtvu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 okt 2019, 16:49

Masa glupih komentara, u Mostaru nikada nije sramota izgubiti. Steta za danas jer smo itekako imali prilika za odvesti vodu na nas mlin. Nije se dalo, idemo dalje. Jos smo u samom vrhu i jos ganjamo titulu. Sutra komsije ne dobiju u Tuzli, tradicionalno tamo lose igraju, i rijesen problem.

Idemo dobiti Celik sada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2019, 16:58

Iskreno imas 2 do 3 igraca da su za Zelje ovo ostalo jok.
Stila
Sipa
Krpic

Koliko para toliko i muzike.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 26 okt 2019, 16:59

Definitivno se moze pricati o Amarovoj losoj pripremi utakmica. Ulazimo u utakmice ko iz kreveta, spavamo prvo poluvrijeme. Sloboda, Velez, Borac, Mladost, Zrinjski. Svaku od ovih utakmica mi smo izgledali iznenađeni što uopste moramo igrati. Nesto bi htjeli ali necemo, pa ne znamo, pa pocnemo grijesiti, dok se dohavizaju ode sve u tri lijepe. Stilic i Zec, trenutno ne mogu igrati skupa. Alispahic nije frajer da gine za njih i njihovo džogiranje po terenu, Bojo je u stalnom padu forme, Dado sam na vjetrometini, pa se prepadne sto dise. Sinisa odvratno los, trenutno najgori igrac ubjedljivo. Stanic ko da iz Jagomira dolazi na utakmice. Ubi se Stana da ti Pavic i Sinisa mjesto uzimaju, rokni se Bog te yebo, drkas qurac i glumis majmuna.

Amare, odmori par igraca. Ubaci Mehica, ubaci Subasica, davno su trebali dobiti priliku. Ta svjeza krv nas je i kostala, anemicni smo do piqke materine. Zategni to, nek krv pisaju. Zamijeni pojedine glumce u desetoj, neka se mamama dure. U piqku lijepe materine.

Yebo poraz, ni prvi ni posljednji. Druge stvari zuljaju. Necemo se tako igrat, ko misli da moze, klupa, Doboj Kakanj, Celik, Sloboda, pa se tamo setkajte do mile volje.

Biće Željo opet Šampion!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 26 okt 2019, 17:03

Ma sad svaki **** moze doci u Zelju da glumi igracinu. Treba im **** mater s tribina svaku utakmicu. Mrs. Nek sami traze ispisnice ili nek se bore dok ima krvi u njima. Gofnari....
Cuva Bog Zelju svog!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 okt 2019, 17:04

mohikanac12 je napisao/la:Definitivno se moze pricati o Amarovoj losoj pripremi utakmica. Ulazimo u utakmice ko iz kreveta, spavamo prvo poluvrijeme. Sloboda, Velez, Borac, Mladost, Zrinjski. Svaku od ovih utakmica mi smo izgledali iznenađeni što uopste moramo igrati. Nesto bi htjeli ali necemo, pa ne znamo, pa pocnemo grijesiti, dok se dohavizaju ode sve u tri lijepe. Stilic i Zec, trenutno ne mogu igrati skupa. Alispahic nije frajer da gine za njih i njihovo džogiranje po terenu, Bojo je u stalnom padu forme, Dado sam na vjetrometini, pa se prepadne sto dise. Sinisa odvratno los, trenutno najgori igrac ubjedljivo. Stanic ko da iz Jagomira dolazi na utakmice. Ubi se Stana da ti Pavic i Sinisa mjesto uzimaju, rokni se Bog te yebo, drkas qurac i glumis majmuna.

Amare, odmori par igraca. Ubaci Mehica, ubaci Subasica, davno su trebali dobiti priliku. Ta svjeza krv nas je i kostala, anemicni smo do piqke materine. Zategni to, nek krv pisaju. Zamijeni pojedine glumce u desetoj, neka se mamama dure. U piqku lijepe materine.

Yebo poraz, ni prvi ni posljednji. Druge stvari zuljaju. Necemo se tako igrat, ko misli da moze, klupa, Doboj Kakanj, Celik, Sloboda, pa se tamo setkajte do mile volje.
Sve si upravu samo nemoj Boga ‘sovati
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 okt 2019, 17:08

Ne vjerujem sta citam. Mi igrali sa Stupcanicom? Forma nam je u padu, samo i kao ovakvi mrljavi smo uz malo srece trebali dobiti. Puno vise prilika, golovi opet primljeni iz nicega. Idemo dalje, kao sto smo pali u formi tako cemo se i podici. Mnogo lakse uz podrsku navijaca. Nabijem na **** sve koji podrzavaju kada meljemo a hracu kada ide lose. Drugi smo na tabeli, sta je vama.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 okt 2019, 17:10

Ne može se utakmica bez krila zapocinjati. Nekako mi je nejasno da Stila, Dado, Zec i Mesa zajedno počinju utakmicu. Pa niko nije trkac od njih i isto ko da moraju igrati. Samo malo prije kad pogledaš klupu strah te uhvati a sad samo zaplaces.
I da sjetim se Ramovicu familije i njegovih glupih kartona
moSa ljoŽe

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 26 okt 2019, 17:12

plavousrcu je napisao/la:Ne vjerujem sta citam. Mi igrali sa Stupcanicom? Forma nam je u padu, samo i kao ovakvi mrljavi smo uz malo srece trebali dobiti. Puno vise prilika, golovi opet primljeni iz nicega. Idemo dalje, kao sto smo pali u formi tako cemo se i podici. Mnogo lakse uz podrsku navijaca. Nabijem na **** sve koji podrzavaju kada meljemo a hracu kada ide lose. Drugi smo na tabeli, sta je vama.
Burazeru ovo je loše. I dopustili smo svima da nam se primaknu na bod dva ili tri. Danas si imao priliku da lažnim pobjegnes na 9 bodova i sramota je da nikad goreg zrinjskog nisi pobjedio.
moSa ljoŽe

Pushko92
Kontakt:

Post Postao/la Pushko92 » 26 okt 2019, 17:14

I Amar malo previse sere o terenima. Puna mu usta Grbavice i toga kako su ostali tereni losi, a hajmo malo pogledat unazad i sjetit se kako je Grbavica znala izgledat. Ili brate napravi pomocni da bude njiva pa ce im biti isto. Plus kad dodamo ko je izgradio teren

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 26 okt 2019, 17:19

HongKong je napisao/la:Ma sad svaki **** moze doci u Zelju da glumi igracinu. Treba im **** mater s tribina svaku utakmicu. Mrs. Nek sami traze ispisnice ili nek se bore dok ima krvi u njima. Gofnari....
Nemas sta psovat. Sta si dobio? Iskreno govorim, puca mi qurac hoce li se neko uvrijediti, ali navijaci su veci sminkeri od igraca. Samo da je pametovat, kritikovat, kreveljit se. U qurac krasni i podrska, stadion u centru grada, imas prevoz, imas parkinga more, borimo se za nesto, nije minus petnaest a mi ne mozemo da napunimo Grbavicu ako nije derbi.

Neka se svako u oci pogleda, je li ovo nacin na koji se treba raditi. Pritisli sa svih strana, hijene samo cekaju da nas ujedu za supak a navijaci umjesto da se izdignu, stanu uz klub, budu brana i stite klub od losih stvari, oni jedva docekaju da "opletu". Ko ce nam to pomoci ako mi necemo, savez, pitari, Dzon Vejn mrtvi? Hajde kritika to mora biti, ali realno, daleko je ovo od dobrog, da ne kazem ni blizu. Smeta pojedincima sto sunce seta iznad stadiona, u piqku lijepu materinu. Ustani sunce ti yebem, na stadion, navijaj, budi vjetar u leđa a ne teg oko vrata. Da mi budemo iznad nivoa, da dizemo standard, da uzivam jednom u krcatoj Grbavici protiv Ž kluba. Hoš titulu preko moje tv, dobices cunu.

Cast izuzetcima, onoj skupini budala poput mene sto se vrtimo po utakmicama bez obzira na sve. Neka se ljuti ko god hoce, u kost pa nek sve izgori.

Biće Željo opet Šampion!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 okt 2019, 17:21

lijevapolutka je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Ne vjerujem sta citam. Mi igrali sa Stupcanicom? Forma nam je u padu, samo i kao ovakvi mrljavi smo uz malo srece trebali dobiti. Puno vise prilika, golovi opet primljeni iz nicega. Idemo dalje, kao sto smo pali u formi tako cemo se i podici. Mnogo lakse uz podrsku navijaca. Nabijem na **** sve koji podrzavaju kada meljemo a hracu kada ide lose. Drugi smo na tabeli, sta je vama.
Burazeru ovo je loše. I dopustili smo svima da nam se primaknu na bod dva ili tri. Danas si imao priliku da lažnim pobjegnes na 9 bodova i sramota je da nikad goreg zrinjskog nisi pobjedio.
Ne slazem se. Opet kazem, pricamo o klubu koji je zadnjih 5 godina miljama ispred nas. Kad gostujes kod takvog kluba koji nema los kadar i koji je u losem ritmu, ocekujes pobjedu. Normalno da je tako. Samo i taj klub ocekuje da prekine los ritam. Nismo dobri, nezadovoljan sam i ja izdanjima u BL i danas, ali kazem ti, mi smo imali 7 situacija za gol a oni dvije i po. **** nas i sreca a mozda i radi mrljavosti pa nema nagrade. Samo kazem da ne mogu biti zadovoljan sa zadnjim igrama, ali drugi smo, ne treba hrakati nego u nedjelju na utakmicu i puna podrska. Ne znam zbog cega samo ni na Grbavici vise nije kao prije desetak godina. Cini mi se da vecina koja dodje ceka trenutak za pljuvacinu. To nisu navijaci.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2019, 17:23

Amar previse hvali protivnike, napravi od njih real.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 26 okt 2019, 17:33

MocMahale444 je napisao/la:Amar previse hvali protivnike, napravi od njih real.
100 %. Koga je god nahvalio taj nas je i nacalio. Sta im tepas koji klinac, reci Sloboda je qurac od ovce, Mladost je brabonjak, Celik kanta, hocemo da ih pregazimo, predjemo preko njih pa neka cvile, da im vise nikad ne padne na pamet da se pusu i glume ravne. Yebo ga tepanje u rukavicama i mazenje.

Ovo mozemo samo zajedno prebrodit, dovoljno problema imamo i bez ovih turbulencija. Dugacak je red dusmana. Ako ne nadjemo nacina i muda da bez obzira na sve stanemo uz klub, necemo se radovat na kraju sezone. Do nas je!

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987, Hrasno15, lakilone, ristagrad, voltron30 i 48 gostiju.