FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
propali igraci poput petra kunica nama daju golove, mi smo malo je rec losi, a zrinja jos gori, ovakvog mi Zrinju ako nismo u stanju dobit, nemamo mi sta trazit u borbi za titulu jedno fujj
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sta ja govorim za Dadicu.Pa frajer se cuva koda ce prec u Real.
Ubjedljivo najsmjesnija odbrana lige
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko nam je voljni momenat nula zadnjih par tekmi, nesto ne stima, zelje za pobjedom ni na mapi
Igracima izgleda previse redovna plata u zadnje vrijemeBlueforce21 je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je voljni momenat nula zadnjih par tekmi, nesto ne stima, zelje za pobjedom ni na mapi

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- invincible1921
- Kontakt:
Mi smo i guzocace dobili i mladost ja sam bar bod ocekivo, jer ovakav prelos Zrinjski nas uzima , nas domet je kup i borba za evropu..Blueforce21 je napisao/la:Nevjerovatno koliko nam je voljni momenat nula zadnjih par tekmi, nesto ne stima, zelje za pobjedom ni na mapi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
To bi bilo to od nas ove sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nesto bih napisao, ma radije cu popiti pola table Bosaurina i spavati
- MocMahale444
U sumi negdje sresti na povratku i polomit yebem li im sve
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Mislim da se i Amar gubi u zadnje vrijeme, ovakav način i pristup igri se ne viđa ni na terminima..
- mohikanac12
- Kontakt:
Jos jedna utakmica u kojoj smo sami sebe pobijedili. Nevjerovatno kakve nam se stvari desavaju. Od ekipe koja grize i gine, do ekipe kojoj je mrsko da potrci.
Idemo dalje. Volim te Željo.
Idemo dalje. Volim te Željo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ima jos 20 kola do kraja, manite se patetike. Kompletnu zadnju liniju mijenjati + Dadu Sadikovica. Nemoguce je da,ko god te stisnuo, zabio ti je 2 komada.
Dado, ovako javno i da zavrsimo pricu s tobom - ti si jedna obicna P I Č K E T I N A kojoj je domet ostao 2 evropske utakmice i pokoji slobodnjak. Ti si jedna pickurina ala Blagojevic koja zakaze kada nam najvise treba veznjak. Toliko.
Ermine, malo si se zajeb’o, mislio si radit’ ces sta hoces u ovoj ligi. Trzni se burazeru pa nismo te doveli i masno platili da (ne)igras ovako.
Volim te Zeljo!!!!!!!!!!
Dado, ovako javno i da zavrsimo pricu s tobom - ti si jedna obicna P I Č K E T I N A kojoj je domet ostao 2 evropske utakmice i pokoji slobodnjak. Ti si jedna pickurina ala Blagojevic koja zakaze kada nam najvise treba veznjak. Toliko.
Ermine, malo si se zajeb’o, mislio si radit’ ces sta hoces u ovoj ligi. Trzni se burazeru pa nismo te doveli i masno platili da (ne)igras ovako.
Volim te Zeljo!!!!!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Jel ti drago Zorane Suko?
Amare, vakat je da pokažeš jesi li ovo ti ili nisi , ako nisi imamo problem.velika nula SVE!
Fuj. Ovo je izdaja, ovo ne zalaganje je odron, mrzim vas.
Fuj. Ovo je izdaja, ovo ne zalaganje je odron, mrzim vas.
Još uvijek je neko mišljenja da ova sredina valja?
Ne treba nam destruktivac, nikako.
Yebajiga...
Ne treba nam destruktivac, nikako.
Yebajiga...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovo je zadnji vikend koji su mi **** pokvarili. Necu se vise zbog obicnih amatera nervirati. Bjezi ba **** te
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Svi mi koji smo 100 puta to rekli i opet...HongKong je napisao/la:Ovo je zadnji vikend koji su mi **** pokvarili. Necu se vise zbog obicnih amatera nervirati. Bjezi ba **** te