NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Svaki clan dobro dodje, neznam da se uprava prosiruje, nisam cuo, ova uprava je postavila metod pravac, i sistem, koji je trenutnoj odgovarao, eh sad je diskutabilno tko bi s kim radio i dali bi zelio, svi ce reci za dobrobit zvijezde ok, ali Licno kao pojedinci sve je to znak pitanja tko bi s kim radio
-
- Kontakt:
Firma Es Voce je i u ovoj polusezoni bila novcani sponzor
Pa ovaj Vlado nije normalan ako je istina ovi sto su objavili prvih 11,Turbic od prve minute a Djekic na klupi,mislim stvarno nema smisla,pocinje sa 5 igraca so 21 godine cemu ovo sad,Saric isto ba klupi
Nisu druze na klupi Šaric i Đekic imaju po 3 zuta pauziraju ovo koloPonovo je napisao/la:Pa ovaj Vlado nije normalan ako je istina ovi sto su objavili prvih 11,Turbic od prve minute a Djekic na klupi,mislim stvarno nema smisla,pocinje sa 5 igraca so 21 godine cemu ovo sad,Saric isto ba klupi
e moj Vlado je.bo te onaj ko te dovede
Za tebe je i Mile veliki trener....Od eventualnih 7 bodova mi smo uzeli 1 bod mrtvom Radniku 

Vlado odlazi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma fulanje je bilo sa onim Hadzicem, on je ovde bio ko na seminaru, staziranju, naravno fulalo se i u igracima, ko god da dodje sad tesko ce naboljezomir je napisao/la:e moj Vlado je.bo te onaj ko te dovedeZa tebe je i Mile veliki trener....Od eventualnih 7 bodova mi smo uzeli 1 bod mrtvom Radniku
Sramota nakon prvih 5 uvodnih kola i 10 bodova... na ostalih 7 smo donjeli pišljivih 5 bodova i 3 boda smo od kluba koji ispada iz lige
ovakvom igrom tesko da cemo dobiti Igmana i Goražda kuci a u Čapljini nemamo sta trazit

-
- Kontakt:
Orhan je napisao/la:Vladu ISTJERAT...
Vlado ce vam samo pare uzimati. On ima niz od 10 utakmica bez pobjede najmanje 10 ako ne i vise. Kod nas nista radio nije. Ekipa nam 4 5 poraza zaredom. On otisao evo 3 pobjede i remi. Nosite ga sto dalje
Haj zemljace sto nista ne radi, nego ako on ostane ispadamo mi iz ligenebeskasila je napisao/la:Orhan je napisao/la:Vladu ISTJERAT...
Vlado ce vam samo pare uzimati. On ima niz od 10 utakmica bez pobjede najmanje 10 ako ne i vise. Kod nas nista radio nije. Ekipa nam 4 5 poraza zaredom. On otisao evo 3 pobjede i remi. Nosite ga sto dalje
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Moze pricat ko sta hoce, ali Mile bi sa ovim igrackim kadrom bio u top 3 i to glat
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zar nije sramota ovo vise ?Jel trebamo izgubit jos 9 bodova do pauze pa da Jagodic dovede neke svoje taldzije da igraju pa jos u nastavku da izgubimo 5-6 utakmica da bi neko skontao u upravi da ovaj trener nije za nas ?
Hebo vam Vlado mate' svima u upravi ko je bio ZA da se ova neznalica i kladionicar dovede u Gradacac... Glupsoni doveli ste trenera svijesno znajuci da taj pomenuti nema nikakve rezultate... **** vas on
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Od borbe za pl.do borbe za opstanak..kladimo se da je u naredne 3 necemo uzet vise od 3 boda
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Za Dzirlo narod,Dzirlo....
Pokušat sačuvat ekipu na polusezoni jer ekipa je dobra dovest trenera koji bi mogo napravit nešto sa ekipom.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Možemo da se ne podnosimo, ali rekoh vam za nesposobnog prodavača magle koji ni trening ne zna da vodi a kamoli utakmicu
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Najgori trener sto je bio i Gradaccunajrodjeniji je napisao/la:Možemo da se ne podnosimo, ali rekoh vam za nesposobnog prodavača magle koji ni trening ne zna da vodi a kamoli utakmicu
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
hvala bogu pa je "bio". dobra odluka uprave.
samo se nadam da nije istina sto sam cuo da je armautovic jedan od onih koji ce dobit nogu. momak je masina
samo se nadam da nije istina sto sam cuo da je armautovic jedan od onih koji ce dobit nogu. momak je masina
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.